Yolda hayvan gorunce cıglık atıp kacan kızlara cok kızıyorum

ben suana kadar kopegimi gezdiririken korkan insanların uzerine salmadım kopegimi:) veya korkanlarla dalga gecmedim genelde hayvan besleyenlere saygı gostermez bizim insanlarımız hayvan besleyenlerin evlerinin pis oldugunu dusunuyorlar genelde ne alaka dimi bize saygı gosterilmiyor bizim korkantarafa saygımız var ama hayvan sevmeyen insanlara yok:) allahın yarattıgı canlıyı sevmeyen insanlara saygı duyamam

aynennn

evimde 7 tane kedim var

annem geldiğinde bunlar ne böyle falan gibilerinden birşeyler diyecek oldu diyemeden lafı ağzı tıkadım.annem bile olsa bu zihniyete saygı duymam ben de katılıyorum sana

bu olayla cok karsılasıyorum yanından kopek gectiginde sanki birsey olmus gibi cıglık atıp kacan kızları gorunce sinir oluyorum..hasta bir hayvan gordugunde yardım edip uzulecekleri tiksinerek bakıyorlar..gecelerde kopegim kucagımda carsıdaydım kızın teki ay bide kucagına almıs demezmi senden temiz bu hayvan dedim kaydirigubbakcemile3 hayvanları sevmeyen insanların insanları sevebilcegini dusunmuyorum

benimde kastetdigim bu kimisi sever ama dokunamaz huylanır veya korkar ama bu onları gorunce sacma bir sekilde bagırıp kaccak yer aramak anlamında degildir kaydirigubbakcemile3 hayvan ne oldugunu anlamadan bakıyo napıyo bunlar diye..bide tiksinenleri goruyorum anlam veremiyorum kendilerini hicbir zararı bulunmamıs varlıkları bir insan niye sevmez anlamadım

bence evde hayvan besleyebilen beslesin o ilgiyi sevgiyi verebilcek olanlar alsın sabah kalktıgınızda veya 5 dk bi yere cıkıp geldiginizde kendini yerden yere atıp sevinen baska bir canlı daha bulamazsınız:)

kimisi evde besleyemez ilgilenemez beni ilgilendirmiyor ama evde besleyenlere bunun evi pistir diye yaklasan cok insan var unlulerin cogunda kopek var avrupda insanların evlerinde kopek var bu insanlar hepsi pis beslemeyenler cok temiz bumudur yani saygı gostermeyiyorlar iste..korkana lafım yok ama hayvan sevmiyorum diyen insana yaklasmam ben

sonuc olarak sunu diyebilirim korkana saygım var ama cevremde o kadar cok insan evde hayvan besledigimiz icin elestiriyorki bizi bu tarz insanlara saygı duymuyorum,hayvan sevmeyenlere saygı duyamıyorum buda benim tercihim..pitbullardan bahsedilmis onlar laboratuar kopegi gene insanlar yapmıs:)
uzerlerinde oynamıslar hayvanların vahsi bir kopek cinsi yaratmıslar buda dogru degil noramlde kopeklerin hicbiri ufack cocuklara saldırmıyor

Canım benim ya başka da bi şey demiyorum sanaŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

bence evde hayvan besleyebilen beslesin o ilgiyi sevgiyi verebilcek olanlar alsın sabah kalktıgınızda veya 5 dk bi yere cıkıp geldiginizde kendini yerden yere atıp sevinen baska bir canlı daha bulamazsınız:)
çok haklısın.o duygu çok güzel bir duygu anlatılmaz tarifsiz.:sinifsinif:
benim köpeğim yoktu kardeşlerim almıştı.ben köpek fobisi olan biriydim.
çocukken peşimden havlayarak koşturduğu için korkmuştum delikafadulden
kardeşlerim evlerine teriyer cinsi çok tatlı bir süs köpeği almışlardı.
onu her görüşümde çığlıklar atardım,koltuklara çıkardım korkumdan.
halbuki köpiş beni görünce sevinmiş bana zillilikler yapıyor.kaydirigubbakcemile2
patilerini kaldırıp sallıyor sev beni sev beni der gibi :1rolleyes:
paçalarıma yapışıyor sevincinden.
sonra ben bir alıştım bu tatlılığa,canımdan kendimden bile daha çok sevdim.
nasıl mı alıştım,evde kimse yokken bana emanet ettiler,beslemem lazım.kabına yemini koydum yedi suyunuda içti.
sonrada ben oturdum kahvaltımı yapıyordum,buda nasıl masum masum bakıyor bana,
başladı patilerini kaldırıp sallamaya banada ver yediğinden der gibi.
dayanamadım küçük lokma verdim ağzına.kibar kibar aldı lokmayı.
ama yok böyle bi tatlılık yahu :asigim:
bende evime alıcam bir tane :lepi:

