Aminn canımRabbim şifa versin hepsine.
Akşam kızımın ateşi çıktı hafif,aklımı oynatıyordum.neler düşündüm,onu nasıl yalnız gönderirim diye.
Gider tükürcüğünü yalar ben de yatarım onunla dedim
Benimki bu gece gelmezAynen, şaşkınlık içinde takip ediyorum
Amin canımKüçük çocukla daha zor kuzum ya Allah yardımcınız olsun
Düşünme bunları biraz pozitif düşünelimAminn canım
Bende onu düşünüyorum kaparsak hastaneye yatirirlarsa çocuk ne olacak ,kim bakacak ne yapılıyor acaba böyle durumlarda
Allah yardımcıları olsun.Benimki bu gece gelmez
Ya insan şöyle 1-2 dakika dalıyor ya naparım ne ederim diye.ömrüm gitti o 2 dk da.eşim sakinleştirdi yoktur bişey panik yapma diye.Aminn canım
Bende onu düşünüyorum kaparsak hastaneye yatirirlarsa çocuk ne olacak ,kim bakacak ne yapılıyor acaba böyle durumlarda
Bende düşünüyorumAminn canım
Amin canım:)Allah yardımcıları olsun.
Tamam yapmayın şöyleYa insan şöyle 1-2 dakika dalıyor ya naparım ne ederim diye.ömrüm gitti o 2 dk da.eşim sakinleştirdi yoktur bişey panik yapma diye.
Yanına kimseyi sokmuyolar
Çocuğun biri öyle öldü yurtdışında.hemşiresi ağlayarak anlatmıştı annesini istedi hep diye
Kötü düşünmekten ziyade bilmek istiyorum abla yani aklımızda olsun diye devlet mi bakıyor yoksa biz mi emanet edicez birineDüşünme bunları biraz pozitif düşünelimAllah korusun
Eşimde diyor petrolün ordan buraya kadar sira var neyse sosyal mesafeyi korumuslar bariBenimki bu gece gelmez
Küçük vaka yok diye biliyorum:/Kötü düşünmekten ziyade bilmek istiyorum abla yani aklımızda olsun diye devlet mi bakıyor yoksa biz mi emanet edicez birine
Gezsinler bakalım:)Eşimde diyor petrolün ordan buraya kadar sira var neyse sosyal mesafeyi korumuslar bari
Biz ağır geçirirsek hastanede,o nerde kalacak buyuklere bıraksak belki taşıyıcıKüçük vaka yok diye biliyorum:/
Kiiiz nerdesin sen buara göremiyorumHepimize hayırlı geceler
Sağlıkla kalın
Tabi ki ailemizde kalacak.Babaanne-anneanne veya hala-teyze gibi canım:)Biz ağır geçirirsek hastanede,o nerde kalacak buyuklere bıraksak belki taşıyıcı
Hayırlı gecelerHepinize hayırlı geceler
Sağlıkla kalın
Bebelerle evin içinde oda oda geziyorum. Ufaklık hiç durmuyor. Ne kucakta ne yerde ne de başka bir yerde.Kiiiz nerdesin sen buara göremiyorum