Ben netten buldum telefondan resim düzenlerken işaretledimBunu netten mi bulacağım ayrıca,işaretlemek için ?:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben netten buldum telefondan resim düzenlerken işaretledimBunu netten mi bulacağım ayrıca,işaretlemek için ?:)
Harikasınız vallahiBugün çıkmadık elim de patladi aciyio salı günü fide alicaz,gubrede gelmiş olur herhalde ekeriz
Kızı kontrole gittim.Ben nete geçince fırsattan istifade O da telefona giriyordeynepnaz ben gelince nereye kayboldun
Geldi iki gözümün çiçeği
Çocuklar yapacak bir şey bulamıyor:)Kızı kontrole gittim.Ben nete geçince fırsattan istifade O da telefona giriyor
Can sıkıntısı nelere kâdir,simdi çuvalda patates yetiştirme gördüm eşime dedim bana yarın çuval getir bir çuvalda ondan deniycemHarikasınız vallahi
Ya onu öğrenemeyen tek ben kaldım galibaBen netten buldum telefondan resim düzenlerken işaretledim
Kambersiz düğün olur muEn sevdiğim kategoriKazen abiiiiii
Fasülyeler yapmasn yeni kurallar getirelim
Yüzde yüzKesin hak etmiştir
Nasılsın görüşmeyeli?
Hiç akıl yok ya:/
Ohhh ne güzel canım kendine uğraş bulmuşsun:)Can sıkıntısı nelere kâdir,simdi çuvalda patates yetiştirme gördüm eşime dedim bana yarın çuval getir bir çuvalda ondan deniycem
Tövbe yarabbimBurasıda öyle canım çevre illere göre en yüksek burası ama hala geziyorlar:)Çok şükür canım iyiyim , sen nasılsın
Hiç hemde, daha yeni kacak açılan kahveye baskın yapıldı hep de orta yaş amcalar
İyiyim ben de şükür hemşom Randevuya gidebildiniz mi?Yeni randevu vermiyorlar artıkÇok şükür canım iyiyim , sen nasılsın
Hiç hemde, daha yeni kacak açılan kahveye baskın yapıldı hep de orta yaş amcalar
Ben de balkona örtü ve sofra serdim balkonda yapsın diye.Yine sofrayı boyamış.Oyuncaklar,kitaplar,minderler ,ne varsa taşımışÇocuklar yapacak bir şey bulamıyor:)
Bugün kızlar balkonda sulu boya yaptı oğlum resim yapmayı sevmiyor özensin diye bende yaptım yok Güzel olmuş diyor:)
Yok artikSüleyman soylu istifa etmiş
Vallahi haberlerde son dk geçiyorYok artik