Geçen seneki gibi mi yapicaz abla ana yemek ve tatlı bildirmistik sana çorba serbestti diye hatırlıyorumCanım konu açılır diye düşünüyorum yani Cumartesi eklersin:)
Yok canım çorbada dahildi yine öyle olur:)Geçen seneki gibi mi yapicaz abla ana yemek ve tatlı bildirmistik sana çorba serbestti diye hatırlıyorum
hainnnyarışma da yavrumu bile satarım
kariyerkadin ya sunum önermiştim.kendim yaptım
e anne bana söylemiştin bunu dedihemen yapsaydı banane
Çorba dahildi ama tarif ayirmiyorduk çorbada :)Yok canım çorbada dahildi yine öyle olur:)
Yani 3 tarif paylaşılır:)
Popüler Konu - Ramazan Sofraları
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz Mercimek Çorbası-Karnıyarık-Künefe-Sütaş Sponsorluğunda:KK56: Ev Yapımı Lahmacun...www.kadinlarkulubu.com
o sevmezmiş böyle şeyler,Yazlıklara gittiği belertik gözlü kv'sı önersin,bosver
Hiç hatırlamıyorum canım :)O zaman yine öyle yaparız:)Çorba dahildi ama tarif ayirmiyorduk çorbada :)
Ben öyle hatırlıyorum içli köfte yapayım dedim o ana yemek değil sofraya koyabilirsin dedin patlıcanlı şiş köfte yapicam dedim görsel istedin onay verdin:)Hiç hatırlamıyorum canım :)O zaman yine öyle yaparız:)
Tamam o zaman yine öyle yaparız yoksa pişti olan çok olur:)Ben öyle hatırlıyorum içli köfte yapayım dedim o ana yemek değil sofraya koyabilirsin dedin patlıcanlı şiş köfte yapicam dedim görsel istedin onay verdin:)
ela benim kızımalinda senin kizin mi
Baktım geçen seneki konuya öyleymiş tarifleri pazartesi vermişsin Benim kursum varmış hey gidi günlerTamam o zaman yine öyle yaparız yoksa pişti olan çok olur:)
Tamam o zaman ben bir konuşayım:)Baktım geçen seneki konuya öyleymiş tarifleri pazartesi vermişsin Benim kursum varmış hey gidi günler
Kapıya çağır canım olmuyor mu:)
Herkes karnıyarık mercimek künefe yapmasın:) geçen sene de dalga geçmişsin böyle ama 1.olan menü de buTamam o zaman ben bir konuşayım:)
Ama bana sormanız iyi olur en azından ana yemek ve tatlıda pişti olmazsınız:)
Bu sene onlar yok o zaman kimse istemesinHerkes karnıyarık mercimek künefe yapmasın:) geçen sene de dalga geçmişsin böyle ama 1.olan menü de bu
Kapıya çağır canım olmuyor mu:)
Acelesi yok canımBilmem hiç kapıya kargocu cagirmadimise giderken o tarafa gidiyor aslında ama gec gidip erken dönüyor saat olarak
Bir önceki sene hangi menü acaba o da aynısı ise mantıklı:)Bu sene onlar yok o zaman kimse istemesin
Şu virüs olmasa gezme bahanesiyle gotururdum biraz dursun ozaman:)Acelesi yok canım
Onu hatırlamıyorum bakayım:)Ama Elalis kazanmıştı onu biliyorum:)Bir önceki sene hangi menü acaba o da aynısı ise mantıklı:)