bu arada kızlar,sokakta zor şartlarda yaşayan köpişlerimiz için,yoğurt kaplarınızı atmayın.
içine su doldurup kapınıza koyun.kuru ekmek varsa içine az ekmekte ıslatabilirsiniz.
ben öyle yapıyordum ama ihmal ettim,yeni taşındığımız yerde dükkanlar olduğu için veriyorlar.
yinede unutmadan koymam lazım.
herkes kapısının önüne bir kap su koysa onlar için ne büyük birşey:(
sadık dostlarımızı unutmayalım.

Anlayamıyorum, sizleri anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum.Hayvan sahiplerine neden bu kadar yükleniyorsunuz? Sahibi olan bir köpekten korkmayın hanımefendi..Keşke her köpeğin sahibi olsa..Siz bu kadar korkuyorsanız sokağa çıkmanız bir tehlike olsa gerek.Çünkü heryer sahipsiz köpeklerle dolu ve korkunuzu onlara belli ederseniz, veyahut sizden negatif elektriği alırsa başınıza gelecekleri düşünmek bile istemem açıkcası..

Ben bütün hayvan sahiplerini eleştirmiyorum.Benim kızdığım hayvan besleyenlerin, hayvandan korkan insanlara (mesela ben) karşı yaklaşımları sert olan insanlar.Bu konuda anlayışlı hayvan besleyenlerde vardır muhakkak onları tenzih ediyorum.Hoş bana hiç denk gelmedi bu tarz insanlar ama neyse...Bizleri neden anlayamadığınızı bende anlayamadım.Biz sizlerin hayvan beslemenize karışmıyoruzki sizde bizim onlardan korkmamıza karışmayın veya anlayışlı olun biraz.Sahipli köpeklerin bazen tasmaları o kadar uzun oluyorki sahibiyle köpek arasında 20 metre mesafe var.Hadi bakalım ne olacak şimdi.Burada köpeğemi kızayım, sahibinemi yoksa elimde olmadan korktuğum için kendimemi..Bazende tasma kısa oluyor ama köpek çok hareketli, çevresine havlıyor.Ayrıca ben mecburmuyum köpekten korktuğumu köpeğe belli etmeyecem.Neden kendimi kasarak veya korku içinde yürüyeyimki.Hayvanı besleyen insan hayvana karşı son derece anlayışlı sevecen yaklaşıyor ama çevresinde korkan insanlara anlayışsız ve kaba davranıyorsa hiç beslemesin daha iyi bence..İnsana saygısı olmayanın, hayvana olmuş ne yazar...

Anlayamıyorum, sizleri anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum.Hayvan sahiplerine neden bu kadar yükleniyorsunuz? Sahibi olan bir köpekten korkmayın hanımefendi..Keşke her köpeğin sahibi olsa..Siz bu kadar korkuyorsanız sokağa çıkmanız bir tehlike olsa gerek.Çünkü heryer sahipsiz köpeklerle dolu ve korkunuzu onlara belli ederseniz, veyahut sizden negatif elektriği alırsa başınıza gelecekleri düşünmek bile istemem açıkcası..

