- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.704
cikcacagi gün bahsettim kacirmadin hemsomÇok şükür
Ben yattığını bile kaçırmışım kuzum ya kusura bakma
Sağol abla Allah razı olsunGeçmiş olsun canım Allah korusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cikcacagi gün bahsettim kacirmadin hemsomÇok şükür
Ben yattığını bile kaçırmışım kuzum ya kusura bakma
Sağol abla Allah razı olsunGeçmiş olsun canım Allah korusun
Geçen hafta benim oglanda öyleydi. Bogazlarına baktın mı canım?Yine ateşi yükseldi yeni ilaç verdim yıkadım elini yüzünü ,ilacın etkisi geçince yukseliyo .
Ne kusuru abla
Bizim de kuzum... ameliyatin ertelendiği den beri belirsizlik üzüyordu. Çok şükür bugünlere...Karnimda kelebekler uçuşuyor şekercigim yaKorku yok,heyecan çok ama
Sen ne tatlısın öyle
eline sağlık abla... maydanozun buzluğa atıldığını ilk defa duyuyorumSen ne tatlısın öyle
İyiyim canım çok şükür , oturdum maydanoz ayıklıyorum.Doğrayıp buzluğa atacağım hazır oluyor her zaman gidip alınmıyor:)
Sen nasılsın
hayırlı günler ablaHayırlı günler
Canım yemeklere koymak için atıyorum.Yada börek için falan:)eline sağlık abla... maydanozun buzluğa atıldığını ilk defa duyuyorum
çok pratikmiş.. ee peki taze oluyormu ya.. ben kekiği buzluğa atıyorum ama hiç memnun kalmadım
sadece biber atıyorum
iyiyim abla sen nasılsın
hayırlı günler abla
hımmm haklısın o zaman abla..Canım yemeklere koymak için atıyorum.Yada börek için falan:)
Buzlu olarak kullanıyorum.
Zaten azar azar alınıyor.Hatta iki gün önce mercimekli köfteye koydum gayet iyiydi.Bu zamanda mecburen sürekli alışverişe çıkamıyoruz.
İyiyim canım çok şükür
Bizim burdada var ama biz çıkmıyoruz.Eşim haftada 10 günde bir alışverişe gidiyor:)hımmm haklısın o zaman abla..
buralarda yeşillik herzaman oluyor ya.. birde çok ucuz kocaman bir bağ maydonoz 1.5 tl
ama biber doğrayınca ellerim yanıyor.. yazında ucuz oluyor salça zamanı salçayı yaparken hoppp hemencecik doğrayıp buzluğa atmak kışın rahatlatıyor
hakikaten ya ben kime ne anlatıyorum akıl kalmadı bendeBizim burdada var ama biz çıkmıyoruz.Eşim haftada 10 günde bir alışverişe gidiyor:)
Geçer bunlarda inşaallah:)
Canım ben 10 yıl Gaziantep'te yaşadım :) Daha 6 ay oldu taşınalı:)
O tarafları çok iyi bilirim:)
Yarı Antepli sayılırım çoğu kültürüne sahibim canım:)hakikaten ya ben kime ne anlatıyorum akıl kalmadı bende
İnşallah balim ya zaten öksürük var boğaz ağrısı olmuyorda.Geçen hafta benim oglanda öyleydi. Bogazlarına baktın mı canım?
Inşallah en kısa sürede atlatır
Nasıl oldu canımİnşallah balim ya zaten öksürük var boğaz ağrısı olmuyorda.
Aynı abla vikis yaptım ayak altlarına falan..arada miğde bulantisi oluyoNasıl oldu canım
Çok şükür canımBizim de kuzum... ameliyatin ertelendiği den beri belirsizlik üzüyordu. Çok şükür bugünlere...
Allah'a emanet olsun canımAynı abla vikis yaptım ayak altlarına falan..arada miğde bulantisi oluyo
Amin ablacım insallah sadece üşütme olsunAllah'a emanet olsun canım
Rabbim şifa versin başka bir şey olmasın toparlar inşaallah:)