- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.049
- 598
- Konu Sahibi idontcareelo
-
Kedi gidicegine kiraci gitsin diyo, sen kim küpek host dedin benim kedime dedi kiraciya hdhdhsh
Oha korku filmi gibi, hayvan mezarliginhdbdbbdOda bisey mi bizim burda bi teyze apartman bahcesine kedi mezari yapmisti. Kadini attilar apartmandanbazilari gercekten takintili oluyor
Siz de gelip gecerken 2 subaneke okumamak icin gsgsgsg yaziklar olsunOda bisey mi bizim burda bi teyze apartman bahcesine kedi mezari yapmisti. Kadini attilar apartmandanbazilari gercekten takintili oluyor
Yaa buna kahkaha attim ahshahSiz de gelip gecerken 2 subaneke okumamak icin gsgsgsg yaziklar olsun
Aynen öyleydi aslında.Kiracılar demeseydi sayfalarca destek vardı
Bence o ustten tavir rahatsiz etti insanlari, bastan kabul etmisler cunkuSokakta beslemeye karışsalar neyse de apartmanda ortak alan orası, o zaman kendi evinize alın o kadar istiyorsanız. Apartmanda isterseniz fazladan elektrik parası verin, siz ortak alanda hayvan bakamazsınız.
Ben kedileri, hayvanları çok çok severim. Beslerim, annemler de öyle hatta hayvanlar bizim balkonu takip ederler akşamları ama hiçbirini apartman boşluğunda veya merdiven altında bakmaya çalışmadık.
Bir de haksız olduğunuz bir konuda kirada oturuyorlar diye birine “çıksınlar”. Prensesim, hünkarım tamam derler.
Daha önceki oturduğunuz yer daha pahalı bir yerdi insanlar daha nezihti demek istediniz herhalde. Üstten üstten tavırlarınız var gibi yazdıklarınızdan anlaşılan o. Eğer böyle günlük hayatta devam ederseniz daha da sıkıntı yaşarsınız.
Ilk isyerimde cok zengin bir kadin vardi. Zemin katta ev almis, pencerelere demir taktirmisti. Camlari acik birakiyordu kediler eve girsin diye. Altinlarini ve parasini surekli cantasinda tasirdi, cantayida yanindan ayirmazdi. Siyah rengi cok severdi, üstü basi kedi tuyu icindeydi, siyah olunca tuyler kabak gibi meydanda zaten ve gercekten cok kotu kokuyordu. Serviste kimse yanina oturmak istemezdi. Kadin 8 yasindayken trafik kazasinda anne babasini ve ikiz kardesini kaybetmis, sadece kendisi sag cikmis ve birsuru ameliyat olmus. Evlenmemis, cocugu yok. Tum sevgisini bu sekilde hayvanlarla paylastigini farketmistim.Oha korku filmi gibi, hayvan mezarliginhdbdbbd
Evet dogru bu. Benim de var cocukluktan kalan ciddi travmalarim, hayvanlardan hic zarar gormedim, dostlar canlar, insan gibi degiller anacim. Sevgi anlaminda hayvanlara daha kolay yasliyorum sirtimi. Bi de cok minciriklar, cok melekler, kucuk bebek gibi geliyo hayvanlar bana, kiyamiyorumIlk isyerimde cok zengin bir kadin vardi. Zemin katta ev almis, pencerelere demir taktirmisti. Camlari acik birakiyordu kediler eve girsin diye. Altinlarini ve parasini surekli cantasinda tasirdi, cantayida yanindan ayirmazdi. Siyah rengi cok severdi, üstü basi kedi tuyu icindeydi, siyah olunca tuyler kabak gibi meydanda zaten ve gercekten cok kotu kokuyordu. Serviste kimse yanina oturmak istemezdi. Kadin 8 yasindayken trafik kazasinda anne babasini ve ikiz kardesini kaybetmis, sadece kendisi sag cikmis ve birsuru ameliyat olmus. Evlenmemis, cocugu yok. Tum sevgisini bu sekilde hayvanlarla paylastigini farketmistim.
Kedi mezari yapan kadininda hayati kötüydü.
Uç noktada kedi sevgisi yasayan insanlarin hayatinda hep bir travma var sanirim. Iclerindeki sevgiyi onlara yoneltiyorlar.
Kapi onunde kedi beslemekten bahsetmiyorum arkadaslar, linclemeyin beni
Cocukken annemden gizli camdan asagi kalip kalip peynir atardim yesinler diye. Cocuk akli iste. Gercekten cok masumlar, insanlardan da daha iyiler. En azindan kalp kirip, zarar vermiyorlar. Kendi hallerinde yasamaya calisiyorlar.Evet dogru bu. Benim de var cocukluktan kalan ciddi travmalarim, hayvanlardan hic zarar gormedim, dostlar canlar, insan gibi degiller anacim. Sevgi anlaminda hayvanlara daha kolay yasliyorum sirtimi. Bi de cok minciriklar, cok melekler, kucuk bebek gibi geliyo hayvanlar bana, kiyamiyorum
Bizden ne farkı var? Bizimkilerin 2 bacağı eksik sadece :)Bence Hindistan cogzel sokaklarda maymunlar, ,mutfaklarda fareler, caddelerde danalar, hayallerimin ulkesi
Farki yok, zaten fare kismi haric Hindistan o anlamda benim icin doğru ülke. Hayvanların insanlardan daha az yasam hakki olduguna, ya da bizim onlardan daha üstün oldugumuza, zerre inanmiyorum. Hepimiz evrenin esdeger parcalariyiz. Esitiz. Biriz. Doganin tum elemanlari icin gecerli bu bence, agacta, denizde. Fare senden cok özür diliyorum, bi seni sevemiyorum elimde degil. Ayrica kocami kandirsam gidip Hindistan'da bi sure kalmak yasamak isterdim. Adam nuh diyor peygamber demiyor, cunku neden pislermis. Basak burcu adamla evlenirsen Hindistana anca rüyanda gidersinEskiden oturduğumuz apartmanda kedileri besleyen bir kadın vardı. Kediler istediği gibi girer çıkardı. Ben de çok severdim ama dış kapıdan girince buram buram idrar kokardı. Alt katlarda oturmadığımız ve kedilere kıyamadığımız için ses etmedik hiç. Şimdi bahçeli müstakil bir evim var ama yine de evde kedi besleyemem. Bahçemde bakıyorum birine. Yuvası da var ama içeri alamam. İstemeyen ınsanlara baskı kurmaya hakkınız olmadığını düşünüyorum.
Bizden ne farkı var? Bizimkilerin 2 bacağı eksik sadece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?