Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aman iş yüzünden.kızdırdı beni sabah sabah sonrada çekti gitti aman ya koca milleti işte.....ya zaten ağırlaştım iyice sıkıldım hamilelikten gece uyuyamıyorum son iki ayı çekilmez zaten yıllardır hamile gibi hissedersin kendini.birde iş stresi olunca hiç bir şeye dayanamıyorum.bende almadım daha şeker falan arefe günü gider alırım artık.canım sen buğün yarım gün çalışıyorsun değilmi.

aman iyi etmisşin kocana vallhii bende arada carlıyorum biraz önce tlf görüştükk uyuyor bana serpoş iyiki arada bana fırça atıyorsun müthiş bir renk oluyor dedi :)))))))))))))))))))))))))) hahhahhahahah bende ever adranalinnn

kızlar ben iş yapmaya geldim daha bilgisayarı açmadım biraz çalışayım ara ara bakarım size ekran açık öpüyorummmmm

amaaaaaaaaaaaan boşver işi gücü :8::8::8::8::8::8::8:

ekşın iyide sinirlerimi zıplattı canım ya gıcık ne olacak....birde biz kavga ettikten sonra hiç bir şey olmamış gibi devam ederiz orası komik oluyor sanki tartışan başkası gibi.....:51::51:

aaaaaa ben kavgadan sonra surat asmamı epey bir süre sürdürürüm :22:

aman iyi etmisşin kocana vallhii bende arada carlıyorum biraz önce tlf görüştükk uyuyor bana serpoş iyiki arada bana fırça atıyorsun müthiş bir renk oluyor dedi :)))))))))))))))))))))))))) hahhahhahahah bende ever adranalinnn

eniştenin bu telefon trafiğide beni öldürecek zaten bir gün :41:

amaaaaaaaaan serpil ne kagva olsun ne ekşin kaldıramıyorum kız valla bu yaştan sonra ekşin mekşın boşver tekdüze gitsin daha iyi

yaaaaaaaaaa beni bırakıp gitmeeeeeeee. kız şeyma senin temizlikte maşallah bayağı derin oldu yaza çıkarır seni

hayatım eşimde kendi ailesiyle görüşmüyor zaten. ayrıca anneme gidiyor. çünkü benim annem onun annesi gibi değil. eşim ameliyat olurken benim annem ağlaya ağlaya bin kere telefon açarken onun annesinin dötü duymadı. eşimde bunun farkındadır herhade. ayrıca o ailesi ile görüşmeye başlasada benim için bitti daha görüşmem oda bunun farkında. benim ailemede gitmek istemezse keyfi bilir walla hiç umurumda olmaz verdiği kadar değer alır

aynen canım zaten yaza kadar hatta hamile kalırsam doğuma kadar bişey yapmayı düşünmüyorum yazın ramazandan önce yine yaparım böle bi temizlik inş...:)))))))))

ama bu sefer halıları yıkamaya verecem kendim yıkamayacama :))))))))

aynen canım zaten yaza kadar hatta hamile kalırsam doğuma kadar bişey yapmayı düşünmüyorum yazın ramazandan önce yine yaparım böle bi temizlik inş...:)))))))))

inşallah canııııııııııııım sen hamile kalda ben gelir temizliğini yaparım

amaaaaaaaaaaaan boşver işi gücü :8::8::8::8::8::8::8:

aaaaaa ben kavgadan sonra surat asmamı epey bir süre sürdürürüm :22:

eniştenin bu telefon trafiğide beni öldürecek zaten bir gün :41:

fatoooo bende ortalığı yıkarım eşim sesiszce dinler sanki adamın sinirleri alınmış bekler dinler hep sonra ben bazan yaptıklarıma gülerim bunları benmi yaptım derim eşime anlatırken kendimi taklit ederim eşimse güler ve bayılıyorum senin o anına der .))))))))))))) heeeeeeeeeeeeeeee anam tlf tarfiği sadce seni değil herkesi çıdldırtıyor emin ol buna:8::8:

cmcime fatooo halı yıkar emin ol ama vallhi ben latın takabilirim en iyisi halıcaya vermek halıları:9::9::9::9:

cmcime fatooo halı yıkar emin ol ama vallhi ben latın takabilirim en iyisi halıcaya vermek halıları:9::9::9::9:

şekerim ben ne halı yıkarım nede silerim senede 2 kere yıkamacıya veriyorum ohhhhhhh mis gibi geliyor walla. çoluk çocuk olmayıncada kirlenmiyor zaten. yiğenlerim gelincede biraz dikkat ediyorum. bu sene hırsızdan dolayı 3.kez gitti yıkamaya fenada olmadı

fatoooo bende ortalığı yıkarım eşim sesiszce dinler sanki adamın sinirleri alınmış bekler dinler hep sonra ben bazan yaptıklarıma gülerim bunları benmi yaptım derim eşime anlatırken kendimi taklit ederim eşimse güler ve bayılıyorum senin o anına der .))))))))))))) heeeeeeeeeeeeeeee anam tlf tarfiği sadce seni değil herkesi çıdldırtıyor emin ol buna:8::8:

kız yok ben gürlerken benimkide benden aşağı kalmaz biz ikimiz birden gürleriz. bazen o gürlerken yatak odasına girer kapıyı kapatırım muhatap bile olmam. ama suratımı bir iki gün sallandırırım.

