- 16 Ağustos 2010
- 293.104
- 603.053
- 43
Balkon sefası yaptık bugün bayağı güzeldi hava şimdi serinledi:)Görüp direkt buraya geldim o yüzden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Balkon sefası yaptık bugün bayağı güzeldi hava şimdi serinledi:)Görüp direkt buraya geldim o yüzden
Gayet güzel gunesliymis ,belliBalkon sefası yaptık bugün bayağı güzeldi hava şimdi serinledi:)
Evet canım çok şükürGayet güzel gunesliymis ,belli
Keyfiniz bol olsun her zaman canımEvet canım çok şükür
Sağol canım benimKeyfiniz bol olsun her zaman canım
Beyler evde herkes yemek,çay,kahve derdinde galiba:)
Aynen.Beyler evde herkes yemek,çay,kahve derdinde galiba:)
Ekmekler sabah yada öğlen yapılıyor . Ben dün yaptım bugün bitti yarın yine yapacağımAynen.
Bir de ekmek derdinde.
Oo bekliyorumVar hemde iki tane
Yeni başladım yapmaya.Ekmekler sabah yada öğlen yapılıyor . Ben dün yaptım bugün bitti yarın yine yapacağım
Geç kalmışsınYeni başladım yapmaya.
Zamanını da ayarlayacagim inşallah.
Olsun ya ne olacak ben genelde sabah kahvaltıya yapıyorum :)Bu sıra bazlamaya sardım :)Yemeği yedik bitti ekmek yetismedi.
Köy ekmeği tipinde yapıyorum.Geç kalmışsın
Ben akşamdan yoğuruyorum canım:)Kullandığın una bağlı canım tam buğday unu çok kabarmuyor iyi oluyor ama beyaz un taşıyor:)Köy ekmeği tipinde yapıyorum.
O yüzden fırında pişmesi çok uzun sürüyor.
Yavaş yavaş bakalım.
Akşamdan hamur yogursam sabaha kadar durur mu buzdolabında?
Güzel olur mu böyle pisirince?
Kolay gelsin
Kolay geldi elim kan toplamışKolay gelsin:))
Çok zorlamışsınKolay geldi elim kan toplamış Eki Görüntüle 2618079
Kendini kaybetmişsin demek ,geçmiş olsun:/Kolay geldi elim kan toplamış Eki Görüntüle 2618079
Evet,gelebilseler bari sohbete :)Beyler evde herkes yemek,çay,kahve derdinde galiba:)