Ben bütün hayvan sahiplerini eleştirmiyorum.Benim kızdığım hayvan besleyenlerin, hayvandan korkan insanlara (mesela ben) karşı yaklaşımları sert olan insanlar.Bu konuda anlayışlı hayvan besleyenlerde vardır muhakkak onları tenzih ediyorum.Hoş bana hiç denk gelmedi bu tarz insanlar ama neyse...Bizleri neden anlayamadığınızı bende anlayamadım.Biz sizlerin hayvan beslemenize karışmıyoruzki sizde bizim onlardan korkmamıza karışmayın veya anlayışlı olun biraz.Sahipli köpeklerin bazen tasmaları o kadar uzun oluyorki sahibiyle köpek arasında 20 metre mesafe var.Hadi bakalım ne olacak şimdi.Burada köpeğemi kızayım, sahibinemi yoksa elimde olmadan korktuğum için kendimemi..Bazende tasma kısa oluyor ama köpek çok hareketli, çevresine havlıyor.Ayrıca ben mecburmuyum köpekten korktuğumu köpeğe belli etmeyecem.Neden kendimi kasarak veya korku içinde yürüyeyimki.Hayvanı besleyen insan hayvana karşı son derece anlayışlı sevecen yaklaşıyor ama çevresinde korkan insanlara anlayışsız ve kaba davranıyorsa hiç beslemesin daha iyi bence..İnsana saygısı olmayanın, hayvana olmuş ne yazar...

Siz hayvan besleyenleri eleştirmiyo olabilirsiniz..Arkadaşımın lafıda sanırım eleştirenler içindi..Ben de çok şahidim kınıyanlara nasıl besliyosunuz bunları diyenlere tiksinerek bakanlara..İ:olmaz:

Köpekten korktuğunuzu belli etmeme gibi bir mecburiyetiniz yok, zaten siz ne kadar belli etmeseniz de o anlar, demek istediğim buydu..
Ben 20 metre uzunlukta tasmayla dolaştırana pek rastlamadım ama genel de küçük köpek türlerine o bahsettiğiniz uzayan tasmalardan takıyorlar..Karşıdan bahsettiğiniz türde bir sahip ve köpeği geliyorsa, çok çok rahatsız oluyorsanız karşı kaldırıma geçin..Ben yolumu değiştirmem, niye değiştireyim derseniz de; köpeğin sahibi anlayışsızsa, yanınızdan geçerken de rahat davranıyorsa o zaman katlanmak zorunda kalacaksınız.

ben suana kadar kopegimi gezdiririken korkan insanların uzerine salmadım kopegimi:) veya korkanlarla dalga gecmedim genelde hayvan besleyenlere saygı gostermez bizim insanlarımız hayvan besleyenlerin evlerinin pis oldugunu dusunuyorlar genelde ne alaka dimi bize saygı gosterilmiyor bizim korkantarafa saygımız var ama hayvan sevmeyen insanlara yok:) allahın yarattıgı canlıyı sevmeyen insanlara saygı duyamam

Hayvan sevmeyen insanlara benimde saygım yoktur.Hele onlara eziyet eden, zarar veren insanları direk Allah'a havale ediyorum.Ben hayvanları seviyorum fakat elimde olmadan korkuyorum.Hayvan besleyenlerede saygım var ama korktuğum için onlarla tartışmak istemiyorum..Aaa bişi yapmazki benim oğlum, korkma korkma ısırmaz benim kızım gibi bir sürü diyalogla karşılaştım.O an benim yaşadığım korkuyu onlar anlayamadığı için sinir oluyorum.Bu konuda daha anlayışlı olmalarını istiyorum..Çok şeymi istiyorum..Ben sizi tenzih ediyorum...Evde hayvan beslemeyi hijyen açısından doğru bulmuyorum.Tüyü, dışkısı, kokusu bunlar bana doğru gelmiyor.Yediğim yemeğin içinden köpeğin tüyü çıksın midemi yıkatırım heralde.Ama besleyenlere lafım yok.Sonuçta herkesin kendi tercihidir.Bişi diyemem.Ben kendi fikirlerimi söylüyorum , onaylanmayı beklemiyorum..

Çığlık atanların etraftan ilgi çekmek için yaptıklarını düşünüyorum.

Gerçekten korkanlar vardır. Bunların da sorumlusu ailelerin yetiştirme tarzıdır veya başından geçen bir olaydır. Bu ben korkuyorum banane demekle atlatılmaz. Onları sevmeye çalışın. Çünkü mantık olarak masum hayvanların insanlardan bin kez daha zararsız olduğunu biliyoruz. Çocuklarınıza da bu sevgiyi aşılayın.

