- 24 Eylül 2018
- 97.032
- 292.168
Allah korusunKaçıncı kattasin Allah korusun ya bişey olsa o saatte herkes uyuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah korusunKaçıncı kattasin Allah korusun ya bişey olsa o saatte herkes uyuyor
Bilirim senin gibi iyi kalpli o da :) hiç tanımadığı insana yardımcı olan kendi karın arkadaşına yardım etmez miInşallah olacak Bu güne şükür,abim sağolsun valla,sayesinde oldu
Inşallah canımHadi bakalım yavaş yavaş iyiles de bugünlerin acısını çıkaracaksın inşallah
İkinci katta canım perdeleri asarken aklıma geldi benimde aynısı :)Kaçıncı kattasin Allah korusun ya bişey olsa o saatte herkes uyuyor
Geçen ablamın sitesinde sabah doğru kadının biri düşmüş yüksek kattan direkt aklıma o geldi Allah korusun insanın aklina gelmeyen başına geliyor bazenAllah korusun
Sağol minikomBilirim senin gibi iyi kalpli o da :) hiç tanımadığı insana yardımcı olan kendi karın arkadaşına yardım etmez mi
Eşim bana diyor ben yokken camları silme en azından bir şansımızı deneriz ambulanslaİkinci katta canım perdeleri asarken aklıma geldi benimde aynısı :)
Tabii olabiliyor ,Allah korusun:/Geçen ablamın sitesinde sabah doğru kadının biri düşmüş yüksek kattan direkt aklıma o geldi Allah korusun insanın aklina gelmeyen başına geliyor bazen
Sakin o silmesin,eline yapışır falanEşim bana diyor ben yokken camları silme en azından bir şansımızı deneriz ambulansla
ay Allah korusun yaEşim bana diyor ben yokken camları silme en azından bir şansımızı deneriz ambulansla
Racona tersmis oyle diyor iç kapılar i siler geneldeSakin o silmesin,eline yapışır falan
Raconlar kovalasin onuRacona tersmis oyle diyor iç kapılar i siler genelde
Ben eşimi uyandircaktim da dedim bu düşerse bana daha büyük sıkıntı enniyisi kendi işini kendin hallet daha mantıklı dedimRaconlar kovalasin onu
Uf olurdu,iyi kendin halletmişsin Erkekler bizden nazlı malumBen eşimi uyandircaktim da dedim bu düşerse bana daha büyük sıkıntı enniyisi kendi işini kendin hallet daha mantıklı dedim
Dün biraz ters davrandım oda oda gezdi sinirinden bak sana şunu yaptırırım dedi benim istediğim bişey i yapmamak için ..ben zevkle yaparım dedim gittim ona inat yaptımRaconlar kovalasin onu
Ayy hem o hem anası başıma gelirdi kalsınUf olurdu,iyi kendin halletmişsin Erkekler bizden nazlı malum
Ezdirme kendini tabii,azıcık yumuşak olsunDün biraz ters davrandım oda oda gezdi sinirinden bak sana şunu yaptırırım dedi benim istediğim bişey i yapmamak için ..ben zevkle yaparım dedim gittim ona inat yaptım
Onu istediği işten vazgeçtik kısacası (yemek)
Kudurdu kudurdu mutfağa girip çıkıyor ne yapıyorum diye cocuklarla haber gönderiyor salondan çok uzak gibi
Tabi ben kazandım
Bir de o var ya,evet,Allah korusunAyy hem o hem anası başıma gelirdi kalsın
Şu analar yo k mu analarAyy hem o hem anası başıma gelirdi kalsın
İnat uğruna ortaliga esip gurluyor yıldımEzdirme kendini tabii,azıcık yumuşak olsun