• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yöntemsiz kilo verme

secret51

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
733
646
323
İzmir
yeter ulen dedım bugun. dogumdan sonra veremedım gıttı şu kıloları. dıyetısyene falan gıdemem. harfı harfıne de uyamam o lıstenın. az yıcem ben. karar aldım. kendı kendıme dıyet yapıcam. hergun yazarım. merak eden varsa buyrun okusun. 64,5 kıloyum. hedefım 55. katılmak ısteyen varsa beklerım. öperim sizleri. yarın sabahkı menumu sımdıden soylıyım
16.01.2013
sabah :
1,5 bardak sut, 2 catal peynır, 2 sıyah zeytın, 1 dılım çavdar ekmegı, 1 haslanmıs yumurta beyazı.
öğlen :
yarım tabak tavuklu mantar sote, 2 dilim çavdar ekmeği
akşam :
kucuk tabak pırasa, bir tam dolu kase yogurt, 2 dılım çavdar ekmeği

yeter ulen dedım bugun. dogumdan sonra veremedım gıttı şu kıloları. dıyetısyene falan gıdemem. harfı harfıne de uyamam o lıstenın. az yıcem ben. karar aldım. kendı kendıme dıyet yapıcam. hergun yazarım. merak eden varsa buyrun okusun. 64,5 kıloyum. hedefım 55. katılmak ısteyen varsa beklerım. öperim sizleri. yarın sabahkı menumu sımdıden soylıyım
16.01.2013
sabah :
1,5 bardak sut, 2 catal peynır, 2 sıyah zeytın, 1 dılım çavdar ekmegı, 1 haslanmıs yumurta beyazı.
öğlen :
yarım tabak tavuklu mantar sote, 2 dilim çavdar ekmeği
akşam :
kucuk tabak pırasa, bir tam dolu kase yogurt, 2 dılım çavdar ekmeği

güzel gelişmeler varmı eğer varsa bende katılayım bu yöntemsiz kilo verme olayına:)

bence ekmek fazla kahvaltıda 2 dilim olabilir ama öğlen ve akşam yemeğinde 2 dilim fazla bence siz bilirsiniz başarılar

oo bayadır gırmıyomusum. bıraktım tabı dıyetı bırıncı gunden :) yarın yıne baslıcam :) 60 kıloyum suan.

59 olduumm :) 2-3 gundur az yıyorum ama. mesela bugun sabah :
ceyrek muz, 1 kivi üzerine tarcın. 3 cevız. 1 brdk yagsız sut
ara : 1 elma+1 fıncan rezene
öğlen : tavuklu salata
ara : 4 kayısı
ara : 1 dilim kızarmıs cavdar ekmegı+ 1 tatlı kaşıgı recel+ 2 yaprak sarma. yedim.
akşama engınar 1 tabak ve 2 yemek kaşıgı az yağlı yoğurt
arada da kıraz yıcemmmmm
aç karnına 58 bucugum bu arada

dünü de yazayım :)
sabah 1 dılım ekmek+ 2 kıb. kutusu az yağlı peynır+ yeşıllık
ara 1 kırmızı elma
öğlen 4 şaşık taze fasulye+ salata
ara: yoğurt içine çilek ve keten tohumu
ara : 2 tane yulaflı sekersız bıskuvı+rezene
akşam : 5 kasık pazılı yesıl mercımek+2 kasık yoğurt+yesıl salata
ara : 1 yesıl elma uzerıne tarcın 1 erık 1 cılek+3 cevız

bu kadaaar ve bol su ve 1-2 yesılcay

dün akşam misafir vardı. mecbur yedım:) engınar makarna corba salata. yatmadan once de recelli ekmek 3 bardak kola ve leblebı. pisboğaz secret :)

Back
X