Tiksinme konusunda , biz insanların ağzı mikrop kaynar ama onların ağızları mikrop barındırmaz. Aksine dezenfektan madde olduğundan yaralarını yalayarak iyileştirirler. Dişleri onun için çürümez.Tüy kaçma olayı da safsata isteseniz de yutamazsınız. Yok böyle bir şey.
falanca tüy yutmuş da şöyle olmuş böyle olmuş hayvan düşmanlarının uydurması.

Sevmeyenlere gelince bir şey diyemem ama ben bir insanı tanırken hayvan sevip sevmediğini sorarım. Bu bana onun hakkında çoook şey ifade eder. Hiç de yanılmam.

Sonuçta bütün hayvanları seviyorum diyebiliyorum ama bütün insanları seviyorum diyemem.:hulya:

Hayvan sevmeyen insanlara benimde saygım yoktur.Hele onlara eziyet eden, zarar veren insanları direk Allah'a havale ediyorum.Ben hayvanları seviyorum fakat elimde olmadan korkuyorum.Hayvan besleyenlerede saygım var ama korktuğum için onlarla tartışmak istemiyorum..Aaa bişi yapmazki benim oğlum, korkma korkma ısırmaz benim kızım gibi bir sürü diyalogla karşılaştım.O an benim yaşadığım korkuyu onlar anlayamadığı için sinir oluyorum.Bu konuda daha anlayışlı olmalarını istiyorum..Çok şeymi istiyorum..Ben sizi tenzih ediyorum...Evde hayvan beslemeyi hijyen açısından doğru bulmuyorum.Tüyü, dışkısı, kokusu bunlar bana doğru gelmiyor.Yediğim yemeğin içinden köpeğin tüyü çıksın midemi yıkatırım heralde.Ama besleyenlere lafım yok.Sonuçta herkesin kendi tercihidir.Bişi diyemem.Ben kendi fikirlerimi söylüyorum , onaylanmayı beklemiyorum..

ya bende bazen korkanlara diyorum gel sev birsey yapmaz sımarıklık yapıyo havlaması ondan ısırmaz diye opuyorumnanaktan..bu saygı duyulmadıgı icin degil karsıdaki korkusunu yensin diye korkunun uzerine gitmeden onu yenemezsinki zaten onun dısında bile bile tasmayı uzun bırakıyımda atlasın korksunlar bende gulerek izliyim diye dusunen insanlar oldugunu dusunmuyorum..suana kadar yemekten kopegimin tuyu cıkmadı:) cıksa nolur hicbirsey insan kılı kadar igrendiremes beni..restaurant orda burda yedigimiz yemeklerden daha cok sac cıkıyor:) ozaman napıyonus artık ebediyen yemek yemezsiniz kopek tuyu cıktı diye midesini yıkatan bir insan o zaman ne yapmaz:)..iste beslemediginiz icinde yanlıs biliyorsunuz kopeklerinde tuvalet alıskanlıgı var bir yeri ediniyor ihtiyacı geldiginde havlıyor oraya cıkartıyoruz sonucta ev hayvanı insanlar kadarda banyo yapıyor opuyorumnanaktan

hayvanları ben de seviyorum ama....diye başlayan sözlerin gerisini dinlemem ve okumam.
Ya seversin ya sevmezsin bunun gerisi yok.
Hayvan düşmanlarını ise Allah ıslah etsin onların kalbine merhamet duygusu versin diyorum. :oklava:

Köpekten korktuğunuzu belli etmeme gibi bir mecburiyetiniz yok, zaten siz ne kadar belli etmeseniz de o anlar, demek istediğim buydu..
Ben 20 metre uzunlukta tasmayla dolaştırana pek rastlamadım ama genel de küçük köpek türlerine o bahsettiğiniz uzayan tasmalardan takıyorlar..Karşıdan bahsettiğiniz türde bir sahip ve köpeği geliyorsa, çok çok rahatsız oluyorsanız karşı kaldırıma geçin..Ben yolumu değiştirmem, niye değiştireyim derseniz de; köpeğin sahibi anlayışsızsa, yanınızdan geçerken de rahat davranıyorsa o zaman katlanmak zorunda kalacaksınız.

