Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Selam :KK25: nasılsınız herkesler iyi mi? Eşim yarın keşkek yapalım diyor ben daha önce hiç yapmadım. İnterntten bir kaç tarif baktım ama pek içime sinmedi size sorayım dedim. 2-3 kişilik az ölçülü bir keşkek tarifiniz var mı? :KK51:

Selam :KK25: nasılsınız herkesler iyi mi? Eşim yarın keşkek yapalım diyor ben daha önce hiç yapmadım. İnterntten bir kaç tarif baktım ama pek içime sinmedi size sorayım dedim. 2-3 kişilik az ölçülü bir keşkek tarifiniz var mı? :KK51:
Netten baktığin tarifleri yarıya indir benim net ölçü yok hiç bi zaman tahmini ölçü veririm ama tutmayabilir :eek: :))

Ben keskeklik buğdayı ıslatıyorum posordikten sonra robotla çekiyorum sonra etini ekleyip devam ediyorum pişirmeye tuzunu falan ekliyorum

Burda tavukla yapıyorlar ama biz kırmızı et ve kuyruk yağı ile yaparız sen ne ile yapacaksın

Netten baktığin tarifleri yarıya indir benim net ölçü yok hiç bi zaman tahmini ölçü veririm ama tutmayabilir :eek: :))

Ben keskeklik buğdayı ıslatıyorum posordikten sonra robotla çekiyorum sonra etini ekleyip devam ediyorum pişirmeye tuzunu falan ekliyorum

Burda tavukla yapıyorlar ama biz kırmızı et ve kuyruk yağı ile yaparız sen ne ile yapacaksın
Kırmızı etle inşallah. Ama nette hep beraber pişirmişler etle buğdayı

Kırmızı etle inşallah. Ama nette hep beraber pişirmişler etle buğdayı
Buğday ete göre daha geç pişer etin kemikli ise beraber pişir kuşbaşı ise ayrı ben öyle yapıyorum

Hepsini birlikte dudukluye de atabilirsin sanırım iki kişiye bir bardak buğday yeter tabi bu kişi kapasitesine göre değişir ben olsam eşimle bana iki bardaktan yapardım :deli:

Nana kim ki beni sorsunlar :110:

Oyyyy miniğim buralardayim :KK74:
Ben seni sürekli görüyorum.Dua topiğindesin hatta dikkati mi çekiyor konuya dalıyorum:)
Ama belki ruhen burada değil orada olmak istiyorsun diye düşündüm:)Belki çağırırsam yanlış anlarsın acaba çorba yap diye dürtüyorum zannnedersin diye ses etmiyorum.Yoksa seni uzak tutmak,unutmak mümkün olamaz :KK200:

X