• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''rüya bunu nasıl başarıooo'' gelinde görün baakalım ^-^

ruyaam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
20
0
36
İstanbul
evet arkadaşlar büyük konsantrasyon donemı sonrasında dıyete gırmeye karar verdım. her sabah bi onceki gun neler yıyp neler yaptıgımı anlatıp her sabah tartıldıgım kıloyu sızınle paylasacagım :))

boyum:159
kilom:68
yasım:26
medeni halim:sözlü :))

arastırdım zaten hıcbısı yapmasam da günlük 1470 kaloriyi vucudum yakıomus. ona gore bı beslenme seklı hazırladım. gecen haftalarda
dieytisyene gıttım.once neden kılo aldıgımın farkına varma gerektıgını soledı. bnm kılo almamın sebebının bırıncı ve en onemlısı ekmek delısı olmam.dunyadakı en guzel yemegı versınler bıde sıck bı ekmek bn ekmegı secerım. kucuklugumden berı bu boyle.ıkıncısı cok fazla sulu yemek yeme alıskanlıgım yok,olan alıskanlıgımda unıverstedeyken gıttı zaten :)varsa yoksa fastfood:(( ucuncuve en onemlısı bu beslenme seklımın vucudumda kı tahrıbatı kansızlık:((((((((( oldukca kansız oldugum ıcın metabolızmam oldukca zayıf calısıo.ustelık bırde bnm de az hareket etmeme sebeb oluyo.bunları dusununce dıyetısyenın ne denlı faydalı olduguna suphe yok sanırım.ayrıcxa doktorum vücudumda odem oldugunu soledı. kas yapım oldukca ıyı oldugu ıcın kilolu statusune gırmedıgımı soledı. ne kadar kemıklı de olsam vucudumda 4 kg yakın yag ve bı okadar da odem varmıs.ben 55 kg a kadar inmek ıstıorum, ınıcemde!

beslenme listem genel olarak su sekılde olucak:

sabah;(cok sevmedıgım bı ogun)
bı kasık pekmez (ılerı boyutta kansızlık mevcut oldugu ıcın alıyorum vucut dırencımı arttırıyor)
bı adet haslanmıs yumurta
bı dılım yagsız beyaz peynir

arada;
ıkı adet kuru kayısı
bı fıncan sekersız yesıl cay

öğlen;
koca bı tabak haslanmıs sebze(brokolı,karnıbahar,mantar,ıspanak mevsım ıcın uygun dıye dusundum)
yanında uc kasık yagsız yogurt
yada fırında balık ve salata yada yıne ızgara tavuk,et vs salatayla uygun olur

arada;
ıkı adet kuru kayısı
bı fıncan sekersız yesıl cay

akşam;
öğlenki menüye benzer olur dıye dusundum

yatarkende 1 cay bardagı yagsız sut:))

ve tabıkı hergun 12 bardak su(bardak hesabıyla daha uygun oldu bana pek degıl hıc sevmem de su ıcmeyı :(

dıyet lıstem bu sekılde olucak. kansız oldugum ıcın hareketlerım bıraz sınırlı cabuk yorulabılıyorum. o yuzden bı sure bu sekılde yapıp evde jımlastık hareketlerı yapıcam 15 dk. vucudum alısıncada haftada 4 gun 30 dak yurucem.

ben bunları yaparken, yenı bı yolda yururken sızınde bu seyehatte bnı ızlemenız bana oldukca guc verıcek sımdıen tesekku ederım ^-^

Son düzenleme:
Hadi canım başarılar. Aramıza hoşgeldin. Eminim istediğin kiloya ulaşacaksın hemde hiç zorlanmadan :32::46:

eveeet yoldaşlarım 1. günü devirdim:)) dun yedıklerım;
sabah 1 haslanmıs yumurta,arada elma yedım. tabıkı yesıl cayımıda iki kuru kayısı ıle goturdum :)
öğlen tavuk şiş yedim salata ile birlikte.arada elme ve yeşil çay,aksam ise haslanmıs karnıbahar yedım.

genel ıtıbarıyle uydum rejımıme. su ıcmede gerı kaldım bıraz 10 bardak ıctım, ıkı bardak eksık kaldı o da tamamlanır zmanla:(
ısteyken 5 dakıka kadar merdıven ınıp cıktım bıraz yuksek hzla. arka bacagımın calıstıgını yakıdan hıssettım.spor ve su ısınıde ayarlayabılırsem devamllıkla bırlıkte ıstedıgım olucak ^.^

sabah tartıldım kiloom:67.10 ^.^

Son düzenleme:
merhaba canım
sabah pekmezine limon sık 5-8 damla demiri çoğaltığı için inş biran önce kanlanırsın
ben pekmez içemezdim taki limon damlatana kadar daha hoş oluyor ve daha faydalı
istersen portakal suyunlada içebilrisin pekmezi
benimde kilo vermem lazım ama diyetisyene gitmedim hiç canım
senin menülerine bakıp kendime uygun şekilde kullanabilirim paylaşımlarını bekliyorum :16::16::16:

slm canım
diyetisyene gidip diyet oncesı tetkık yaptırmak onemlı ama ınsan az cok kendısıde anlayabılıyor.yag mı fazla odem mı dıye.
bunun tespıını kendın yapabılıyorsan vucuduna cok yuklenmeden dıyetisyene gıtmdn de yapılabılır dıye dusunuyorum bn burdan ıstedıgım kıloya gelene kadar paylasımda bulunucam. takıp et :) istersen dıyet arkadası olup bırbırımıze destek olabılırız. sende burdan yada kndı sayfanda yedıklerını ve kılonu yazabılırsın :)

