Yolda hayvan gorunce cıglık atıp kacan kızlara cok kızıyorum

Yaaa ne diyorsunn, kedi mi akannehir Biz köpeğimle yolda giderken bir kedi çıktı karşımıza, korktum çünkü kabardı kedi..Paşa havlıyor kaçmıyor kedi, piştt diyom hösstt diyom kaçmıyor, hızlı adımlarla uzaklaşmaya başladık, bir baktım kedi arkamızdan geliyor, aldım paşayı kucağıma hemen apartmana girdik, onun için ben de kedilerden korkuyorum (köpeğim yanımdayken) delikafadulden

hahha anlatım süper :lepi:

ben çalışırken yavru kedi almıştım hemde doktorumuzun yavrusuydu. minicikti ama ömrümde öyle vahşi birşe görmedim, çita yavrusu mübarek kaydirigubbakcemile3 kabarıyor, hırlıyor ve allah ne verdiyse saldırıyordu hayvan. diğer kedimizi de mahvetti arada. resmen odaya bırakıp kaçıştık, zira ısırılmayan yerimiz kalamıştı resmen kan akıyordu elimizden, vahşetti.
doktorumu aradık geldi, hayvan kucağında tam bir melek, meğer alıştığı yeri aramış hayvan. :1closedeyes: bizde yavru kedi diye mamalar, sütler neler koyduk. istemedüüü bizi :gitme:
o yüzden haklısın bazı kediler de çok vahşi oluyor

benim çok aşırı derecede hayvan fobim var ...
yolda görünce aşırı panik oluyorum üzerime gelirse çığlık atıyorum
ama bu tiki kızlar gibi yapmacık bi iğrenti değil sadece gerçekten ileri derecede korkum var..

evet köpeğiyle mıç mıç olan insanlara bişey demiyorum diyemem de ama sağlıklı olduğunuda düşünmüyorum.

zarar vermiceklerini siz biliyosunuz ama fobisi olan biri yani ben bilemediğim

için hayvanlara çok uzağım özellikle ve özellikle köpeklere...:)

ama bi NOKTADA çok kızıyorum bazı hayvan sahipleride korkum olduğunu bile bile aaa nasıl korkarsın senden zararsız der gbi bakıyorlar

bu bi fobi sonuçta kasıtlı isteyerek bilerek yapılan bişey değil herkes herkese saygı duymalı...

SıZ NASIL KORKMUYORSANIZ BENDE KORKUYORUM VE SEVMEK ZORUNDA DEĞıLıM
tabi bu size değil sadece küstahlık eden hayvan sahiplerine....

Son düzenleyen: Moderatör:
Seviyorum ama tüyleri ve salyaları sağlıklı gelmiyor bana..Ki tıbben sağlıksız oldukları açıkça ortada zaten.
Bu sebeplede tiksiniyorum..

evet bu da var tabi eğer fobim olmamışta olsa

kucağıma alıp gezmem sadece korkmamış olurum:tomato:

Bu da benim oğlum, bunun korkulcak bi yeri yok, Samsun'da köpekten korkanlara duyurulur; "Bizi görünce Korkmayın" olur mu kaydirigubbakcemile3

22853137.jpg

75712460.jpg

kız bu makine yıkanmış peluş oyuncaklara benziyo, çok tatlııııııı:nazar:

benim çok aşırı derecede hayvan fobim var ...
yolda görünce aşırı panik oluyorum üzerime gelirse çığlık atıyorum
ama bu tiki kızlar gibi yapmacık bi iğrenti değil sadece gerçekten ileri derecede korkum var..

evet köpeğiyle mıç mıç olan insanlara bişey demiyorum diyemem de ama sağlıklı olduğunuda düşünmüyorum.

zarar vermiceklerini siz biliyosunuz ama fobisi olan biri yani ben bilemediğim

için hayvanlara çok uzağım özellikle ve özellikle köpeklere...:)

ama bi NOKTADA çok kızıyorum bazı hayvan sahipleride korkum olduğunu bile bile aaa nasıl korkarsın senden zararsız der gbi bakıyorlar

bu bi fobi sonuçta kasıtlı isteyerek bilerek yapılan bişey değil herkes herkese saygı duymalı...

