Yolda hayvan gorunce cıglık atıp kacan kızlara cok kızıyorum

evet evet moon erkeklerden bugune kadar hiç duymadım =) bazı şımarık kızların tuhaf tuhaf huyları bunlar
Erkekler genelde değişik versiyonunu yapıyorlar, ilk önce köpekle dolaşan bir kız görünce; "aaa maymun" diyorlar, kız da dönüp"maymun değil köpek" diyince "aaa maymun konuştu" diyorlar :1shok:
Acemilik zamanında başıma gelmişti :roflol:

hayvanları çok severim..bayılırım.ama bende tiksiniyorum.bu benim tercihim.
çocuğum olduktan sonra sokak köpeklerinden de korkmaya başladım,ne yapacakları belli olmaz diye..

sevdigin birseyden nasıl tiksiniyorsun akannehir
cocugun yuzunden korkabilirsin birsey diyemem zaten ona

www.manzara.be_-_ki_yavru_kopekler.jpg

bunlar sevilmezmi ya kaydirigubbakcemile3

ya ben yetiştirilme tarzından olsa gerek
hayvanlarıyla aynı tabaktan yemek yemeleri alkisalkisalkiscokacimcoook
dudaktan öpmeleriŞeniz
aynı dondurmadan yemeleri:icecream:
falan garip karşılıyorum:uhm:
ben bizaat kendim bugüne kadar ne bikediye ne bi köpeğe dokunmuşluğum yoktur
hep annnemin yüzünden
annem hayvanlardan temizlik açısından pek hoşlanmaz
bu yüzden çok kızardı küçükken
çünk etraftaki hayvanlar hep sokak hayvanlarıydı bitli pis olmaları yüksek muhtemel
zaten küçükken bi köpek beni popomdan yakalamış yere yapıştırmıştı
bu yüzden temkinli yaklaşıyorum
bu kadar şey yazdım
şunuda ekliyim bari
en büyük hayalim de
bir gün kurt köpeği sahibi olmak
bayılıyorum
harika köpekler
ama hiç görmedim
buralarda yok öle cins köpeklerden
olsa bütün tabularımı yıkıp dokunmak isterdim:delphin:

aileler hayvanlardan uzaklastırmıycak cocuklarını sende haklısın oyle yetismissin ama yanlıs bence..ben cocukken hayvanlarla cok icli dıslıydım ama saglık problemim olmadı hic..bizim simdiye kadarki butun evcil hayvanlarımızda sokakdan buldugumuz kopek,kediydi:) sadece suankini petshopdan aldık..sende korkunu yenmeye calıs:)

bende eskiden sokak köpeklerinden çok korkardım ama şimdi alışmaya başladım. çığlık atmadım hiç sadece yolumu değiştirdim. bazen eşimle yürürken arkamızdan takip eden köpek olursa tedirgin oluyorum. annemden dönerken durakta 2-3 tane köpek geçen arabaların arkasından koşup havlıyor. insanlara havlamıyor. bu da garip.
zaten sokak köpeklerinin gözlerinde bir hüzün var.
evde köpek besleyenlere birşey diyemem ama bazıları mutfağa sokuyor onu sevmiyorum. bana evde beslemek ters geliyor. ama bahçali evim olursa mutlaka bir kedim ve köpeğim olacak.
eşimle bir pazar kahvaltı yapmak için kordon'a gittik. dışarıda oturup kahvaltımızı yaptık çay içiyoruz. sarımtrak renkli bir köpek bazı araçlara havlıyor. sonra bir baktım onca insanın olduğu masalar dururken geldi yanıma kafasını uzattı. ilk başta korktum ama sonra kafasını sevdim ve gitti. çok şaşırmıştım.

bizim mutfaga giriyo yatagımızda yatıyo ona hersey serbest:) sonucta ev hayvanı temiz yıkanıyor problem olmuyor o acıdan

Erkekler genelde değişik versiyonunu yapıyorlar, ilk önce köpekle dolaşan bir kız görünce; "aaa maymun" diyorlar, kız da dönüp"maymun değil köpek" diyince "aaa maymun konuştu" diyorlar :1shok:
Acemilik zamanında başıma gelmişti :roflol:

ciddi olamazsın ya:roflol::roflol:

Seviyorum ama tüyleri ve salyaları sağlıklı gelmiyor bana..Ki tıbben sağlıksız oldukları açıkça ortada zaten.
Bu sebeplede tiksiniyorum..

suana kadar saglık problemiyle karsılasmadık hic iyi bir sekilde bakıldıgında problem cıkarmadıgını dusunuyorum ben sokakda havada bi suru tuy dolasıyor kimbilir kac tanesini yuttuk ki onlar sokak hayvanları asısız..ustelik evinde hayvan besleyen doktorlarda var zararlı oldugunu dusunseler beslemezler

büyük köpeklerden bende korkarım çığlıkta atabilirim çünkü istem dışı olarak cıkıverir o anda agzımdan farkında olmadan yani.ama minik sevimli bi köpek görünce korkmam :D

2 sene evimde cocker türü köpek besledim herşeyiyle ilgilendim gezmesi tuvalet eğitimi maması filan çok zor inanın ama sevince gözünüz görmüyor işte...

