Kizlar kotu gunler geciriyorum sizinle paylasmak istedim yorumlariniza ihtiyacim var. Ben 22 yasindayim yurtdisinda yasiyorum. Gecen yil erasmus icin Turkiye'ye geldim 1 yil orda kaldim. Ve oraya gelir gelmez iliskim basladi 1 sene 2 aydir birlikteyiz. Beyfendi benim cocukluk arkadasim yillar sonra karsilastik ve 10 ay pesimden kostu ben 10 ay sonra onu sevebildim Turkiye'ye gelince sevgili olduk iste. Hayatimda gordugum en durust, en sadik, en guvenilir, en temiz, en degerli insandi bugune kadar tanidigim erkeklerden cok farkliydi. Hayatimda oyle cok erkek olmadi ama ben babasiz buyudum babamdan hic ilgi, sevgi, sevkat gormedim o babama hic benzemiyordu. Hic duzenli bi iliskimiz olmadi hep kavgali tartismali kimi zaman biz birbirimizi bu kadar cok severken onu hayatima girmis olan en degerli varlik olarak gorurken o beni yerlere goklere sigdiramazken niye anlasamiyoruz diye dusundum sonra her iliskide oluyor biz tek degiliz diye avuttum kendimi ama o kadar guzel giden iliskileri olan insanlar var ki cevremde biz niye yapamiyoruz diye de hep sorgulamaya devam ettim.
Ben bugune kadar bu iliskide hic bu kadar cabalayan taraf olmadim. Evet ona cok eziyet ettim , benim de hatalarim cok, en kotu aliskanligim kotu soz soylemekti mesela kavga sirasinda agzimi tutamamakti hep sabretti . Yazin uzerimde cok buyuk bi baski vardi bi kac ay sonra yurtdisina donecektim ve bir kac sene sadece yazdan yaza gorusebilecektik. Bunun etkisiyle o gune kadar asla yasanmamis seyler yasandi sokak ortasinda kavgalar ettik, insanlar durup bize bakti. Yuru gidiyoruz diye kolumdan tutup surukledigi icin tokat attim. Sonra cok pisman oldum bidaha yapmicam dedim o da bazi seyler bidaha yapmicagina dair soz verdi ve duzeldik. Ufak tefek tartismalar disinda iyiydik gidecegim gun son kez gorustuk sarildik agladik sabredicez dedik bu gunler gecicek tekrar beraber olucaz dedik.
Simdi ben yurtdisina geleli 2 ay oluyor ve hala alismaya calisiyorum. Orda yurtta kaliyordum odami, arkadaslarimi herseyi cok ozluyorum surekli aklima geliyor. Ben ordayken iliskimiz konusunda hep daha rahat olan taraf oldum ayri sehirlerdeydik ama 2 ayda bir gorusuyorduk yan yana gelince hersey unutuluyordu duzeliyorduk. Fakat 2 aydir kendimi kaybettim iyice cekilmez bi hal aldim. Onun degismeye baslamasinin da katkisi oldu bunda. Ordayken en fazla tartisirdik 3 gun konusmazdik 3. gun arardi israrla arardi cozerdik sorunu. Ama simdi kendini hep geri cekiyor, kaciyor 1 hafta 10 gun konusmasak dahi aramiyor ikidir uctur hep ben atiyorum ilk adimi. 2 ay sonra ilk defa dun kamera actik birbirimizi gorduk ama dogru duzgun yuzume bile bakmadi konusmadi kisa kesti uyuyalim uykum var dedi. Sonra tartismaya basladik bagirdi cagirdi senin triplerinden dolayi ben bu hale geldim dedi beni ev arkadaslarima rezil ettin dedi . Agladim niye agliyorsun aglayacak ne var dedi daha cok sinirlendi. Bana olan sevgisini, sevkatini, saygisini kaybetmis gibi davrniyor son zamanlarda. Kamerayi defalarca yuzume kapatmasina yarin konusalim demesine ragmen israrla yuzsuzluk edip tekrar tekrar aradim kendimde degildim cunku. Gururumu yerlere serdim. Sabah bana sen hic iyi mutlu huzurlu olmamiz icin caba sarfetmiyorsun diye mesaj atmis merak etme bundan sonra kavusursun bende bulamadigin o mutluluga huzura dedim aynen sende yazmis cevap vermedim..
O 10 ay en guzel zamanlardi simdi eski mesajlari acip okuyorum da. Sevgili olduktan sonra afedersiniz hersey b*ka sardi. Bana mutluluk vaatleri veren , gelecege umutla bakmami saglayan beni uzmeye kirmaya kiramayan adam gitti artik yok. Beni sevmiyorsun artik istemiyorsun dedigimde inkar ediyor seviyorum diyor sadece artik tahammulum kalmadi tartismaktan huzursuzluktan biktim diyor. Bu yuzden ben bundan sonra sessiz kalicam en basta kendim icin kendime gelebilmem icin . Bugun hic yataktan cikmadim bi lokma bisey yemedim. Agladim sinirden sosyal medya hesaplarimda butun resimlerimizi sildim. Ben cok seviyorum bitirmek istemiyorum biliyorum o da bitirmek istemiyor ama egosu kaf daginda geziyor son zamanlarda . Dun bana "sen ordasin diye seni aldatacagimi dusunuyorsun , gonlu baskasina kayar diye korkuyorsun, cok ustume geliyorsun, herseyimi sorguluyorsun, rahat birak artik" gibi laflar etti. Onun da sorunlari sikintilari var biliyorum ama 1 sene boyunca hic beni gozden cikarmis gibi davranmadi hep yapici oldu suan bu kadar umursamaz olmasini herseyi bi kalemde silip atacak hale gelmis olmasini kabullenemiyorum . Ben ne yapmaliyim kizlar cok caresiz hissediyorum tecrubeleriniz, onerileriniz, fikirleriniz benim icin cok onemli yorumlarinizi bekliyorum simdiden sagolun.