- 16 Mart 2008
- 45.450
- 220.825
Her zaman ve her şarttaElhan beni beğeniyür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her zaman ve her şarttaElhan beni beğeniyür
Mamaların parasını yer miyimHeee arada mamalar yapıyorsun ya ,o yüzden dedimdi
Canım benim kapatma sebebim başka:)Hay allah razı olsun
Editör bile kısmış sesi
Ben de yeni aldım elime :)Googleden baktım güzel telefonmuş
Kamera önemli gerisi mühim değilBen de yeni aldım elime :)
Kızım güzel dedi ama bakalım.tek sorduğum şey kamerasıoldu foto çekicem yarışmaya
Sağol canımın içi ben sevmem değişikliği ama benim tel eşime lazım oldu,bana bunu aldı. Alışmak gıcık biraz :/Güle güle kullan canım:)
Aynen bizim için en önemlisi o,bende alırken kamerasını sormuştum.Güzel çeksin ,ekranı büyük olsun ,fazla özelliğe gerek yok.Satan sayıyordu özelliklerini ama bir kulağımdan girdi ötekinden çıktıBen de yeni aldım elime :)
Kızım güzel dedi ama bakalım.tek sorduğum şey kamerasıoldu foto çekicem yarışmaya
Alışırsın canım belki daha güzeldir:)Sağol canımın içi ben sevmem değişikliği ama benim tel eşime lazım oldu,bana bunu aldı. Alışmak gıcık biraz :/
Kendine neden yeni almadıSağol canımın içi ben sevmem değişikliği ama benim tel eşime lazım oldu,bana bunu aldı. Alışmak gıcık biraz :/
Bilmukabele efenimHer zaman ve her şartta
Aynen bende çok geriliyorum yaBilmukabele efenim
Yalniz sana da mesaj yazarken bi sekmede tdk açık psikolojik geriliyorum
AynenKamera önemli gerisi mühim değil
Yalniz değilmişimAynen bende çok geriliyorum ya
Jennam güzel arkadaşım..Rabbim güç kuvvet versin yarin. Uslu bir hasta ol güzel güzel ameliyatını ol gel aramıza. Dilimizde dualar hiç eksik olmayacak. Seni çok seviyoruz. Allah önce ailene sonra da biz arkadaşlarına bağışlasın seni. Başarılı bir operasyon gecirmeni diler gül yanaklarından öperim.Amin güzelciğim Allah kısmet ederse mesaj atacağım malum mecradan
Hemde Edebiyat öğretmeniYalniz değilmişim
Ne bu öğretmen korkusu bizde ya
Yaaa kuzum benim ne güzel bir dua ettin sen öyle daha güzelleri sizn olsun inşaallahHayırlı olsun demeyi unuttum eloş,hayırlı olsun ,güzel haberler almayı,tatlı sohbetler yapmayı,güzen anlar çekmeyi nasip etsin Rabbim
Kesin bilmukabelenin doğru yazılışı böyle miydi diye bakmışsındırBilmukabele efenim
Yalniz sana da mesaj yazarken bi sekmede tdk açık psikolojik geriliyorum
Dükkana verecek eski teli çalışanlara,whatsapp tan sipariş alıyorlarKendine neden yeni almadı
Benimkide güzel bi kereYaaa kuzum benim ne güzel bir dua ettin sen öyle daha güzelleri sizn olsun inşaallah