SİZ NASIL KORKMUYORSANIZ BENDE KORKUYORUM VE SEVMEK ZORUNDA DEĞİLİM
tabi bu size değil sadece küstahlık eden hayvan sahiplerine....

heh işte buna katılıyorum, Türkiyede komşumun dev gibi bir köpeği vardı. köpek apartmana her girenin üstüne atlıyordu. yemin ederim bacaklarımın titrediğini bilirim korkudan. kadına "benim köpek fobim var, uzak tutar mısınız" dedim. kadın bana uzaydan gelmişim gibi baktı ve çok çirkin konuştu. bunu 1-2 kişide daha yaşadım. malesef insanımız tek taraflı saygı olayına bayılıyor ( böyle düşünmeyeni tenzih ederim) :1closedeyes:

oğlumla aynı tabaktanda yerım evın ıstedgı yerındede geze bılır o ev onun evı benım le aynı yatakta uyur aynı tabaktan yer mutfakta gezer tuğünüde yutarım kakasınıda temızlerım ağzını da operım burnunuda operım hattaa dudaklarını kaldırıp dişlerını bıle öperım tıksınımıyorum aslada tıksıncegımı sanmıyorum sokak kopeklerıne gelınce onlarıda oğlumu sevdıgım kadar severım ve asla tıksınmem bence sahıpsız köpekler saldırdıgı zaman hıc de kötü yapmıyor hep ınsanşlarmı hayvanlara ezıyet edecek bırazda hayvanlar can yaksın dımı ama zemuszemus benım ıcın bır tane köpek yuz tane insana bedel

ben de hayvanlardan tiksiniyorum. ayrıca da korkuyorum ama çığlık atmadan bağırmadan yanlarından geçiyorum. ama köpek sahipleri de tasmanın ipini uzunca bırakıyorlar köpekle aralarında çok mesafe bırakıyorlar ben mecbur değilim o an o korkuyu yaşamaya hayvan gezdirende sokaktaki insanı zor durumda bırakmamalı. bazen çok kalabalık yerlerde hayvana teğet geçmek zorunda kalıyorum.ayrıca kucağına alanda hayvanın ağzını ve patilerini başkasına zarar vermeyecek şekilde derli toplu almalı... öyle gelişigüzel olmamalı... çünkü burası sokak ve herkes birbirine saygılı olmalı... hayvan sahibi isterse pis olsun isterse hayvanı evinde koynunda yatırsın beni zerre kadar ilgilendirmez.. ama dışarıda gereken özeni gösterecek ... tiksiniyorum sonuç olarak benden uzak sahibine yakın olsun hayvancıkları....

oğlumla aynı tabaktanda yerım evın ıstedgı yerındede geze bılır o ev onun evı benım le aynı yatakta uyur aynı tabaktan yer mutfakta gezer tuğünüde yutarım kakasınıda temızlerım ağzını da operım burnunuda operım hattaa dudaklarını kaldırıp dişlerını bıle öperım tıksınımıyorum aslada tıksıncegımı sanmıyorum sokak kopeklerıne gelınce onlarıda oğlumu sevdıgım kadar severım ve asla tıksınmem bence sahıpsız köpekler saldırdıgı zaman hıc de kötü yapmıyor hep ınsanşlarmı hayvanlara ezıyet edecek bırazda hayvanlar can yaksın dımı ama zemuszemus benım ıcın bır tane köpek yuz tane insana bedel

bence Türkiyede kural olmadığı sürece böyle düşünme lüxüne sahipsiniz elbette. mesela burada sahibi olan bir köpek birine saldırdığı an ne olursa olsun uyutulur. bu kadar basit. üstelik sahibi tazminat öder. inşallah yakında Türkiyede de uygulanır, böylece sizin gibi insanlara karşı da bir yaptırım olur değilmi ama yerimseniben

Bayanlar lütfen herkesin düşüncesine saygılı olalım...
hayvanlardan korkmayan olduğu kadar korkan da vardır...
ama kelimelerimizi diğer kişileri kırmadan,üzmeden seçelim...
güzel paylaşımlar diliyorum...
sevgiler...

acaba üstünüze pırıl pırıl dişlerini açarak size saldıran bir pitbull görseniz sağ kolumu ısırdın gel bir de sol kolumu mu ısır dersiniz..

anladık köpeğinizin her organını seviyorsunuz ama biraz mantıklı düşünelim lütfen.. köpek saldırıları yüzünden kaç çocuk hayatını kaybetti haberiniz var mı acaba?

