- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.671
- 43
Aynen canım:)Şu virüs olmasa gezme bahanesiyle gotururdum biraz dursun ozaman:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım:)Şu virüs olmasa gezme bahanesiyle gotururdum biraz dursun ozaman:)
Canfeb :)Popüler Konu - 2018 Ramazan İftar Sofraları
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz. Mercimek Çorbası-Karnıyarık-Fırın Sütlaç-Havuç tarator- Öncü Salça Sponsorluğunda...www.kadinlarkulubu.com
O zaman karnıyarık temiz çıktıBaktım bende kebaplar önde :)
Ama o sene künefe ve karnıyarık yapan da Yok:)O zaman karnıyarık temiz çıktı
Varmış görmemişim :)temizAma o sene künefe ve karnıyarık yapan da Yok:)
Birlikte vermem:)Ama o sene künefe ve karnıyarık yapan da Yok:)
Bence verebilirsin her sene katılanlar farkli sunumlar masalar farklı geçen sene de kebaplar geride kalmış mesela:)Birlikte vermem:)
Bence masa,o yıl yapılan diğer tariflerden birinci değişebiliyor:)Yada oylamaya katılanların ruh halinden:)Bence verebilirsin her sene katılanlar farkli sunumlar masalar farklı geçen sene de kebaplar geride kalmış mesela:)
Bence masa,o yıl yapılan diğer tariflerden birinci değişebiliyor:)Yada oylamaya katılanların ruh halinden:)
Aynen geçen yıl öyle olduOruç kafasi da etkili tabi son anda ramazan bitince birinci de değişiyor
Bu sıra çok oluyor:)Hep nazarSite çok kasıyor kaçalim
Ciğer,kedi,mundar hikayesio sevmezmiş böyle şeyler, annemin birinciliklerini falan anlattım da biraz
Ahretligim ,balımJenna16 ahretligim
Benim hiç aklımda yoktu hatta...Bence masa,o yıl yapılan diğer tariflerden birinci değişebiliyor:)Yada oylamaya katılanların ruh halinden:)
abla kaç gündür diş ağrısıyla boğuşuyordum ya bugün gözümü açabildim elhamdülillah yarın katılırım nasipse
inanmıyoreHazır çorba o birazcık Yaaaa yapmaya çok üşendim galiba çekiliyorum...Hiç anlamam çorba yapmaktan Zaten çok güzel yapanlar var birinci olmama imkan yok bir sonraki kategoriyi bekliyorum
sizi şanslılarGeçen seneki gibi mi yapicaz abla ana yemek ve tatlı bildirmistik sana çorba serbestti diye hatırlıyorum