Herkesin vazifesi var bananeBenimkine kalk balkonu yıka desem,coronayı mumla ararım herhalde
Benim mutfağın balkonu bayağı büyük.Kiler dolabı,sehpa,fırın,çekmeceli dolap,vileda,çöp kovasıYok ya onu süpürgeyle süpürüyorum.bide buharlı temizleyiciyle üstünden geçiyorum yetiyo.
DeğilmişAaa ben bilmiyorum öyle miymişyerine göre fasulye diyeyim o zaman
Benim mutfak balkonu oturma odası kadar:)Kızların odasındaki balkon küçük buradakileri oraya toplayacağım:)Benim mutfağın balkonu bayağı büyük.Kiler dolabı,sehpa,fırın,çekmeceli dolap,vileda,çöp kovası
.................................................................
...................................................................
Turşular,elektrik süpürgesi,fırçalar
..............................................................
Say say bitmiyordu
Ev balkon+oda diye geçiyorsa demek kiBenim mutfağın balkonu bayağı büyük.Kiler dolabı,sehpa,fırın,çekmeceli dolap,vileda,çöp kovası
.................................................................
...................................................................
Turşular,elektrik süpürgesi,fırçalar
..............................................................
Say say bitmiyordu
Ben bugün görev verdim Ona.Canım sıkılıyor diyordu .Balkonu toplattım ,pırasa doğrattım.Portakal suyu sıktı.Ben bekliyorum ki bana övgü etsin ,değerimi bilsin,işin zor desin.Demesin mi ev işleri zevkliymiş yapmasıHerkesin vazifesi var banane
Ben bugün görev verdim Ona.Canım sıkılıyor diyordu .Balkonu toplattım ,pırasa doğrattım.Portakal suyu sıktı.Ben bekliyorum ki bana övgü etsin ,değerimi bilsin,işin zor desin.Demesin mi ev işleri zevkliymiş yapması
O zaman kendisi yapsınBen bugün görev verdim Ona.Canım sıkılıyor diyordu .Balkonu toplattım ,pırasa doğrattım.Portakal suyu sıktı.Ben bekliyorum ki bana övgü etsin ,değerimi bilsin,işin zor desin.Demesin mi ev işleri zevkliymiş yapması
Benim balkonum senin balkonunu döverBenim mutfak balkonu oturma odası kadar:)Kızların odasındaki balkon küçük buradakileri oraya toplayacağım:)
Mutfak fazla büyük olmayınca balkon kurtarıcı oluyorEv balkon+oda diye geçiyorsa demek ki
Bizim balkon teras balkon diye geçiyor şimdi hep öyle yapıyorlar:)Benim balkonum senin balkonunu döver
Zamanında ustalar bile diyor mutfak kadar neredeyse gerek yok ,odaya katalımOnlara neyse Halıyı rahat yıkayabiliyorum .
Nevoş sen kaçıncı katta oturuyorsun ,çekimden belli bayağı yukarıdasın
Aynen.Normalde birşey desem yapmaz.O zaman kendisi yapsınBir sefer yapınca öyle olur,her gün yapsın görelim:.)
Ben üçüncü kattayım yine yüksek geliyor.Bizim balkon teras balkon diye geçiyor şimdi hep öyle yapıyorlar:)
Benim 7. kat canım:)6 diye geçiyor ama zemin +6. kat:)
Karışma yapsın:)Aynen.Normalde birşey desem yapmaz.
11 katlı bina canım haliyle asansör var:)Çift asansör var:)Ben üçüncü kattayım yine yüksek geliyor.
Asansör vardır illaki
Sanmıyorum yapacağını.Karışma yapsın:)
Benimki seviyor ben karışmıyorum:)Sanmıyorum yapacağını.