korkan olabilir ona bişey diyemem ...ama köpeğimle tasmalı şekilde parkta geziyoruz küçücük oğlum zaten 2 kız ta nerden çığlık atıp tepişiyolar kaçmak için....yani uçsa köpeğim onlara yetişemez ..buda biraz dikkat çekmek için gibi geliyo bana özellikle yanlarında erkek arkadaşları oldumu tamam yandık ay! ay! ay! diye diye bide en komik olanıda asıl ben korkuyorum kaçim derken düşseler oğlumu ezicekler bişi değil :)

Hayvanları severim.Ancak yolda köpek, kedi, kuş, börtü, böcek ne görsem öylece kalakalırım veya anında tabana kuvvet uzaklaşırım.Hayvanlara karşı aşırı fobim var.Mesela köpekleri çok severim ama acayip korkarım. Birde şu varki sokakta, parkta köpek gezdiren insanlarla karşılaşıyorum ve mümkün mertebe ya uzaklaşıyorum yada eğer köpek bana yakınsa sahibini uyarıyorum ben korkuyorum çekermisiniz diye.Ben öyle söyleyince bana acayip acayip bakıyorlar.Bundanmı korkuyorsun, senimi yiyecek der gibi.ıyi hoşta herkes sizin gibi sevmek zorundamı?Ya ben kalp hastasıysam o köpek bana havladığında şok falan geçirsem?Sonuçta tasmalıda olsa o bir köpek o an bişeye sinirlenebilir yada ne bileyim ben kaçtığım için saldırabilir garantisi varmı?Madem öyle bende anakonda besleyim sokak sokak, park park gezdireyim kaçan ve korkanlara gözlerimi açarak bakayım aa ne korkuyosunuz ısırmazki bu çok akıllı diyeyim olurmu?Hayvanları seviyorum tamam ama bu onlardan korkmamam için yeterli bir sebep değilki sevgili kedi, köpek ,kuş sahipleri!Sizleri anlayışla karşılıyorum fakat sizde ben ve benim gibi korkanları anlayışla karşılayın.Biz korkunca bize uzaylı muamelesi yapmayın.Bazen bakkala veya başka bir dükkana girecek oluyorum bir bakıyorum içerde köpek asla girmiyorum.Çünkü KORKUYORUM....Sizlerden ricam beslediğiniz hayvanlara gösterdiğiniz anlayış ve hoşgörüyü biz korkan insanlarada göstermeniz...Biz size bizi korkuttuğunuz için bişi diyomuyuz... :olmaz:

Hayvanları severim.Ancak yolda köpek, kedi, kuş, börtü, böcek ne görsem öylece kalakalırım veya anında tabana kuvvet uzaklaşırım.Hayvanlara karşı aşırı fobim var.Mesela köpekleri çok severim ama acayip korkarım. Birde şu varki sokakta, parkta köpek gezdiren insanlarla karşılaşıyorum ve mümkün mertebe ya uzaklaşıyorum yada eğer köpek bana yakınsa sahibini uyarıyorum ben korkuyorum çekermisiniz diye.Ben öyle söyleyince bana acayip acayip bakıyorlar.Bundanmı korkuyorsun, senimi yiyecek der gibi.İyi hoşta herkes sizin gibi sevmek zorundamı?Ya ben kalp hastasıysam o köpek bana havladığında şok falan geçirsem?Sonuçta tasmalıda olsa o bir köpek o an bişeye sinirlenebilir yada ne bileyim ben kaçtığım için saldırabilir garantisi varmı?Madem öyle bende anakonda besleyim sokak sokak, park park gezdireyim kaçan ve korkanlara gözlerimi açarak bakayım aa ne korkuyosunuz ısırmazki bu çok akıllı diyeyim olurmu?Hayvanları seviyorum tamam ama bu onlardan korkmamam için yeterli bir sebep değilki sevgili kedi, köpek ,kuş sahipleri!Sizleri anlayışla karşılıyorum fakat sizde ben ve benim gibi korkanları anlayışla karşılayın.Biz korkunca bize uzaylı muamelesi yapmayın.Bazen bakkala veya başka bir dükkana girecek oluyorum bir bakıyorum içerde köpek asla girmiyorum.Çünkü KORKUYORUM....Sizlerden ricam beslediğiniz hayvanlara gösterdiğiniz anlayış ve hoşgörüyü biz korkan insanlarada göstermeniz...Biz size bizi korkuttuğunuz için bişi diyomuyuz... :olmaz:

Anlayamıyorum, sizleri anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum.Hayvan sahiplerine neden bu kadar yükleniyorsunuz? Sahibi olan bir köpekten korkmayın hanımefendi..Keşke her köpeğin sahibi olsa..Siz bu kadar korkuyorsanız sokağa çıkmanız bir tehlike olsa gerek.Çünkü heryer sahipsiz köpeklerle dolu ve korkunuzu onlara belli ederseniz, veyahut sizden negatif elektriği alırsa başınıza gelecekleri düşünmek bile istemem açıkcası..

ben de hayvanlardan tiksiniyorum. ayrıca da korkuyorum ama çığlık atmadan bağırmadan yanlarından geçiyorum. ama köpek sahipleri de tasmanın ipini uzunca bırakıyorlar köpekle aralarında çok mesafe bırakıyorlar ben mecbur değilim o an o korkuyu yaşamaya hayvan gezdirende sokaktaki insanı zor durumda bırakmamalı. bazen çok kalabalık yerlerde hayvana teğet geçmek zorunda kalıyorum.ayrıca kucağına alanda hayvanın ağzını ve patilerini başkasına zarar vermeyecek şekilde derli toplu almalı... öyle gelişigüzel olmamalı... çünkü burası sokak ve herkes birbirine saygılı olmalı... hayvan sahibi isterse pis olsun isterse hayvanı evinde koynunda yatırsın beni zerre kadar ilgilendirmez.. ama dışarıda gereken özeni gösterecek ... tiksiniyorum sonuç olarak benden uzak sahibine yakın olsun hayvancıkları....

Cık-cıklar eki geldiğinde, bu eki kullandığınız varlığı aşağılamış ve hor görmüş olursunuz..Köpeğimi aşağılayan bir insancığa anlayış gösteremem yolda kötükedihüso
acaba üstünüze pırıl pırıl dişlerini açarak size saldıran bir pitbull görseniz sağ kolumu ısırdın gel bir de sol kolumu mu ısır dersiniz..

anladık köpeğinizin her organını seviyorsunuz ama biraz mantıklı düşünelim lütfen.. köpek saldırıları yüzünden kaç çocuk hayatını kaybetti haberiniz var mı acaba?

Hemen pitbull ortaya atılsın hemen...Çünkü başka zararlı bir köpek türü yok.Pitbull da olmasaydı kimleri suçlayacaktınız merak ediyorum doğrusu..Sanki yoldan geçen her insanın elinde pitbull var.akannehir

Hayvanları severim.Ancak yolda köpek, kedi, kuş, börtü, böcek ne görsem öylece kalakalırım veya anında tabana kuvvet uzaklaşırım.Hayvanlara karşı aşırı fobim var.Mesela köpekleri çok severim ama acayip korkarım. Birde şu varki sokakta, parkta köpek gezdiren insanlarla karşılaşıyorum ve mümkün mertebe ya uzaklaşıyorum yada eğer köpek bana yakınsa sahibini uyarıyorum ben korkuyorum çekermisiniz diye.Ben öyle söyleyince bana acayip acayip bakıyorlar.Bundanmı korkuyorsun, senimi yiyecek der gibi.ıyi hoşta herkes sizin gibi sevmek zorundamı?Ya ben kalp hastasıysam o köpek bana havladığında şok falan geçirsem?Sonuçta tasmalıda olsa o bir köpek o an bişeye sinirlenebilir yada ne bileyim ben kaçtığım için saldırabilir garantisi varmı?Madem öyle bende anakonda besleyim sokak sokak, park park gezdireyim kaçan ve korkanlara gözlerimi açarak bakayım aa ne korkuyosunuz ısırmazki bu çok akıllı diyeyim olurmu?Hayvanları seviyorum tamam ama bu onlardan korkmamam için yeterli bir sebep değilki sevgili kedi, köpek ,kuş sahipleri!Sizleri anlayışla karşılıyorum fakat sizde ben ve benim gibi korkanları anlayışla karşılayın.Biz korkunca bize uzaylı muamelesi yapmayın.Bazen bakkala veya başka bir dükkana girecek oluyorum bir bakıyorum içerde köpek asla girmiyorum.Çünkü KORKUYORUM....Sizlerden ricam beslediğiniz hayvanlara gösterdiğiniz anlayış ve hoşgörüyü biz korkan insanlarada göstermeniz...Biz size bizi korkuttuğunuz için bişi diyomuyuz... :olmaz:

ben suana kadar kopegimi gezdiririken korkan insanların uzerine salmadım kopegimi:) veya korkanlarla dalga gecmedim genelde hayvan besleyenlere saygı gostermez bizim insanlarımız hayvan besleyenlerin evlerinin pis oldugunu dusunuyorlar genelde ne alaka dimi bize saygı gosterilmiyor bizim korkantarafa saygımız var ama hayvan sevmeyen insanlara yok:) allahın yarattıgı canlıyı sevmeyen insanlara saygı duyamam

