- 2 Aralık 2015
- 31.462
- 104.991
Yapsaydınız, zahmet etmezsiniz ama içmem derdimO zaman niye içiyoruz
Gazoz var ister misin
Gazoz hayır demem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapsaydınız, zahmet etmezsiniz ama içmem derdimO zaman niye içiyoruz
Gazoz var ister misin
Yarın yapalım şimdi çarpıntı yapar:)Yapsaydınız, zahmet etmezsiniz ama içmem derdim
Gazoz hayır demem
Tamam. Çorbalar bitti mi, yarın çorba yapanın çorbasını yiyelimYarın yapalım şimdi çarpıntı yapar:)
Tamam sana bir gazoz açayım
Tamam. Çorbalar bitti mi, yarın çorba yapanın çorbasını yiyelimYarın yapalım şimdi çarpıntı yapar:)
Tamam sana bir gazoz açayım
Yok daha 3-4 çorba var hatta çok özel bir çorba var onu bekliyorumTamam. Çorbalar bitti mi, yarın çorba yapanın çorbasını yiyelim
Acaba nedir nedir?Yok daha 3-4 çorba var hatta çok özel bir çorba var onu bekliyorum
Seveni hem çok hem az:)Ama çorbaların anası diyelimAcaba nedir nedir?
Kelle paça desem ana olmaz OndanSeveni hem çok hem az:)Ama çorbaların anası diyelim
Niye olmasın çorba deyince akla ilk gelenlerdenKelle paça desem ana olmaz Ondan
Ben severim sıkıntı yok ta sevmeyen de var.Niye olmasın çorba deyince akla ilk gelenlerden
Ama değil tabi:)
Aynen ama bir oy kitlesi var:)Ben severim sıkıntı yok ta sevmeyen de var.
İşkembe deme ne olurSeveni hem çok hem az:)Ama çorbaların anası diyelim
Kelle paça desem ana olmaz Ondan
Ne yapayım dar vakit oldu eşim evde zaten idare et beniBak Googlede artırım hee, çalıntı gayfe verme bana
Ben onu da yememBak ben kelle paça sevdiğimden seveni az deyince işkembe aklıma geldi
Offff soyle dilli beyinli bir çorba olsaydı da icseydik ne giderdi bu saatte
Kelle paça sevmeme rağmen dilli beyinli deyinceBak ben kelle paça sevdiğimden seveni az deyince işkembe aklıma geldi
Offff soyle dilli beyinli bir çorba olsaydı da icseydik ne giderdi bu saatte
Tamam affettim.Ne yapayım dar vakit oldu eşim evde zaten idare et beni