Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Sen ne tatlısın öyle😍
İyiyim canım çok şükür , oturdum maydanoz ayıklıyorum.Doğrayıp buzluğa atacağım hazır oluyor her zaman gidip alınmıyor:)
Sen nasılsın😍
eline sağlık abla... maydanozun buzluğa atıldığını ilk defa duyuyorum :skandal:
çok pratikmiş.. ee peki taze oluyormu ya.. ben kekiği buzluğa atıyorum ama hiç memnun kalmadım
sadece biber atıyorum
iyiyim abla sen nasılsın

Hayırlı günler :KK36: :KK200:
hayırlı günler abla

eline sağlık abla... maydanozun buzluğa atıldığını ilk defa duyuyorum :skandal:
çok pratikmiş.. ee peki taze oluyormu ya.. ben kekiği buzluğa atıyorum ama hiç memnun kalmadım
sadece biber atıyorum
iyiyim abla sen nasılsın

hayırlı günler abla
Canım yemeklere koymak için atıyorum.Yada börek için falan:)
Buzlu olarak kullanıyorum.
Zaten azar azar alınıyor.Hatta iki gün önce mercimekli köfteye koydum gayet iyiydi.Bu zamanda mecburen sürekli alışverişe çıkamıyoruz.
İyiyim canım çok şükür:KK60:

Canım yemeklere koymak için atıyorum.Yada börek için falan:)
Buzlu olarak kullanıyorum.
Zaten azar azar alınıyor.Hatta iki gün önce mercimekli köfteye koydum gayet iyiydi.Bu zamanda mecburen sürekli alışverişe çıkamıyoruz.
İyiyim canım çok şükür:KK60:
hımmm haklısın o zaman abla..
buralarda yeşillik herzaman oluyor ya.. birde çok ucuz kocaman bir bağ maydonoz 1.5 tl :KK70:
ama biber doğrayınca ellerim yanıyor.. yazında ucuz oluyor salça zamanı :KK70: salçayı yaparken hoppp hemencecik doğrayıp buzluğa atmak kışın rahatlatıyor :KK70:

hımmm haklısın o zaman abla..
buralarda yeşillik herzaman oluyor ya.. birde çok ucuz kocaman bir bağ maydonoz 1.5 tl :KK70:
ama biber doğrayınca ellerim yanıyor.. yazında ucuz oluyor salça zamanı :KK70: salçayı yaparken hoppp hemencecik doğrayıp buzluğa atmak kışın rahatlatıyor :KK70:
Bizim burdada var ama biz çıkmıyoruz.Eşim haftada 10 günde bir alışverişe gidiyor:)
Geçer bunlarda inşaallah:)
Canım ben 10 yıl Gaziantep'te yaşadım :) Daha 6 ay oldu taşınalı:)
O tarafları çok iyi bilirim:)

hakikaten ya ben kime ne anlatıyorum :KK70: :KK70: akıl kalmadı bende :KK70: :KK70:

:işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz:
Yarı Antepli sayılırım çoğu kültürüne sahibim canım:)
Yöre kültürlerine çok meraklıyım:)Her şeyi öğrendim sayılır.Çok sevdiğim insanları bırakıp geldim.
Yani o kadar Malatyalı değilim:KK70:

X