Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen biz buralardayızEvet,gelebilseler bari sohbete :)
Biz hep burdayizAynen biz buralardayız
YaksamlarYakşamlar
Yakşamlar,malum yerden mi bildiriyorsun?Yaksamlar
Evet benim meşhurdur böyle keyiflerimYakşamlar,malum yerden mi bildiriyorsun?
İyi ajan yollamıyor yanına,ananıza bakin diyeEvet benim meşhurdur böyle keyiflerim
Biizm WC nin kapi kilitlemek lazımİyi ajan yollamıyor yanına,ananıza bakin diye
Canım yöreler yazılmaya çalışıyor ama bazı yörelerde farklı yapılabiliyor ve sorun çıkıyor çokta önemli değil bence biz biliyoruz yöresel olduğunu:)Nevreste aklıma geldi biz önceki yöresel çorbada başlığa yorelerini de yazmıştık sanki
İş başvurusu mu yapacaksınCanfeb sizin fırına eleman lazım mı
Biri yayla yapmıştı sankiCanım yöreler yazılmaya çalışıyor ama bazı yörelerde farklı yapılabiliyor ve sorun çıkıyor çokta önemli değil bence biz biliyoruz yöresel olduğunu:)
Ayrıca yöresel Çorba olmasının sebbei klasik basit çorbaların tercih edilmesini istemiyorum:)
Mercimek,domates,yayla,şehriye gibi:)
Eşimi göndereceğim bugün bazlama yaptıİş başvurusu mu yapacaksın
Bana sormadan yaptı ve konuyu taşıdık:)Hem kural ihlali var,hemde uygun değil:)Biri yayla yapmıştı sanki
Eşimi göndereceğim bugün bazlama yaptı
Ben tıklayıp bakmamıştım ondan farketmedim demek anladım şimdiBana sormadan yaptı ve konuyu taşıdık:)Hem kural ihlali var,hemde uygun değil:)
İlk mesajda kurallar var ama maalesef okunmuyor:)Ben tıklayıp bakmamıştım ondan farketmedim demek anladım şimdi
Kim ne çorba yaptı hiç biri aklımda değil yarışma öncesi hepsini bir daha gezmem lazim