- 16 Ağustos 2010
- 293.029
- 602.893
- 43
Heyecan var mıSabah 9 gibi orda olacağız,ameliyat öncesi bir işlem yapacak,tam ne zaman alır bilmiyorum canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyecan var mıSabah 9 gibi orda olacağız,ameliyat öncesi bir işlem yapacak,tam ne zaman alır bilmiyorum canım.
Tamam ortakSen çal hemşire ben dinlerim
Bunlar ne anlar müzikten
aslaaa.. iyisiyle kötüsüyle anca beraberBizi kurtar mı diyorsun
aaaa hayırdır ablacım neyin varAkşam ilaç alıp uyudum
Gerginim baloncuk
nevreste abla sen dünden beri öylesin yaBende öyleyim:/
ben sensiz ne yapacam buralardaSabah 9 gibi orda olacağız,ameliyat öncesi bir işlem yapacak,tam ne zaman alır bilmiyorum canım.
Kendimi toplamam lazımBende öyleyim:/
Gerek olmaz inşaallah:/Kbb ye sıra alınabiliyor netten cuma ya randevu aldım aslında fayda etmezse cuma da oraya giderim
Randevu ile diye biliyorum
Hemşire ye alayım mı randevu dedim bizim çalışma saatimiz öğlenden sonra sen 1 de gel randevu alma dedi
Sen çal hemşire ben dinlerim
Bunlar ne anlar müzikten
Gelmiş ameliyat çocuğuSabah 9 gibi orda olacağız,ameliyat öncesi bir işlem yapacak,tam ne zaman alır bilmiyorum canım.
İnşallah çünkü korona hastanesi randevu aldıgimm hastaneGerek olmaz inşaallah:/
Yani kötü müzik mi çalıyorsun diyorsunaslaaa.. iyisiyle kötüsüyle anca beraber
aaaa hayırdır ablacım neyin var
nevreste abla sen dünden beri öylesin ya
ben sensiz ne yapacam buralarda
aaaa ne oluyor böyleee hiç yakışmıyor sizin gibi kraliçelereKendimi toplamam lazım
Kızım için toparlanmam lazım
Ben karamsar olunca o da dağılıyor,korkuyor.
Daha önce böyle olunca ne yapıyordun yani ilaçsa onları al kullan hiç gitme:)İnşallah çünkü korona hastanesi randevu aldıgimm hastane
Genel olaylar kuzucum Allah beterinden korusunaslaaa.. iyisiyle kötüsüyle anca beraber
aaaa hayırdır ablacım neyin var
nevreste abla sen dünden beri öylesin ya
ben sensiz ne yapacam buralarda
ya abla hayır yaYani kötü müzik mi çalıyorsun diyorsun
Sebepsiz arada bana gelirler
Antibiyotik tedavisi ve damla veriyorlar abla içerdeki iltihabı temizlemek gerekiyor kuruyunca o da damla ile temizleniyorDaha önce böyle olunca ne yapıyordun yani ilaçsa onları al kullan hiç gitme:)
Ona belli etme canımKendimi toplamam lazım
Kızım için toparlanmam lazım
Ben karamsar olunca o da dağılıyor,korkuyor.
Esimde bunu dinliyor kaclisin senAyy gitmeeee
En sevdiğim şarkılardan biri bu ❤
İnşallah gerek kalmaz canım, Allah şifa versinİnşallah çünkü korona hastanesi randevu aldıgimm hastane
Babam apar topar hastaneye yatirildigin da aklıma sen geldin ablaOna belli etme canım
Ben vallahi kendi kendimi yiyorum:/
Babamı özlüyorum
İnşallahİnşallah gerek kalmaz canım, Allah şifa versin