- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
O minnaklar coronacikAt bakayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O minnaklar coronacikAt bakayım
Manyak bunlar ya valla beyin eksikEşim diyor arabaları yıkamaya gelmişlerTabi kirlendi kapıda kirli durmamamsı lazımBizim araba koktu
AminAllah korusun
Sokağa kadar girmedim kaldircamAma adresin çıkar kız atma Canfeb
Çıktılar disaridalar.Malesef
Bu sefer millet soylu ya destek için dışarı çıkmazsa iyidir
Öyle ya ne diyelim:)Sorun bizdeManyak bunlar ya valla beyin eksik
Çocuklar nasıl,sen nasılsın:)
Aman Allah korusun Her ateş corona değil dikkatli olun yeterRabbim şifa versin hepsine.
Akşam kızımın ateşi çıktı hafif,aklımı oynatıyordum.neler düşündüm,onu nasıl yalnız gönderirim diye.
Gider tükürcüğünü yalar ben de yatarım onunla dedim
Bizim karşı komşular yasakta gündüz yıkadılar arabalarınıEşim diyor arabaları yıkamaya gelmişlerTabi kirlendi kapıda kirli durmamamsı lazımBizim araba koktu
Çocuk zaten nerdeyse 1 aydır evde.ben 2-3 kere çıktım ama o hiç çıkmadı.o yüzden bizde olmayıp da onda olması zor gibi.o yüzden içim biraz ferahladı.ama gece yanımda yatırırm ne olur ne olmazAman Allah korusun Her ateş corona değil dikkatli olun yeter
İyiyim canım. Hepsini uyuttum, kafamı dinliyorum. Ufaklık çok hareketlendi. Evin içini geziyor. Emekliyor hiç durmuyor. Kucakda da durmuyor.Çocuklar nasıl,sen nasılsın:)
Evde yemek yapamıyorlar sanki:)Tövbe yarabbim:)Bizim karşı komşular yasakta gündüz yıkadılar arabalarını
Eşim anlatıyor
Adamın biri elinde tepsi yemegi fırına gidiyormuş. Polisler çevirmişler
Demişki
Napim, çocuklar aç mı kalsın
Sanki patlıcan isot yemeyince aç kalıyorlar
Allah korusun canım umarım sabaha iyileşir:)Çocuk zaten nerdeyse 1 aydır evde.ben 2-3 kere çıktım ama o hiç çıkmadı.o yüzden bizde olmayıp da onda olması zor gibi.o yüzden içim biraz ferahladı.ama gece yanımda yatırırm ne olur ne olmaz
Maşaalalh canım oda büyüdüAllah yardımcın olsunİyiyim canım. Hepsini uyuttum, kafamı dinliyorum. Ufaklık çok hareketlendi. Evin içini geziyor. Emekliyor hiç durmuyor. Kucakda da durmuyor.
Napcamı şaşırdım
Küçük çocukla daha zor kuzum ya Allah yardımcınız olsunİyiyim canım. Hepsini uyuttum, kafamı dinliyorum. Ufaklık çok hareketlendi. Evin içini geziyor. Emekliyor hiç durmuyor. Kucakda da durmuyor.
Napcamı şaşırdım
İnşallah canım, Allah razı olsunAllah korusun canım umarım sabaha iyileşir:)
Aynen, şaşkınlık içinde takip ediyorumEvde yemek yapamıyorlar sanki:)Tövbe yarabbim:)
İnşallah canım, Allah razı olsun
Aminn canımRabbim şifa versin hepsine.
Akşam kızımın ateşi çıktı hafif,aklımı oynatıyordum.neler düşündüm,onu nasıl yalnız gönderirim diye.
Gider tükürcüğünü yalar ben de yatarım onunla dedim