Son düzenleyen: Moderatör:
sonuc olarak sunu diyebilirim korkana saygım var ama cevremde o kadar cok insan evde hayvan besledigimiz icin elestiriyorki bizi bu tarz insanlara saygı duymuyorum,hayvan sevmeyenlere saygı duyamıyorum buda benim tercihim..pitbullardan bahsedilmis onlar laboratuar kopegi gene insanlar yapmıs:)
uzerlerinde oynamıslar hayvanların vahsi bir kopek cinsi yaratmıslar buda dogru degil noramlde kopeklerin hicbiri ufack cocuklara saldırmıyor

ben mesela pitbulllardan veya ne biliim böyle iri köpeklerden korkmak değil de çekiniyorum biraz.

oysa geçmişte köpek de beslememe rağmen -ama benim köpüşüm minikti :)-biraz çekiniyorum elimde olmadan.

ama ne bileyim üzerime doğru koşan bir köpek gördüğümde çığlık atmayacağımın garantisini veremem :D

Son düzenleme:
hayvanlar karsısındakı kısıden negatıf enerjı almadıgı surece asla saldırmazlar ayrıca ben pitbull da gördugum zaman sevıyorum allaha sukur kolum bacagım yerımde henuz parçalamadılar benım sadece soyledıgım allah benımle karsılastırmasın o tıksınır gözlerle bakanları kalplerını cok guzel kırarım korka bılırsın ama tıksınmek ne demek wallaha oğlumu ıstedıgım sekılde kucagma alırım benım saygım hayvanlara ınsanlara değil tabı kımseyı ısırtırmam ama oğlumun canını yakacak bısey yaparlarsada hıc affetmem kımsede kusura bakmasın benım oğlumun canı sokaktakı ınsanlardan daha degerlı malesef dıer ulkelerde hayanlarla ılgılı yasalar daha buyuk saldıranı uyutuyolar ama hayvana ezıyet edenede ceza vrıyorlar o yuzden hayvanalara kımse kolay kolay ezıyet edemıyo benım güzel ülkemde hayvana ezıyet sadece yere öp atmak gıbı bır kabahat oldugu ıcın hayvanın saldırmasıda bunun gıbı bısey olmalı ee hersey dengı dengıne dımı ama onu bunu bılmem oğluma kım zarar vermeye kalkarsa vea laf derse elımden gelenı ardına koymam bu sadece oğlum ıcın geçerlı degıl dıer hayvanlar ıcınde gecerlı sıze bı olayı anlatayım bı aksam eşimle beraber bıyerde oturuyoruz bıkaç tane kız yanlarına bı tane köpek gıttı hayvana hoşt hoşt gıt burdan pislık gıbı sınden bısey dedı ayagıylada ıttırdi sımdı bu ınsan ısterse başbakan olsun saygım olmaz yetrımden nasıl kalkıp o kadın ların yanınıa gıdip kkoluna yapıstıgımı hatıırlamıyorum eşim zapt ettı benı banane ya hayvan sevmeyenlerden tıksınenlerden benım etrafımda bıtane adam yok hayvan sevmeyen olmasında mumkunse o yuzden her zaman soyluyorum bı tane hayvan ıcın yuztane adamın canınıda yakarım kalbınıde kırarım hayvanlar benım ıcın dunyanın en degerlı varlıkları uzgunum

ben suana kadar kopegimi gezdiririken korkan insanların uzerine salmadım kopegimi:) veya korkanlarla dalga gecmedim genelde hayvan besleyenlere saygı gostermez bizim insanlarımız hayvan besleyenlerin evlerinin pis oldugunu dusunuyorlar genelde ne alaka dimi bize saygı gosterilmiyor bizim korkantarafa saygımız var ama hayvan sevmeyen insanlara yok:) allahın yarattıgı canlıyı sevmeyen insanlara saygı duyamam
Yersin eksi repi şimdi, eleştirdiğim hanımefendilerden biri eksi rep verip açıklamaya "insancıl" yazmış derdini çözemedim kaydirigubbakcemile3

Back