• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöre ye takılan masum gelin

Ceceyli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
50
12
38
Ya sevdiğim insanın arap oluşu hep durduruyo beni sizce mardin araplari Nasi insanlar... tamam gel iste dicem bilmiyorum ki

Ailede şiddet eğilimi varsa şiddete başvuruyor erkeklerin çoğu. Rolmodel olarak babalarını alıyorlar çünkü.
Aile çok önemli.
Bunu eş adayınızla konuşabilirsiniz. Birde sizin ve ailesinin arasında yapabilecek biri mi ona çok dikkat edin. Yani arayı düzgün tutabilecek mi?
Onun dışında; Arap, Laz,Çerkez.... hepsi hikaye. Her yerin iyisi kötüsü var. Ben ...... yım hepimiz çok iyi insanlarız günahsızız diyen bir milliyet duymadım.
Hayırlısı olsun hakkınızda .

Merhaba öncelikle Ben de Mardinliyim ve de Arabım.
Sana öncelikle şunu söylemek isterim ki ırka veya memlekete göre asla bir değerlendirme yapma her ırkta kötü insan vardır.
Öncelikle nereli olduğunu bilmediğimden sanırsam adapte sorunu çekeceğini düşünüyorsun.Bizim aileler evet kalabalıktır sayıları ama herkes birbirine saygı ve sevgi gösterir büyüklerimizin sözü başımızın tacıdır onun haricinde ise mardinli erkekler hem sahiplenir hem de iyi bir eş olurlar.Asla etrafındaki söylentilere kulak asma sen kendi sevgine bak seviyorsan Mardinli bir adamın eşi olmak seni hiç pişman etmeyecektir bir hemcinsim olarak sana bunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.

Mardin arapları hatunlarini el üstünde tutar :)
Ancak her sehrin her etnik kokenin kendine göre adetleri vardir. bunlarda karsilikli konuşularak çözülecek seylerdir.
Su gerçegi de hep biliriz her milletin her sehrin iyisi kötüsü vardir. allah iyilerle karşılaştırsın.

Merhaba

Ben Mardin geliniyim. Nişanlım Arap asıllı çok saygılı edepli insanlar. Aileleri kalabalık ama dediğim gibi çok saygılılar. Eşlerini de el üstünde tutuyorlar.

Nişanlım bir dediğimi iki etmez MaşAllah. :nazar:

Back