- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nasıl rahat edeceksen artık:)Eşim kalacak canım. Anneme kıyamam çünkü:)
Olayim da,gerisini umursamıyorum artık:)Sırt üstü uyumaktan kurtulacağım inşallahSen nasıl rahat edeceksen artık:)
1-2 aya her şey düzene girer canımBunları unutacaksınSeneye hatırlamazsın bileOlayim da,gerisini umursamıyorum artık:)Sırt üstü uyumaktan kurtulacağım inşallah
Çok sevindim.Çarşamba gel yapalım dedi kuzum :) Testleri yaptırdık,geldim eve
Amin güzelciğim İnşallah o kadar da sürmez,o arada virus biter,eski huzurlu gunlere ereriz1-2 aya her şey düzene girer canımBunları unutacaksınSeneye hatırlamazsın bile
Dualarını eksik etme benden canım Amin,insallah❤Çok sevindim.
Hayırlısıyla o günün gelip sana şifa getirmesini diliyorum Jennam.
Tamamen iyileşme rahatlama adına söyledim canım nede olsa ameliyat:)Amin güzelciğim İnşallah o kadar da sürmez,o arada virus biter,eski huzurlu gunlere ereriz
Anladım canım,demek istedigim o kadar kurtulmak istiyorum ki bu torbadan,bu motiveyle inşallah hızlı duzelirimTamamen iyileşme rahatlama adına söyledim canım nede olsa ameliyat:)
Allah doktoruna yardım etsin tereyağından kıl çeker gibi işi gücü rast gitsin. Biz de burada dua ederiz inşallah.Normali 1 saatse,senin ki 3 saat sürer dedi. Zor bir ameliyatmis evet
İnşaallah canım benimAnladım canım,demek istedigim o kadar kurtulmak istiyorum ki bu torbadan,bu motiveyle inşallah hızlı duzelirim
Amin canım.İnşaallah canım benim
Ben gelirim seve seve...Corona günlerinde macera olur refakatcime de
Ben okuyorum tatlim. Bu kadar çabuk beklemiyordum yarın öbür gün sık okumam lazım. Salati Tefriciye benimki...Ben anlamıyorum sayılı okunan şeylerden yani neye kaç tane ne okunuyo bilmiyorum, bilen kızlar şimdiden başlatsa çok iyi olur çarşambaya kadar daha çok okumuş oluruz
Söylemen ,düşünmen yeter güzel kalplimDua et bana bol bol ,yeter ❤Ben gelirim seve seve...
Sadece kaymakamlıktan izne ve davetine bakar tatlım...
Dualar her daim var canım. Acil bir durum olduğunda nevrestecime haber et yeter .Söylemen ,düşünmen yeter güzel kalplimDua et bana bol bol ,yeter ♥❤
Tamam canım, çok sağol ❤Dualar her daim var canım. Acil bir durum olduğunda nevrestecime haber et yeter .
Amin canımAmoooon ellerini yerim onunda oyunu o☺ Allah'ım bian önce def etsin inşallah bu virüsü ☹ tamam canım hadi iyi geceler op kuzuyu
sizede çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl olduBana bugün uyku yok kizin ateşi var nöbetteyim
Görmedim canım kusura bakma bugün nasılBana bugün uyku yok kizin ateşi var nöbetteyim
Amin canım
sizede çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl oldu
Yine ateşi yükseldi yeni ilaç verdim yıkadım elini yüzünü ,ilacın etkisi geçince yukseliyo .Görmedim canım kusura bakma bugün nasıl