Aynen canım bizimde bir ıslak mendil eksik pamukla falan hallederim bezi bugün almıştık Allah'tan,uzarsa sıkıntıkv dem gorumcelerim hepsini aldilar sag olsunlar bez sut yogurt mama falan bebek onemli yoksa sogan ekmek yesen yetr
Maşaallah sana canımaynrn hem kilo da veririz:) gerci ben cok kiloli degilim sadece 59 kiloy
gencleri inr atiyorlarBenim ki yıllar sonra karakola yeni geçti 1.5 ay oldu:)Gerekirse çıkıyorlar:)
uzar diye dusunuyotumAynen canım bizimde bir ıslak mendil eksik pamukla falan hallederim bezi bugün almıştık Allah'tan,uzarsa sıkıntı
disarda dimiBenimkini 5dk sonra polisler çevirir
Benimki yaşlı sayılır:)24 yıl oldu bu yaz emekliliği doluyor:)gencleri inr atiyorlariyi abla ya cikmasin zaten
OlabilirBenimkini 5dk sonra polisler çevirir
Önceden söylerler millet ne yiyip içecek uzarsa .o kadar stok yapmayın dediler yapmadıkuzar diye dusunuyotum
Ama hazır olmakta gerekiyordu:)Önceden söylerler millet ne yiyip içecek uzarsa .o kadar stok yapmayın dediler yapmadık
Benimki yaşlı sayılır:)24 yıl oldu bu yaz emekliliği doluyor:)
Patrona ne diyecek:)İnanmayıp geri yollasinlar eve
Ne oldu:)
gecen aydan cok k kumanya almistim en onemli temizlik ya bide bebek malzem3si suan evde tavuk kiyma kalmadi guya yarin alirim diye kv benden alirsin dedi bakalim;( yagmalama olmasin diye haber vrrilmediÖnceden söylerler millet ne yiyip içecek uzarsa .o kadar stok yapmayın dediler yapmadık
Temel gıda var da yedek bezimiz yok bir paket hafta dolmadan gidiyorAma hazır olmakta gerekiyordu:)
ablammm ohhh ne guzel ondan sonra tatil yapin bol bolBenimki yaşlı sayılır:)24 yıl oldu bu yaz emekliliği doluyor:)
Oldu amagecen aydan cok k kumanya almistim en onemli temizlik ya bide bebek malzem3si suan evde tavuk kiyma kalmadi guya yarin alirim diye kv benden alirsin dedi bakalim;( yagmalama olmasin diye haber vrrilmedi
Orası doğru ama markete çıkma şansı verilir:)Yani izinli dışarı çıkılır tamamen yasak olmaz:)Temel gıda var da yedek bezimiz yok bir paket hafta dolmadan gidiyor