- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.500
Amin canım Allah razı olsunAllah sabır versin kukrimim yao kadar haklısın ki ama sende bir annesin bunu unutma senin üzülmenle mutsuz olacak 3 tane melek var
Hepimiz onlar için güçlü duruyoruz o güzel kalbin rahat olsun ferahlasin inşallah
Bizimde ilkine ben üstüne bastım ikinciyi suya düşürdük üçüncüye ne oldu hatırlamıyorumKukrim çocukların ilk tableti eşim yüzünden bozuldu yapayım derken elinde makina patladı lehim makinasını da bozdu tabi seneler önce
İkinci tableti alalı bugün 9 gün olmuş iade şartlarına baktım sanırım iade edemeyeceği Z
Bimdekini görünce iade edelim dedim sanırım iade yüzünden gidişi olur da dönüşü olmaz eşime ne yapalım diyorum bu saat oldu kesin fikir söylemiyor10 da açılacak halbuki
3 gündür aç,susuz Survivor tadında,ama hayattayim
Günaydın ahretligimKuzucugum günaydınnasıl oldun bugün daha iyi misin
Maşallah sana ahretligimGünaydın ahretligimher gün iyiye gidiyor şükür,sen nasılsın?:)
İnşallah iyi olacak herşey senin icin bu bile çok zor du gördün mü herşey geride kaldı bin şükür3 gündür aç,susuz Survivor tadında,ama hayattayimsen nasılsın minik?
Zombi oldun kuzu yaHiç uyumadım daha ama gunaydi :))
Hep iyi ol hepMaşallah sana ahretligimiyiyim bende hamd olsun
Inşallah olacakİnşallah iyi olacak herşey senin icin bu bile çok zor du gördün mü herşey geride kaldı bin şükür
İyi bende yarı uyur yarı uyanık ayaktayım
Kafam dolu birazZombi oldun kuzu ya
Tamam,uyu mutlaka ama,canına yazıkKafam dolu birazcam sildim sabahın besinde yine de yorulup uykum gelmedi
Dışarı cikicam marketler açılsın da gelince uyurum belki :)
Allah ondan razı olsun Allah da onun işlerini rast getirsin inşallahInşallah olacakBu güne şükür,abim sağolsun valla,sayesinde oldu
Bugun su verecekler galiba,heyecanliyimSen iyi ol bende olurum
Kaçıncı kattasinKafam dolu birazcam sildim sabahın besinde yine de yorulup uykum gelmedi
Dışarı cikicam marketler açılsın da gelince uyurum belki :)
AmiiiinAllah ondan razı olsun Allah da onun işlerini rast getirsin inşallah
Hadi bakalım yavaş yavaş iyiles de bugünlerin acısını çıkaracaksın inşallahBugun şu verecekler galiba,heyecanliyim