Amin canım, çok sağolBiyolojik saat tarumar kuzum...
Dün erken uyuyayım dedim yok illa iki üç olmadan uyumak mümkün değil. Bir hafta sonra okullar açılıyor deseler yandık valla.
Virüs bizden uzak olsun diyoruz da varlığı bile psikolojimizi bozmuş .
Baş ağrısından çok korkuyorum şükür iyiymişsin. Şu süreçte hiçbir sevdiğim hastalanmasin inşallah...
Benim gelme şansım var ama en azındanJennam, mavi perimle beraber sıcak sıcak içireceğim ahhh ahhh...her zamanki dert niye yanımda değilsiniz
Aleyküm selam tatlım.Gonyamizdanda size selamlar ablacım
Var - dı jennamBenim gelme şansım var ama en azından
Elbet bitecek,ömürlük olmaz bu virüs değil mi?Var - dı jennam
Bu böyle yariiiiiiiim kalmayacaaaaaakElbet bitecek,ömürlük olmaz bu virüs değil mi?
Bu böyle yariiiiiiiim kalmayacaaaaaak
Yaaa öperim yanaklarından ellerindeeenAleyküm selam tatlım.Mevlana şekeri gibi sen ne datlu bir perisin.
Biri bendim duruma bakan.Ama anormal bir durum gibi algılamadım ki,ne güzel balkonda ders çalışıyorlar durumuydu4 kişiydi ama bakmadım
O değil o,başka vardı,tanimlanamayanBiri bendim duruma bakan.Ama anormal bir durum gibi algılamadım ki,ne güzel balkonda ders çalışıyorlar durumuydu
2 tane ders görseli değil miydi,birbiriyle bağlantılı değil miydi?O değil o,başka vardı,tanimlanamayan
Balkonda olan gayet tatlıstı.Bizim dediğimiz sayfadan çekilmiş gibi,sanki konular işaretlenmiş,buraları oku der gibi,karışık bir seyler2 tane ders görseli değil miydi,birbiriyle bağlantılı değil miydi?
Tamam işte ,onu da gördüm.Çocuklar evde ders çalışıyorlar,aksatmıyorlar durumu değil miydi o?Balkonda olan gayet tatlıstı.Bizim dediğimiz sayfadan çekilmiş gibi,sanki konular işaretlenmiş,buraları oku der gibi,karışık bir seyler
Yok canım,çocukların karışık ruh dünyaları isimli çalışmaymışTamam işte ,onu da gördüm.Çocuklar evde ders çalışıyorlar,aksatmıyorlar durumu değil miydi o?
Niye dil çıkarıyorsun banaYok canım,çocukların karışık ruh dünyaları isimli çalışmaymışBen de Nevreste yazana kadar yadırgamadım
Estağfurullah canımEdepsizim ben
Yüz yüze görüşmek istiyor canım evet ,benim için olmayacak ama abim ısrar ediyor bir görüşeceğim. Dua et banaEstağfurullah canım
Geçmiş okuyordum dr görüşmen mi var ameliyat için
Ederim canım.Hatta inşallah unutmam ,akşam senin için fetih suresi okuyayımYüz yüze görüşmek istiyor canım evet ,benim için olmayacak ama abim ısrar ediyor bir görüşeceğim. Dua et bana