- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.703
Beğenme dimi görünce şok oldun dimi geri aldımSezen aksu dan beklemezdim ama senin attığın da dittiri zattiri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beğenme dimi görünce şok oldun dimi geri aldımSezen aksu dan beklemezdim ama senin attığın da dittiri zattiri
geçmiş olsunYarına doktora randevu aldım kualgim duymuyor
Teker teker de gelmiyor ki
maske eldiven var şükür ayarlayacafim KKB ye randevu almıştım ama aile hekimini gidilecekmis onceBu ara o kadar çok kulak tıkanması duydum ki
Geçmiş olsun kuzum dedektif gecıt gibi git gel emi
O zaman farklı bir tedavi uygulanacak:/Aman ihmal etme Allah korusunYıkama yapılmadı hiç ama vakum gibi şeyle çektiler ben de kulak kiri olmuyor zar arkası sıvı birikiyor hep zaten rahatsız oluyor dum sıvıdan
Dünkü koca karı seysi ise yarasaydi gitmeyecektim doktora
Sağ kulağım normalde de az duyuyor desibeli yüksek onun
Ama şimdi sol kulağım duymuyor eşime demiştim zaten kualgim batmaya başladı yakında iltihap olur diye oldu işte
Valla beğenmedimBeğenme dimi görünce şok oldun dimi geri aldım
Hadi ya:/Benim kızın gitarla çalıştığı parça bu
Bi tane daha vardı unuttum şimdi :)
Eğer herşey yolunda olsaydı sene sonu mezuniyette sahnede çalacaktı
Baloncukum hoşgeldingeçmiş olsun
Aradım sağlık ocağıni yarın 1 de gel dedilerO zaman farklı bir tedavi uygulanacak:/Aman ihmal etme Allah korusun
hoşbuldum ablacımBaloncukum hoşgeldin
İyi kabul etmiş:)Aradım sağlık ocağıni yarın 1 de gel dediler
O da mı randevuyla artıkAradım sağlık ocağıni yarın 1 de gel dediler
Sağol Allah razı olsun bu ara Perte cikacakmisim gibi bir his var içimde kulağım duzeldikten sonra sürekli gittiğim KKB uzmanjna haykirasim var böğüre bogure kaç kere anlattım derdimi adamageçmiş olsun
Bizi kurtar mı diyorsunhoşbuldum ablacım
asıl sen hoşgeldin öğlen uyandın ya nevreste abla damara bağlamıştı tamda
Akşam ilaç alıp uyudumhoşbuldum ablacım
asıl sen hoşgeldin öğlen uyandın ya nevreste abla damara bağlamıştı tamda
Bende öyleyim:/Akşam ilaç alıp uyudum
Gerginim baloncuk
Sabah 9 gibi orda olacağız,ameliyat öncesi bir işlem yapacak,tam ne zaman alır bilmiyorum canım.Jenna16 ameliyat yarın kaçta
Kbb ye sıra alınabiliyor netten cuma ya randevu aldım aslında fayda etmezse cuma da oraya giderimİyi kabul etmiş:)
Randevu ile diye biliyorumO da mı randevuyla artık
Sen çal hemşire ben dinlerimBizi kurtar mı diyorsun
Ayyyy herşey güzel olacak inşallah jennam haber bekliyoruz senden bir ohhhh çekeceğiz sonraSabah 9 gibi orda olacağız,ameliyat öncesi bir işlem yapacak,tam ne zaman alır bilmiyorum canım.