Ayyyy ne güzel keşke bende yapabilsemYarın ben çok değişik bişey yapıcam
Balkonu yıkıcam
Balkon halını beğendim yeşilli yeşilli çim gibiYarın ben çok değişik bişey yapıcam
Balkonu yıkıcam
Dışarı çıkma olmayınca mecbur aynı rutin oluyo hersey bende canım sıkıldı sırf uğraşmış olayım diye pasta yaptım yani sadece can sıkıntısından yiyeceğimden değilİyiyim canım :)Hergün birbirine benziyor:)
Evde yemek,ekmek,börek,çörek yapıyoruz:)
Oğlumla ders yapıyoruz:)Oyun oynuyoruz,çocuklarla birlikte yemek yapıyoruz:) gün öyle geçiyor.
İkisini beraber cekemedşmÜstü çok güzel duruyor da altı nerde pastanın
Örtmenim, kelimeyi cümle içinde yanlış kullandı arkadaşHakkını helal etben daha pasta hususunda fasulyeyim biraz beceremedim
Hepimiz öyleyiz canım dün gece 1:30 dan sonra ben hamur açıyordumDışarı çıkma olmayınca mecbur aynı rutin oluyo hersey bende canım sıkıldı sırf uğraşmış olayım diye pasta yaptım yani sadece can sıkıntısından yiyeceğimden değil
Balkonda halı olunca yıkamaya üşeniyor insan.Yarın ben çok değişik bişey yapıcam
Balkonu yıkıcam
Fasulye usta demek olmuyor aksine etkisiz eleman oluyorÖrtmenim, kelimeyi cümle içinde yanlış kullandı arkadaşNevreste
Fasulye demek usta olmak diye anlatmıştın sen bize
Yok kız arka balkonu yıkıcamBalkon halını beğendim yeşilli yeşilli çim gibi
Onu yaza yıkarım,bide kokmayalım Corona coronaBalkonda halı olunca yıkamaya üşeniyor insan.
VE DE DOLU OLUNCA BALKONBalkonda halı olunca yıkamaya üşeniyor insan.
Benimde dolu sayılır toparlanacak:)Ama onu ben yapmıyorum:)VE DE DOLU OLUNCA BALKON
Kalbim kırıldıFasulye usta demek olmuyor aksine etkisiz eleman oluyor
BENİM DE AKLIMA GELDİ AYNISI OKURKENFasulye usta demek olmuyor aksine etkisiz eleman oluyor
Aaa ben bilmiyorum öyle miymişÖrtmenim, kelimeyi cümle içinde yanlış kullandı arkadaşNevreste
Fasulye demek usta olmak diye anlatmıştın sen bize
Yok ya onu süpürgeyle süpürüyorum.bide buharlı temizleyiciyle üstünden geçiyorum yetiyo.VE DE DOLU OLUNCA BALKON
Ahahahha bu korona bize yaramadıHepimiz öyleyiz canım dün gece 1:30 dan sonra ben hamur açıyordumKafayı yedik artık
Ama öyle fasulyeden laf o anlamda kullanılır:)Kalbim kırıldı
Kalbim kırıldı
Aynen canım ya:)Yaptıklarımız bize alışkanlık yapacakAhahahha bu korona bize yaramadı
Benimkine kalk balkonu yıka desem,coronayı mumla ararım herhaldeBenimde dolu sayılır toparlanacak:)Ama onu ben yapmıyorum:)