ya zaten minik olanlar birinin pesine takılıyorsa amacı kendini sevdirmek oluyor:) korkanı gordugunde zaten en fazla sev bisi yapmaz denir yok korkuyorum dese alırım kucagıma uzaklasırım..buyuk kopeklerde zaten hic oralı olmaz kim kacıyo kim cıglık atıyo:) takmaz bile..hayvanlar insanlardan daha cok korkuyor durup duruken hayvanı rahatsız edenler iskence edenler vuranlar tas atanlar bu tarz insanlarla dolu ya..insanlara birsey yapmadıgı halde kopeklerden bu kadar korkuyolarsa hayvanlar gene iyi zarar vermiyo

Çığlık atanların etraftan ilgi çekmek için yaptıklarını düşünüyorum.

Gerçekten korkanlar vardır. Bunların da sorumlusu ailelerin yetiştirme tarzıdır veya başından geçen bir olaydır. Bu ben korkuyorum banane demekle atlatılmaz. Onları sevmeye çalışın. Çünkü mantık olarak masum hayvanların insanlardan bin kez daha zararsız olduğunu biliyoruz. Çocuklarınıza da bu sevgiyi aşılayın.

Tiksinme konusunda , biz insanların ağzı mikrop kaynar ama onların ağızları mikrop barındırmaz. Aksine dezenfektan madde olduğundan yaralarını yalayarak iyileştirirler. Dişleri onun için çürümez.Tüy kaçma olayı da safsata isteseniz de yutamazsınız. Yok böyle bir şey.
falanca tüy yutmuş da şöyle olmuş böyle olmuş hayvan düşmanlarının uydurması.

Sevmeyenlere gelince bir şey diyemem ama ben bir insanı tanırken hayvan sevip sevmediğini sorarım. Bu bana onun hakkında çoook şey ifade eder. Hiç de yanılmam.

Sonuçta bütün hayvanları seviyorum diyebiliyorum ama bütün insanları seviyorum diyemem.:hulya:

evet canım.

zaten aşıları yapılmış evcillerin tüyleri kesinlikle zarar vermez.mesela toksoplazma da aşısı yapılmış hayvandan dolayı oluşmaz kesinlikle.

aynennn

evimde 7 tane kedim var

annem geldiğinde bunlar ne böyle falan gibilerinden birşeyler diyecek oldu diyemeden lafı ağzı tıkadım.annem bile olsa bu zihniyete saygı duymam ben de katılıyorum sana

maasallah bende cok seviyorum kedileri ya ne guseldir ev opuyorumnanaktan

maasallah bende cok seviyorum kedileri ya ne guseldir ev opuyorumnanaktan

evet ablaları 7 tane veledim var :D

bazen oyun oynarken birbirlerinin canlarını acıtıyolar bi gidiyorum allaaah birbirlerine girmişler :roflol:kim kimi dövüyo belli değil :roflol:

araya girelim derken eşim ve ben de savaş esiri oluyoruz yaralanıyoruz:roflol:

ya zaten minik olanlar birinin pesine takılıyorsa amacı kendini sevdirmek oluyor:) korkanı gordugunde zaten en fazla sev bisi yapmaz denir yok korkuyorum dese alırım kucagıma uzaklasırım..buyuk kopeklerde zaten hic oralı olmaz kim kacıyo kim cıglık atıyo:) takmaz bile..hayvanlar insanlardan daha cok korkuyor durup duruken hayvanı rahatsız edenler iskence edenler vuranlar tas atanlar bu tarz insanlarla dolu ya..insanlara birsey yapmadıgı halde kopeklerden bu kadar korkuyolarsa hayvanlar gene iyi zarar vermiyo

Zaten onlar da sevmeyenin peşine gitmezler. Bence de herşeye rağmen yinde de insanlardan umutlarını kaybetmediler.

bazen oyun oynarken birbirlerinin canlarını acıtıyolar bi gidiyorum allaaah birbirlerine girmişler :roflol:kim kimi dövüyo belli değil :roflol:

Benim de en büyük hayalim bir çiftlik evim olsa bir sürü kedim köpeğim olsa bir şey istemem diyorum.
valla çok özeniyorum. Allah sizleri ayırmasın:Saruboceq:

Ne güzel ne kalabalık bi evin var:roflol:

Back