Bir gün sokakta sahibinin yanında duran ev köpeği kolumu yakalayıp ıssırdı sadece ağzının içinde kolumu görebildim ve bıraktı dişleri içine kadar geçmişti .

Sahibi şok oldu tabihemen aşımı oldum 13 gün köpek sahibi tarafından gözetim altına alındı bişey omadı tabi sonuçta aşıları tamdı.

Bana şikayetçi olabileceğimi söyledi veterinerimiz masrafları karşılayabiliyorlarmış zaten gerek yoktu buna..

Evet sevmeyene saygım sonsuzdur ama uzaktan görünce de kaçan insanlara bende kızıyorum zaten tasmaları oluyor elimizde ..

köpeklerden çok ama çok korkuyorum ve köpek sevmiyorum. yıllarca kedi besledim, bebeğim olana kadar da evimdeydi. kedilere bayılıyorum ama köpeklerden hiç hoşlanmıyorum, ha çığlık atmam ama gerçekten korkudan bayılacak kadar büyük fobim var akannehir

yanlız azelya55 anlattığına da bittim bu arada kaydirigubbakcemile3

köpeklerden çok ama çok korkuyorum ve köpek sevmiyorum. yıllarca kedi besledim, bebeğim olana kadar da evimdeydi. kedilere bayılıyorum ama köpeklerden hiç hoşlanmıyorum, ha çığlık atmam ama gerçekten korkudan bayılacak kadar büyük fobim var akannehir

yanlız azelya55 anlattığına da bittim bu arada kaydirigubbakcemile3

Yaaa ne diyorsunn, kedi mi akannehir Biz köpeğimle yolda giderken bir kedi çıktı karşımıza, korktum çünkü kabardı kedi..Paşa havlıyor kaçmıyor kedi, piştt diyom hösstt diyom kaçmıyor, hızlı adımlarla uzaklaşmaya başladık, bir baktım kedi arkamızdan geliyor, aldım paşayı kucağıma hemen apartmana girdik, onun için ben de kedilerden korkuyorum (köpeğim yanımdayken) delikafadulden

ben hayvan haklarının genişeltilmsinden yanayım zaten
ya hayvanı sevmeyerek yetişen hor ören birey sonra insana daa yapıyor zaten aynı muameleyi
cocugu hayvana tas atarken eziyet ederken izleyen aileler görüyorum ne cehalet
söylediğiniz şeye katılıyorum ben
tamam korkuyor olabilir alerjisi olabilir ama kucagına köpegini almış birisine laf atma hakkını nerden alıyor
ben hayvanları sevmeyenin insan sevgisinden şüphe ederim
benim bir hayvanım yok sorumlulugunu alamayacagımı düşünüyorum ama bir hayvanı seven sahiplenen insanları taktir ediyorum

ben hayvan haklarının genişeltilmsinden yanayım zaten
ya hayvanı sevmeyerek yetişen hor ören birey sonra insana daa yapıyor zaten aynı muameleyi
cocugu hayvana tas atarken eziyet ederken izleyen aileler görüyorum ne cehalet
söylediğiniz şeye katılıyorum ben
tamam korkuyor olabilir alerjisi olabilir ama kucagına köpegini almış birisine laf atma hakkını nerden alıyor
ben hayvanları sevmeyenin insan sevgisinden şüphe ederim
benim bir hayvanım yok sorumlulugunu alamayacagımı düşünüyorum ama bir hayvanı seven sahiplenen insanları taktir ediyorum

Ben de seni takdir ediyorum alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bu olayla cok karsılasıyorum yanından kopek gectiginde sanki birsey olmus gibi cıglık atıp kacan kızları gorunce sinir oluyorum..hasta bir hayvan gordugunde yardım edip uzulecekleri tiksinerek bakıyorlar..gecelerde kopegim kucagımda carsıdaydım kızın teki ay bide kucagına almıs demezmi senden temiz bu hayvan dedim kaydirigubbakcemile3 hayvanları sevmeyen insanların insanları sevebilcegini dusunmuyorum

:lepi:

Back