Ama işte gelip bu bizim yörenin çorbası değil hatta çakması falan yazıyorlar buda hoş olmuyor:)Benim için yore yazılmasının şöyle avantajı var bazıları yazan yöreye oy veriyor ya ondan seyettim
Halbuki topigi ilk ziyarette ilk sayfaya giriyoruzİlk mesajda kurallar var ama maalesef okunmuyor:)
Sunuma laf edenleri de unutmayalımAma işte gelip bu bizim yörenin çorbası değil hatta çakması falan yazıyorlar buda hoş olmuyor:)
Hatta bir konuda yazılmış ben bunu hoş bulmuyorum:)
Görsel birisin o zaman:)Herkes öyle değil işte:)Halbuki topigi ilk ziyarette ilk sayfaya giriyoruz
Ben inadına okurum yani uzun yazıları hiç zor gelmez WC de okumadığım deterja n arkası bırakmadım hangisi nerede üretiliyor ne malı bilirim yani
Buyrun siz yapın görelimSunuma laf edenleri de unutmayalım
Gorselim evetGörsel birisin o zaman:)Herkes öyle değil işte:)
Hatırlıyor musun biri de gelmişti tarih kağıtlarına laf etmiştiBuyrun siz yapın görelim
Hatırlıyor musun biri de gelmişti tarih kağıtlarına laf etmiştibir daha laf edemedi hiç bbiseye uçtu
Görüşürüz
Ben sana özet geçerim
Çok zorlamışsın
Birşeye sinirlendim, eşimin temas ettiği birinin arkadaşı hastanye yatırıldı bugün coronadanKendini kaybetmişsin demek ,geçmiş olsun:/
Sen mi gelcen
Bitmiyor ya kabusBirşeye sinirlendim, eşimin temas ettiği birinin arkadaşı hastanye yatırıldı bugün coronadan
Allah korusunBirşeye sinirlendim, eşimin temas ettiği birinin arkadaşı hastanye yatırıldı bugün coronadan
Bitmiyor ya kabus
Allah korusun
Kendilerini yakmıyorlar sadece,etraftakileri de yakıyorlarHayir hastaneye yatirilan çocuk 17 18 yaşlarında 3 gün önce sağlık ocağına gitmişler öksürük için sağlık ocağı biz bakmıyoruz diye burda pandemi Hastanesi var oraya yollamışlar test çıkana kadar karntinada durun evinizde demişler,e zaten yaştan dolayı da yasak sokağa çıkması dün çıkmış gezmiş te gezmiş bütün arkadaşlarını
Ebeveyni nerde bu çocuğun
Cehalet canım bir şey demiyorum:/Hayir hastaneye yatirilan çocuk 17 18 yaşlarında 3 gün önce sağlık ocağına gitmişler öksürük için sağlık ocağı biz bakmıyoruz diye burda pandemi Hastanesi var oraya yollamışlar test çıkana kadar karntinada durun evinizde demişler,e zaten yaştan dolayı da yasak sokağa çıkması dün çıkmış gezmiş te gezmiş bütün arkadaşlarını
Ebeveyni nerde bu çocuğun
Allah akıl fikir versinİlk aradıklarında hastane şu an yer Yok evde karantinada kalin demişti neyseki sonra almışlar evinden karantinaya uymayacagi belli