- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
Karında 2 delik var,ve torbalar,o yüzden psikolojim alt üst ya zatenHem görüntü,hem hareket kısıtlılığı, hem temizliği için yardim cildin hassas,torba girişi iltihap yapıyor falan
Normali 1 saatse,senin ki 3 saat sürer dedi. Zor bir ameliyatmis evet
Zoru gitti,kolayı kaldı inşallah, ben de öyle avutuyorum kendimi :)Daha iyi anladım şimdi,geçecek buda az kaldı ameliyatına biraz daha sabır ne olur.
Sen yeterki güçlü ol.
Zoru gitti,kolayı kaldı inşallah, ben de öyle avutuyorum kendimi :)
Tabii,önemli olan sonuç,doktor iyi bir cerrah belli,çok güven verdi. Belki de özelde olmasının da bir hayri var benim içinOlsun sürsün 3 saat,sonuçta iyi olacaksın kurtulacaksın bu dertten.
Sağol şekerciğim,iyice güç verdin banaAynen güzel günler yakında,sen güçlü bir kadınsın çünkü.
Neden Trabzon ekmeğiEki Görüntüle 2619052 alin size trabzon ekmegi
Sağol şekerciğim,iyice güç verdin bana
Tabii,önemli olan sonuç,doktor iyi bir cerrah belli,çok güven verdi. Belki de özelde olmasının da bir hayri var benim için
Neden Trabzon ekmeği
Unu mu Trabzondan
Yapan mı Trabzon lu
Sen mi Trabzondasın
Üçü de hayırsa Trabzon ekmeği sayılmaz
Not:Güzel olmuş
Acilden gittiğimde denk gelen de çok iyiydi,bu da öyle, çok rahatlattı beni sağolsun. Allah geçici dertler versin hepNe demek şekercim elbette destek olacağız birbirimize..
Kaç sene önce ayağımdan ameliyat olmuştum,tendomlarımın hepsi kopuktu,bildiğin sporcu sakatlığıydı.
O bile 3 saat filan sürmüştü,bak şimdi çok iyiyim iyiki o ameliyatı olmuşum diyorum.
Doktor çok önemli bu konularda,güven duyuyorsan hissediyorsan zaten başarılı olur..
Ne sordun be GülistanNeden Trabzon ekmeği
Unu mu Trabzondan
Yapan mı Trabzon lu
Sen mi Trabzondasın
afiyet olsun canim benim g3cen gunde somun yapmistimKimse kapmadan aldım birini ellerinize sağlık nefiz gözükyor ekmekler
Acilden gittiğimde denk gelen de çok iyiydi,bu da öyle, çok rahatlattı beni sağolsun. Allah geçici dertler versin hep
Evet çok şükürAmin inşalalh denk gelmende çok iyi olmuş.
afiyet olsun canim benim g3cen gunde somun yapmistim
hajahyy sag ol tatlimNeden Trabzon ekmeği
Unu mu Trabzondan
Yapan mı Trabzon lu
Sen mi Trabzondasın
Canım çok sevindim ameliyat kararına, inşallah kolaylıkla atlatırsın, Allah yardımcın olsun sıkıntıların son bulsun daha beterinden korusun inşallahTabii,önemli olan sonuç,doktor iyi bir cerrah belli,çok güven verdi. Belki de özelde olmasının da bir hayri var benim için
Evet çok şükür
Canım çok sevindim ameliyat kararına, inşallah kolaylıkla atlatırsın, Allah yardımcın olsun sıkıntıların son bulsun daha beterinden korusun inşallah