Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok can sıkıcı bu virüs cidden
Benim eşimin de işyerinde pozitif çıkmış.
Napim abla zaten virüs nedeniyle milletin psikoloji yerle yeksan nasibimi almaktan korkarimDoğru seçim
Bu hızlı test nerde ve kimlere yapılıyor normal vatandaş neden 24 saat bekliyorBenim eşimin de işyerinde pozitif çıkmış.
Hızlı test yapmışlar negatif ama bu hızlı test kesin sonuc veriyor mu bilmem.
Çalıştığı ekipte çıkmış çünkü.Bu hızlı test nerde ve kimlere yapılıyor normal vatandaş neden 24 saat bekliyor
Hastane de tekar test yapılmış negatif çıkmış geri eve yollamışlar 14gun karantinada kal deyipBenim eşimin de işyerinde pozitif çıkmış.
Hızlı test yapmışlar negatif ama bu hızlı test kesin sonuc veriyor mu bilmem.
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydın
Aymiyor günüm bir türlü gece uyku tutmadı.Günaydın
Benim de,zar zor uyudum,50 kere uyandım. Şu an başım çok ağrıyor:/Aymiyor günüm bir türlü gece uyku tutmadı.
Geçmiş olsun.Benim de,zar zor uyudum,50 kere uyandım. Şu an başım çok ağrıyor:/
Çok sağol. Dertleri neymiş ki?Geçmiş olsun.
Gece alt katta kavga kıyamet çok korktuk.
Bir konuda evde olunca şiddet attı diye yazmışlardı oraya yazmıştım kopyaliyim buraya da.Çok sağol. Dertleri neymiş ki?
Zaten ülkece pek normal değildik,virus yüzünden iyice anormal olduk . Allah sonumuzu hayretsinBir konuda evde olunca şiddet attı diye yazmışlardı oraya yazmıştım kopyaliyim buraya da.
Dün gece de bizim alt katımizda adam bağırıyor çocuklar çığlık çığlığa.
Susmayinca güvenliğe söyledik.
Güvenlik geldi sanırım.
On dakika sürdü yaklaşık sonra ses kesildi.
O sırada eşim balkondaydi adam da çıkmış balkona üç dört kere benim polis tanıdığım var diye bağırmış çok yüksek sesle.
Bu sefer de korktuk psikopat mıdır nedir?
Gece uyku tutmadı valla.
O çocukların sesini duyunca zaten elim ayağım titremeye başladı.
Bı de adamın tavrı.
Allah'ım sen koru böylelerinden.
Amiin.Zaten ülkece pek normal değildik,virus yüzünden iyice anormal olduk . Allah sonumuzu hayretsin
Valla devlet hastanelerinde 24 saat bekleniyorÇalıştığı ekipte çıkmış çünkü.
Şirket olarak temin etmiş olabilirler.
Bilemiyorum o kısmını.
Vaka çıkar çıkmaz değil sonrasında yapıldı.
Yurtdışı bağlantılı bir yer.
Ama güvenmiyorum da zaten hızlı teste.