Nwden trip yedim ki?Tribal hareket yaptım,alışkın değilsin,anlamadın
Hoşbulduk canım nasılsın
Reflü akabinde de istifra ediyorum ilk aylar hiç bulantım olmadı hamdolsun şimdi reflü var aç karnına aç gözlülük edip mideme dokunacak bir şey yemezsem sıkıntı olmuyor. Ama gel de karnımdaki bebeğe anlatSağol kuzum ne oldu miden mi bulanıyor
Hey ya rabbimCan sıkıntısı
Oy kıyamam ya bende boğazımı tutamadigim için olmuştu küçük turşu biberlerden yiyordum sabah kahvaltıda bile birde çiğköfte Dr yasaklayana kadarReflü akabinde de istifra ediyorum ilk aylar hiç bulantım olmadı hamdolsun şimdi reflü var aç karnına aç gözlülük edip mideme dokunacak bir şey yemezsem sıkıntı olmuyor. Ama gel de karnımdaki bebeğe anlat
İnşallah ablacımTabi sen kendi kendinin doktoru olacaksın baka artık ne iyi geliyor onu yersin.İnşaallah çok sürmez:)
Yarın da ekmek yapıp atarmışımYa biz kendimizi sana benzeteceğiz yada sen kendini bize
Nolur azıcık ilgilensenHey ya rabbim
Ama turşu yenmez mi yaOy kıyamam ya bende boğazımı tutamadigim için olmuştu küçük turşu biberlerden yiyordum sabah kahvaltıda bile birde çiğköfte Dr yasaklayana kadar
Maşallah abla zaten biliyoz hamaratligini valla neguzel ellerine sağlık ağız tadıyla yiyin insallahEssah canım ben neredeyse 1.5 yıldır evde yapıyorum.Sadece babamın vefatı sırasında biraz aksadı:)Çoğunluk bazlama yapıyorum ama başka denemelerimde oluyor.Geçen yıl Ramazanda pidemi hep kendim yaptım hiç almadık:)
Hoşgeldin demedim mi?Nolur azıcık ilgilensen
Arada kaçamak olur ama dikkat et kuzumAma turşu yenmez mi yabenim doktor da yasakladı uslanırım inşallah
Ya nasip :)Olur niye olmasın
Demedin tabii,sahi ondan bayık bakmıştım, hatırladımHoşgeldin demedim mi?
Kimin kuzusu buuuuuArada kaçamak olur ama dikkat et kuzum
Mesajlara yetişemiyorum kiDemedin tabii,sahi ondan bayık bakmıştım, hatırladım
Arada kaçamak olur ama dikkat et kuzum