şekerim ben ne halı yıkarım nede silerim senede 2 kere yıkamacıya veriyorum ohhhhhhh mis gibi geliyor walla. çoluk çocuk olmayıncada kirlenmiyor zaten. Yiğenlerim gelincede biraz dikkat ediyorum. Bu sene hırsızdan dolayı 3.kez gitti yıkamaya fenada olmadı

kız yok ben gürlerken benimkide benden aşağı kalmaz biz ikimiz birden gürleriz. Bazen o gürlerken yatak odasına girer kapıyı kapatırım muhatap bile olmam. Ama suratımı bir iki gün sallandırırım.

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

inşallah canııııııııııııım sen hamile kalda ben gelir temizliğini yaparım

oyy canım allah razı olsun senden :)))
sen hamile kal bende sana gelecem :)))

evet serpilcim halıları yıkamaya vercem mutafk dolaplarımı ve camlarımı silsin yeter:))))))

Selam kızlar nasılsınız bakayım ben iyiyim bugünüde atlatırsam tatil moduna geçecem inşallah yoksa bende sinirler hat safhada işi deliliğe vuruyorum gülüp geçiyorum bayram geliyor ya artık ona git buna gitmem demelere başladım bu bayram en sevdiğim bayram olacak inşallah kayınvalidemler yok burda köylerine gittiler gitmeyeip görümcelreden uzak kalacam ohhhhhhh yandan halimem yandan durumundayım bu bayram kahvaltıda abimde toplanıyoruz süper oldu

Selam kızlar nasılsınız bakayım ben iyiyim bugünüde atlatırsam tatil moduna geçecem inşallah yoksa bende sinirler hat safhada işi deliliğe vuruyorum gülüp geçiyorum bayram geliyor ya artık ona git buna gitmem demelere başladım bu bayram en sevdiğim bayram olacak inşallah kayınvalidemler yok burda köylerine gittiler gitmeyeip görümcelreden uzak kalacam ohhhhhhh yandan halimem yandan durumundayım bu bayram kahvaltıda abimde toplanıyoruz süper oldu

ohhhhhhhhhhhhhhhhh sefan olsun. walla yandan halimem yandan severim seni candan ohhhhh yandan :62: :62: :62: :62: :62: :62: :62: senin adına çok sevindim

canım benim evet tatalı bir heyecan bayramlar abinlerle olcaksın ne güzel bende ailemle olucam bayramda bizim bir yere kıpırdayacak halimiz yok evdeyiz yani garip bende çok heyecanlıyım bu bayram nedense ??????

kzılar ben soğansuyu içtim birakçgün bu ay busecanın anllatığı uzayan akıntıyı gördüm galiba bu soğan suyu pek işe yarıyor ama yarım yamalak içtim birkaç gün

bende kocama her gün bir çay bardağı çakşır otu içirdim sperm sayısını attırıyormuş. televizyonda duymuştum. işe yaradı valla. şimdi hamileyim

hoşbulduk canım aktarlardan aldım. kaynattım şişeye koydum buzdolabına her gün içirdim. hemde eşime fiziksel olarakta iyi geldi stresi azaldı ayaklarındaki ağrılar yorgunluk hissi kalmadı. yanlız erkeği kadını ayrı ben erkek için olanı aldım

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallhhhhhhhhhhhh kaç aylık hamilesin bende keçiboynuzu düşünüyordum ama çakşır otunda birazcık duymuştum

4-5 haftalık dedi doktor dün. kan testi yaptırdım belli alocak daha küçük gibi geliyor bana 4 hafta önce adetliydim. keçiboynuzuda aldım ben hava alında uçağa binerken çöpe attılar. kullanamadık onu:D el çantasına koyuştum. ama oda çok iyi bişey acayip enerji veriyor insana.

hoşbulduk canım aktarlardan aldım. kaynattım şişeye koydum buzdolabına her gün içirdim. hemde eşime fiziksel olarakta iyi geldi stresi azaldı ayaklarındaki ağrılar yorgunluk hissi kalmadı. yanlız erkeği kadını ayrı ben erkek için olanı aldım

anladım canım bende alayım o zaman kaynatıp dolaba koyayım o bu tarz şeylere karşı gelirde ben şifa ve güç versin sana diye kandırıp içireyim :))) sağol canım hem kadını hem erkeği var demekkii doğada neler var neler ya inşallhh şifamız olur

Back
X