ürkütürler hayvan sevgısı bambaska bıseydır bunu yasamıyan bılemeez nasılbır duygu oldugunu asla anlayamaz sızın saldığınız koku sayesınde onlarda sızi sevmıyo hersey karsılıklıdır sız onları sevmezsenız onlarda sızı sevmez ben herzaman soylerım eger hayvanlar durup dururken ısırsa şimdi beni öldurmus olmalılardı nerde köpek görsem kuyruk sallasada sallamasada dişlerıyle oynarım kızdırırım yereyatırır sırtı ustune severım sarılırım kulaklarını severım kuyrugunu severım hattaaa gıcık ederım kımı zaman saldırsalar bana saldırırlar dımı ama sız sız olun madem korkuyorsunuz sakın bı köpeğin gözlerının ıcıne bakmayın dıkkatlı dıkkatlı ıste o zaman hangısı olursa olsun saldırıyo tecrubeyle sabıttır genelde yavrulara vea ufak ırklar uzerınde denedım bunu dcıkkatlı bakınca atlıyorlar üzerine hatta oğlumla boğuşmak ıstedıgım zaman bunu cok yaparım o zaman çıldırıyo gıcık oluyo bırtanede rot oğlumuz var bılırsınız pitbulldan farkı yoktur ondada denedım bunu hakkaetten cok sınırlenıyorlar ayrıca köpeğin saldırganlıgı bırazda sahıbyle alakalı dayakla sırf dövüş için eğitmişse sahıbıde korksun zaten kendı köpeğinden ama sız hıc bır hayvana zarar vermedıgınız surece onlarda sıze zarar vermez vereliniortak:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
korkunca doqal olarak negatif düşünüyorum:sm_confused:
benimki fobi halinde artık korku ötesi oluyo aşırı panikliyorum
o sırada negatif düşünmemek elimde olmuyo hayvan bana saldırmakta haklı mı dersiniz?
kötükedihüsokötükedihüso
negatif düşünmeseydinde saldırmasaydı mı? diye düşünmeliyiz.yasakkelime
hayvanları sevmemek yada korkmak illa ki onlara zarar vermek demek değila.s
evet ben kendimi bildim bileli hayvan fobim var hayvanları
sevemiyorum korkum ağır basıyor ama bu hayvanlara zarar verilmesini desteklediğim
anlamına gelmez ama onlar zarar görmesin diyede
hayvanlar çok değerli varlıklar diye köpeklerin üstüme saldırmasınada
negatif düşündüm de oldu diyemem heralde değil mi:1closedeyes:?
bazen gerçekten insanı ürkütüyorlarakannehirakannehir