Yolda hayvan gorunce cıglık atıp kacan kızlara cok kızıyorum

Maşallah moon allah nazardan saklasın allah ayırmasın sizi:nazar::nazar::nazar:

Çok tatlı ya:asigim:

amin:)
simdiki halini bi gorsen annem ona yılbası icin kırmızı kazak ordu noel baba gibi geziyo kaydirigubbakcemile3

Söylediğiniz gibi bu bir fobi bunda sinir olucak bişe yok..Fakat acıma duygusu farklı bişe canı yanan bi köpek görsem çok üzülürüm ama yaklaşamam bu tiksindiğim anlamına gelmez farklı şeyler gerçekten..

nasıl diyim korkmak değil tiksinmekte değil adını koyamıyorum bendeki şeyin
üstteki köpek çok tatlıı mesela gördüm nazlattım onu ama gel görki sev desen sevemem dokunamam yanii içim bi kötü oluyo
kedi olsun köpek yada ne bilim karıncaya bile tutamam içim çok kötü oluyo bunun adı nedir bilmiyorum

maşallah moon çok tatlı.opuyorumnanaktan Benim için de öp kokla.

benim çocukluğum bir ilçede geçti. Evimizde ve bahçemizde bir sürü baktık. Gözümüzü onlarla açtık diyebilirim. Evde bir pisliğini veya onlardan kaynaklanan bir hastalık görmedik.
Aksine bağışıklık kazandık ve pozitif duyguları onlardan kazandık.
Şimdi evde bakılmaz diyenlerin mantığına göre bizim çoktaan bu dünyadan göçmemiz gerekirdi.
Avrupa ülkelerinde kimsenin hayatta kalmaması gerekirdi.a.s

anammm moon çok tatlı maaşallah yerim ben onu :nazar::nazar::nazar:

burnu fındık, ağzı kayfe fincanı, şeker mi şerbet mi bal acem köpüşü:roflol:

türküyü uyarlıyım dedim ama pek kafiye olmadı idare etsin noel baba:roflol:

benim çocukluğum bir ilçede geçti. Evimizde ve bahçemizde bir sürü baktık. Gözümüzü onlarla açtık diyebilirim. Evde bir pisliğini veya onlardan kaynaklanan bir hastalık görmedik.
Şimdi evde bakılmaz diyenlerin mantığına göre bizim çoktaan bu dünyadan göçmemiz gerekirdi.

bide su var koyde insanlar hayvanlarla ic ice onlar nasıl yasıyo dimi akannehir
bi insan bile yıkanmasın 2 -3 ay bak bakalım nasıl mikrop yuvası oluyo:) hayvanada iyi bakarsan hijyenik ortam olusur zaten

anammm moon çok tatlı maaşallah yerim ben onu :nazar::nazar::nazar:

burnu fındık, ağzı kayfe fincanı, şeker mi şerbet mi bal acem köpüşü:roflol:

türküyü uyarlıyım dedim ama pek kafiye olmadı idare etsin noel baba:roflol:

oda seni yer kaydirigubbakcemile3 kısları pek bi sever bi opucuk at yandın valla kaydirigubbakcemile3

nasıl diyim korkmak değil tiksinmekte değil adını koyamıyorum bendeki şeyin
üstteki köpek çok tatlıı mesela gördüm nazlattım onu ama gel görki sev desen sevemem dokunamam yanii içim bi kötü oluyo
kedi olsun köpek yada ne bilim karıncaya bile tutamam içim çok kötü oluyo bunun adı nedir bilmiyorum

benimde var tanıdıklarım oyle huylanıyo icim falan diyo:) aslında alısmaya calıssan belki dokunursun

Hele veteriner hekimleri düşünsenizeakannehir

O mantığa göre kimse bu mesleği seçmez erken yaşta ölürüm diyekaydirigubbakcemile3

bide su var koyde insanlar hayvanlarla ic ice onlar nasıl yasıyo dimi akannehir
bi insan bile yıkanmasın 2 -3 ay bak bakalım nasıl mikrop yuvası oluyo:) hayvanada iyi bakarsan hijyenik ortam olusur zaten

Aynen katılıyorum. Ben kendim yaşadım diyorum ama sevmeyenlere bunu anlatamazsın.
hep bir bahaneleri vardır.buyrunnnnnnnnn

Bu arada noel baba resmini de istiyoruz en kısa sürede tamam mı?kaydirigubbakcemile5

Hele veteriner hekimleri düşünsenizeakannehir

O mantığa göre kimse bu mesleği seçmez erken yaşta ölürüm diyekaydirigubbakcemile3

Evet onların da hayatı hayvanlarla geçiyor. Ama kime anlatacaksın anlamak istemeyene ne desen boş.:1no2:

Amaaaaaaan boşverin kızlar seven sevsin sevmeyen sevmesin eziyet etmesinler yeter..

Bu dünyada yalnız yaşamadığımızı doğanın onlarla güzel olduğunu ne biz anlatabiliriz ne de onlar anlayabilir..

bende kedilerden korkuyorum aniden önüne çıkıncada korkuyorum bağırdığımda oluyodur ne var ki bunda..

senin adına birsey diyemem ama dısarda dikkat cekmek icin bunu yapan cok kız var..ani seylerden her insan korkar ama yanından kopek veya kedi gecerken cıglık atmak pek hos olmuyor

Ben büyük köpeklerden ve pittbullardan tirsiyorum ne yalan söyliyim, tabi ciglik miglik atmiyorum, üstüme atlamadikcada bagirmak sacma olur bence laelaelaelaelae

ama yinede hayvanlardan uzak durmaya calisirim, sonucta sokakta orda burda, dolasiyolar. sonra gelip kiyafetime degmesini istemem bütün camuruyla.

ayrica dinimizce evde köpek beslemek dogru degil. ama hayvan olarak kuslarimiz felan vardi mesela..zemuszemus
yinede dedigim gibi hayvanlari üzerimden uzak tutmak isterim cünkü o kiyafetlerimle namaz kiliyorum, ve disardayken herzaman kiyafet degistirmek söz konusu olmuyor iste..

Back