Ellerine sağlık canım benim afiyet şifa olsunİnsallah ablam bak sana atayım beğenecek misin pasta ustası olarak Eki Görüntüle 2614516
amin insallah abla ya hayırlısı olsun çıkış vermesinler de su dönemde:)
Amin Allah korusun canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canım benim afiyet şifa olsunİnsallah ablam bak sana atayım beğenecek misin pasta ustası olarak Eki Görüntüle 2614516
Saat 12 oldu biz hala film izlicezKocası kızıyor telefona elini süremiyor
Teşekkür ederim abla çikolatam bitmeseydi iyidi ama bitince böyle yaptım bende dEllerine sağlık canım benim afiyet şifa olsun
Amin Allah korusun canım benim
Hiiiç göresim geldi cıbıl bacaklarınıNolmuş nolmuş
Çok güzel olmuş beeeeğğğİnsallah ablam bak sana atayım beğenecek misin pasta ustası olarak Eki Görüntüle 2614516
Aman elini kana bulamaSaat 12 oldu biz hala film izlicez
Elinde telefon
Maphusta corona yoktur dimi
Açayım mı daha böyle iyi miHiiiç göresim geldi cıbıl bacaklarını
Evde ne varsa artık o canım:)Teşekkür ederim abla çikolatam bitmeseydi iyidi ama bitince böyle yaptım bende d
Yok direk zehirlicem,kan yokAman elini kana bulama
Sahi miÇok güzel olmuş beeeeğğğ
KıyamazsınYok direk zehirlicem,kan yok
Aynen abla :) sen nasılsın nasıl gidiyo hayat uğraşlar falanEvde ne varsa artık o canım:)
Ben de makarna yaptım bugün.Pırasa yapmıştım çocuklar fazla sevmiyor.Buzluktan börek te çıkardım ,turşu ,yoğurt derken,sonra şişkinlik oluyor.Aslında fazla çeşit iyi olmuyor sindirim için deÖyle dediğime bakma onlar kabul etse ben duramam:)
Bugün güya makarna yaptım:)Eşime diyorum geldiğimizden beri sen ilk defa makarna yiyorsun)
Yanına kaç çeşit salata,meze yaptım
Gece gece olmadı şimdi ama neyyysseeeSahi mi
İyiyim canım :)Hergün birbirine benziyor:)Aynen abla :) sen nasılsın nasıl gidiyo hayat uğraşlar falan
Üstü çok güzel duruyor da altı nerde pastanınİnsallah ablam bak sana atayım beğenecek misin pasta ustası olarak Eki Görüntüle 2614516
Hakkını helal et ben daha pasta hususunda fasulyeyim biraz beceremedimGece gece olmadı şimdi ama neyyysseee
Bende sabah börek yapmıştım:)Akşama bu sefer böyle olsun dedim:)Ben de makarna yaptım bugün.Pırasa yapmıştım çocuklar fazla sevmiyor.Buzluktan börek te çıkardım ,turşu ,yoğurt derken,sonra şişkinlik oluyor.Aslında fazla çeşit iyi olmuyor sindirim için de
Bana pasta olsun yeter x-ray le görürüm herbiyeriniÜstü çok güzel duruyor da altı nerde pastanın