Ruh halime bağlı:)Slow müziği canım sıkkın olunca dinlerim:)Genelde Slow dinlerim, içim iyice kararır yeter bee der kapatırım
Bu aralar benim canım sıkkın olduğundan iyi geliyorRuh halime bağlı:)Slow müziği canım sıkkın olunca dinlerim:)
Her şey iyi olacak inşaallahBu aralar benim canım sıkkın olduğundan iyi geliyor
Çağıriyürler emme 2 şehir geçmem lazım :)Alindayı kıskandım ben
Ben de yazlıkta olsam yemekleri kaynanam yapsa keşke
Elalis baskın yap ta git kız
Canım inş yetiştircem bi iki güne
Bende moralim bozukken iyicene bozulsun diye slow dilerimGenelde Slow dinlerim, içim iyice kararır yeter bee der kapatırım
Allah ferahlık versin yüreğineBu aralar benim canım sıkkın olduğundan iyi geliyor
Ağlamak iyi geliyor dimi :))Bende moralim bozukken iyicene bozulsun diye slow dilerim
Açıyor beni :))Ağlamak iyi geliyor dimi :))
Hiç uyumadım daha ama gunaydi :))Günaydın kızlar
Ben ağlar zirlarimAçıyor beni :))
Bende çok geç yattım bim de tablet var onu almaya gideceğim fikrim degismezseHiç uyumadım daha ama gunaydi :))
Demin bir video izledim yastık sırılsıklam oldu :)Ben ağlar zirlarimsonra kapatıp devam
Aaa ne kadar bende kıza istiyordumBende çok geç yattım bim de tablet var onu almaya gideceğim fikrim degismezse
Canım 399 lira ram 2 GB dahili hafıza 32 gbAaa ne kadar bende kıza istiyordum
Neden kuzucum yaDemin bir video izledim yastık sırılsıklam oldu :)
Baktim evet 400 TL diyor bilmem benimkilerde hiç dayanmıyor tabletCanım 399 lira ram 2 GB dahili hafıza 32 gb
Geçen hb dan aldık özelikleri yarı yarıya aşağı 386 ya almıştık çok yavaş geldi bize
Neden kuzucum ya
Bu ara herkesin psikoloji yerle bir
Dün bizde eşimle atistik saçma sapan bişey den
Allah sabır versin kukrimim yaBaktim evet 400 TL diyor bilmem benimkilerde hiç dayanmıyor tablet
Şey genç bir çocuk Kabe'de teyzelere ilahi söylüyor annemin hayali geldi karşıma diye bir ilahi teyzelerde nasıl ağlıyor kaç yaşında olursan ol anne acısı ağlatıyor benide ağlattılar.
Sinirler gergin boşver takma he he de geç bu ara :))