Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kukrimim tatlışım hoş geldin
Kahve molası mi vermiş benim şekerim
İyiyim gece 23.59' u bekliyorum iftar gibi... Heyecan var dışarı çikacağimdan değil ama can sıkıntısı geçer birazcık...
Kukrimim tatlışım hoş geldin
Kahve molası mi vermiş benim şekerim
İyiyim gece 23.59' u bekliyorum iftar gibi... Heyecan var dışarı çikacağimdan değil ama can sıkıntısı geçer birazcık...
Nevreste
nevros ramazan sofraları geliyor ya hani mesela ben önümüzdeki haftasonu sofrayı çeksem mayısta eklesem olur mu? Öyle şansımız olacak mi? Kazen abi ye sorsanya
Hazır çorba o birazcık Yaaaa yapmaya çok üşendim galiba çekiliyorum...Hiç anlamam çorba yapmaktan Zaten çok güzel yapanlar var birinci olmama imkan yok bir sonraki kategoriyi bekliyorum
Hazır çorba o birazcık Yaaaa yapmaya çok üşendim galiba çekiliyorum...Hiç anlamam çorba yapmaktan Zaten çok güzel yapanlar var birinci olmama imkan yok bir sonraki kategoriyi bekliyorum