İyi yapmışsın canım:)Ben de neredeyse her gece hamur yoğurup yatıyorumSağol ablambuara sardım bu işlere can sıkıntısı ☺
Son gün ne zaman canımTamam bekliyorum:)
İyiyim hamd olsun,sen nasılsın?Ne yapıyorsun iyi miisin
İyi olmuş sefan olsunSağol canım benim
Öyle tabi biraz daha büyüğünü istiyordum zaten :)
Sağol kuzum ne oldu miden mi bulanıyorÇok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
22 Nisan canım:)Son gün ne zaman canım
Süt iyi geliyor ama elma deme bana hele kabuklu yediysem bütün boğazım tahriş oluyor istifra edince elma çok yakıyor beniBenim kızlara hamileyken çok oluyordu hatta bir dönem ilaç bile kullandım ölüyordum:)
Elma ve süt iyi geliyordu:)
Rabbim şifa versin:)
Abla düşünce gücüyle mi yoksam essahmiİyi yapmışsın canım:)Ben de neredeyse her gece hamur yoğurup yatıyorum
İyi canım şükürİyiyim hamd olsun,sen nasılsın?
Üşengeç rakika
Sağolasın canımİyi olmuş sefan olsun
Tabi sen kendi kendinin doktoru olacaksın baka artık ne iyi geliyor onu yersin.İnşaallah çok sürmez:)Süt iyi geliyor ama elma deme bana hele kabuklu yediysem bütün boğazım tahriş oluyor istifra edince elma çok yakıyor beniAmin, Allah razı olsun
Kimin ahretliği buuuuğğEvden çıkmasam da birşeyler buluorum
Ne olacak benim bu halimÜşenme sen çok güzel yaparsın
Sen=benKimin ahretliği buuuuğğ
Tribal hareket yaptım,alışkın değilsin,anlamadınÜşengeç rakika
ŞaşmazSen=ben
Düşünmen yeterKeşke yakın olsak gonderirdimbuarada geçmiş olsun canım
Essah canım ben neredeyse 1.5 yıldır evde yapıyorum.Sadece babamın vefatı sırasında biraz aksadı:)Çoğunluk bazlama yapıyorum ama başka denemelerimde oluyor.Geçen yıl Ramazanda pidemi hep kendim yaptım hiç almadık:)Abla düşünce gücüyle mi yoksam essahmi
Ya biz kendimizi sana benzeteceğiz yada sen kendini bizeNe olacak benim bu halim