- 24 Eylül 2018
- 97.246
- 292.606
Bedevi ahretligim benimKukrim in başına gelenler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bedevi ahretligim benimKukrim in başına gelenler
Benim kızlara hamileyken çok oluyordu hatta bir dönem ilaç bile kullandım ölüyordum:)Evet bir aydır reflü başladı, aç karnına meyve ya da baharatlı bişey yersem gün boyu mahvoluyorum. Saçtan mı bilmem ama biraz benim aptallığım, aç gözlüğümden
Ben heyecanla bekliyorum yapmazsın diye çok korkuyorumEvet heycan la yapmayı bekliyorum bende bakalıM ☺☺☺
Offf çoook güzel ben de üşenmesem de yapsam keşkeeCanimsinnn sağol ablammekmek yaptıkça herkez heveslendim Eki Görüntüle 2617618 Abla bu ekmeğimi yedik bitirdik ya onu atamamda ,mayalı ekmek yaptımm koyarım belkim bunuEki Görüntüle 2617617
Offf çoook güzel ben de üşenmesem de yapsam keşkee
Üşenme sen çok güzel yaparsınOfff çoook güzel ben de üşenmesem de yapsam keşkee
Sağol ablam buara sardım bu işlere can sıkıntısıİyi ki heveslenip yapmışsın canım şahane olmuş ellerine sağlık afiyet olsun
Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasınHoşbuldum canımbuzdolabının rafları kırıldı domino misali gece bir ses geldi
Hoşgeldin sultanım
Yok kuzum yapcam bir haftaya yüklerimBen heyecanla bekliyorum yapmazsın diye çok korkuyorum
Sağol canım öyle oldu mecbur gittik bir bitane aldık yarın gelecek bakalım inşallah :)Çok geçmiş olsun canım Allah korusunHiç uygun bir zaman olmamış:)
Hoşbulduk canım nasılsınHoşgeldin
Tamam bekliyorum:)Yok kuzum yapcam bir haftaya yüklerim
Hosbuldum güzelciğimHoşgeldin sultanım
Hayırlı olsun canım benim güle güle kullanınHer şeyde bir hayır vardırSağol canım öyle oldu mecbur gittik bir bitane aldık yarın gelecek bakalım inşallah :)
Evden çıkmasam da birşeyler buluorumBedevi ahretligim benim
Ne yapıyorsun iyi miisinHosbuldum güzelciğim
Keşke yakın olsak gonderirdimbuarada geçmiş olsun canımOfff çoook güzel ben de üşenmesem de yapsam keşkee
Sağol canım benimHayırlı olsun canım benim güle güle kullanınHer şeyde bir hayır vardır