- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Gördüm canım sevindimCanfeb kabul edilmemiş istifa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gördüm canım sevindimCanfeb kabul edilmemiş istifa
Yok kalıyor kabul edilmediBakan da gitti
Hayırlısı artık:)Kabul edilmedi
Ooo Allah vatanı için uğraşan bütün polislerimizin ayağına taş degdirmesin.Polis memuru canım:)
Abla millet kıtlıktan çıkmış gibi şaka gibiEşim yazmış bu saatte benzinliğe cips almaya gidiyorlarmış trafik yoğunmuş
Sokak sokak gösteriyor zaten canım vakalari girip bakabiliyorsun bizim burasi çil yavrusu gibi dagilmislar heryerdeBugün hastaneden birini aradım oğlumun ebesi kendileri balkona bile çıkma dedi bana sokaginiz dakiler karantinada dedi bir tane kadın doğum öncesi pozitif çıkmış daha bebeğini gostermemisler her ikisi de ayrı odalarda tedavi görüyormuş çok üzüldüm var ya duyunca
Allah razı olsun canımOoo Allah vatanı için uğraşan bütün polislerimizin ayağına taş degdirmesin.
Benim ki evde bu akşam. Sürekli gbt yapmışlar bugun. Sokağa çıkma yasağı bile dinlemiyorlarEşim yazmış bu saatte benzinliğe cips almaya gidiyorlarmış trafik yoğunmuş
Allah akıl fikir versinAbla millet kıtlıktan çıkmış gibi şaka gibi
12 oldu heryer vızır vızır.. Şaka gibi ya... Millet gerçekten ciddiye almıyor
Bizimki tek renk orda,ortası kırmızı kenarı yeşilSokak sokak gösteriyor zaten canım vakalari girip bakabiliyorsun bizim burasi çil yavrusu gibi dagilmislar heryerde
Yok artikkAllah sonumuzu hayır etsin.
Rizede vatandaşın biri de Süleyman soylu istafa etti diye intihara kalkışmış
Benimki akşam gitti:)Yarın öğlen tekrar gidecek:)Benim ki evde bu akşam. Sürekli gbt yapmışlar bugun. Sokağa çıkma yasağı bile dinlemiyorlar
MalesefYok artikk
Burasıda öyle görünüyor.Bizimki tek renk orda,ortası kırmızı kenarı yeşil
Bizimkinin ekran görüntüsünü atayimmi moral olsun sizeBizimki tek renk orda,ortası kırmızı kenarı yeşil
At bakayımBizimkinin ekran görüntüsünü atayimmi moral olsun size
Amin canım.Benimki akşam gitti:)Yarın öğlen tekrar gidecek:)
12'de gelecekti gelemedi:)
Allah yardımcıları olsun ne diyelim
Allah korusunAmin canım.
Polis lojmanında özel harekatçı da koronavirüs pozitif çıkmış. Lojmanı karantinaya almışlar