Anlayamıyorum, sizleri anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum.Hayvan sahiplerine neden bu kadar yükleniyorsunuz? Sahibi olan bir köpekten korkmayın hanımefendi..Keşke her köpeğin sahibi olsa..Siz bu kadar korkuyorsanız sokağa çıkmanız bir tehlike olsa gerek.Çünkü heryer sahipsiz köpeklerle dolu ve korkunuzu onlara belli ederseniz, veyahut sizden negatif elektriği alırsa başınıza gelecekleri düşünmek bile istemem açıkcası..
Ben bütün hayvan sahiplerini eleştirmiyorum.Benim kızdığım hayvan besleyenlerin, hayvandan korkan insanlara (mesela ben) karşı yaklaşımları sert olan insanlar.Bu konuda anlayışlı hayvan besleyenlerde vardır muhakkak onları tenzih ediyorum.Hoş bana hiç denk gelmedi bu tarz insanlar ama neyse...Bizleri neden anlayamadığınızı bende anlayamadım.Biz sizlerin hayvan beslemenize karışmıyoruzki sizde bizim onlardan korkmamıza karışmayın veya anlayışlı olun biraz.Sahipli köpeklerin bazen tasmaları o kadar uzun oluyorki sahibiyle köpek arasında 20 metre mesafe var.Hadi bakalım ne olacak şimdi.Burada köpeğemi kızayım, sahibinemi yoksa elimde olmadan korktuğum için kendimemi..Bazende tasma kısa oluyor ama köpek çok hareketli, çevresine havlıyor.Ayrıca ben mecburmuyum köpekten korktuğumu köpeğe belli etmeyecem.Neden kendimi kasarak veya korku içinde yürüyeyimki.Hayvanı besleyen insan hayvana karşı son derece anlayışlı sevecen yaklaşıyor ama çevresinde korkan insanlara anlayışsız ve kaba davranıyorsa hiç beslemesin daha iyi bence..İnsana saygısı olmayanın, hayvana olmuş ne yazar...