slm canım
diyetisyene gidip diyet oncesı tetkık yaptırmak onemlı ama ınsan az cok kendısıde anlayabılıyor.yag mı fazla odem mı dıye.
bunun tespıını kendın yapabılıyorsan vucuduna cok yuklenmeden dıyetisyene gıtmdn de yapılabılır dıye dusunuyorum bn burdan ıstedıgım kıloya gelene kadar paylasımda bulunucam. takıp et :) istersen dıyet arkadası olup bırbırımıze destek olabılırız. sende burdan yada kndı sayfanda yedıklerını ve kılonu yazabılırsın :)

tamam canım takip edelim birbirimizi
seni incecik gelin yapalım :16::16::16::16::16:
ne zaman düğün canım
ben ankaradayım peki sen ?

merhaba canım
sabah pekmezine limon sık 5-8 damla demiri çoğaltığı için inş biran önce kanlanırsın
ben pekmez içemezdim taki limon damlatana kadar daha hoş oluyor ve daha faydalı
istersen portakal suyunlada içebilrisin pekmezi
benimde kilo vermem lazım ama diyetisyene gitmedim hiç canım
senin menülerine bakıp kendime uygun şekilde kullanabilirim paylaşımlarını bekliyorum :16::16::16:

rüya topiğin hayırlı olsun canım

bgapa birşey soracağım gerçekten bu pekmezli limon kansızlığa iyi geliyormu kullanmadığım ilça vs kalmadı artık bırtım hiç birşey kullanmıyorum bu dikkatımı çekti bilig verirsen sevinirim

rüya topiğin hayırlı olsun canım

bgapa birşey soracağım gerçekten bu pekmezli limon kansızlığa iyi geliyormu kullanmadığım ilça vs kalmadı artık bırtım hiç birşey kullanmıyorum bu dikkatımı çekti bilig verirsen sevinirim

canım çevremdekilerden duydum ve denedim eskisi gibi üşümüyorum
hatta tadını begenmezsen portakal suyuna karıştırıp içmeni tavsiye ederim
bende eger çok kansızlığın varsa canım sabah ve yatmadan aç karnına 2 hafta denemekte zarar olmaz :16::16::16::16:

canım çevremdekilerden duydum ve denedim eskisi gibi üşümüyorum
hatta tadını begenmezsen portakal suyuna karıştırıp içmeni tavsiye ederim
bende eger çok kansızlığın varsa canım sabah ve yatmadan aç karnına 2 hafta denemekte zarar olmaz :16::16::16::16:

teşekkürler canım bugun akşam denemeye başlaayacağım
benım öyle böyle değil ellerim ayaklarım hatta vucudum bile görünümü sapsarı

inşallah canım az kalmış nişana :16::16::16::16:
yeni yılda mutluluklar senin olsun :16::16::16::16::16::16:
nasıl gidiyor sağlıklı beslenme günlerin

saol cnm vala bıraz sıfayı kaptım ve zorunlu mola vermek zorunda kaldım :( annem dıyet lafını duymak ıstemıo su sıra :DD
ama ıkı gune toparlayıp kndımı kaldıgım yerden devam edıcem vazgecmek yazmaz kıtabımızda (:
pazartesı gunu ıtıbarıyle gelısmeşlerı aktarmaya baslıorum esen kalın :*

saol cnm vala bıraz sıfayı kaptım ve zorunlu mola vermek zorunda kaldım :( annem dıyet lafını duymak ıstemıo su sıra :DD
ama ıkı gune toparlayıp kndımı kaldıgım yerden devam edıcem vazgecmek yazmaz kıtabımızda (:
pazartesı gunu ıtıbarıyle gelısmeşlerı aktarmaya baslıorum esen kalın :*

çok geçmiş olsun canım
bende grip oldum çok şükür atlatmak üzereyim
sağlıklı beslenmeyi sakın bırakma canım
boş zamanlarında doktorum zayıflama bölümlerini izle derim :16::16::16::16:

doğum sonrasi 18 kilo aldim ve bir yil veremedim bir öğretmen arkadaşımın tavsiyesiyle hypoxi yöntemini denedim oda cok güzel kilo vermisti bende 14 kilo verdim bölgesel olarak zayiflatiyor bu yöntem Bağdat caddesinde yeri, bilgi almak isterseniz charmbeautyform.com internet siteleri , sahibide cok ilgili ve kibar bir insan

ben şuan isveç diyeti yapıyorum arkadaşım öneririm sana araştır istersen baya kilo verirsin benimde boyum 1.60 ve 55 kilo olmak istiyorum tez zamanda kendimi incecik görürüm inşallah:9:

Mrb arkadaslar ben dogum sonrasi cok kilo aldim her türlü diyeti denedim, 31 yaşındayım ve hep verdiklerimi geri aldım ama bir öğretmen arkadaşımın da tavsiyesiyle hypoxi yöntemini denedim ve 14 kilo verdim tabiki yine yediklerime dikkat ettim şuan 58 kiloyum, erdal özyagcılar da bu yöntemle kilo vermiş youtube videolrı var bilgi almak isterseniz özelden mesaj atarım ama isterseniz charmbeautyform.com bu siteden de bilgi bulabilirsiniz.

Back
X