Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dilay bende memnun oldum canim, benim 23e az kaldi sen kac yasindasin :)
:)
cnm süper bi hisar ceyizi olmus, güle güle kullaannn
çay setinin ismi tearend bende alıcam kısmetse
öncelikle maaşallah dim canım çok güzel bi liste yapmışsın aldıklarında çok güzel rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip eder inşallah
MAŞALLAH KISSS yok yok valla çeyizde allah güle güle kullanmak nasip etsin
canım herşeyin çok güzel çeyiz setini bende kopyalayacağım yüksek müsadelerinle Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin tatlım herşey gönlünce olsun
canım yaaaa sen maşallaah çeyizi tamamlamışsın,evlenmeye hazır ve de nazırsın
herşeyin çooook güsel,Allah sevdiceğinle beraber ağız tadıyla kullanmanızı nasip etsin inşallah
Amin canim insaAllah cok tesekkür ederim :) Müsade senin canim :) tabiri caizse tepe tepe kullan
kız Allah iyiliğini versin güldürdün beni
Gerçekten her şeyini tamamlamışsın ve hepsi çok özenli ve güzeller. Benim daha çok eksiğim var :)) Çatal kaşık takımın benim de favorilerim arasındaydı Hisar Mercury, Hisar Milano, Hisar Florida en sevdiğim modeller. Özellikle o siyah tearend çay seti çok modern ve güzel. İnce ayrıntıları bile tamamlamışsın. 23 yaşında bu kadar çeyiz maşallah Evlendikten sonra da mı yurt dışında kalacaksın? Bu kadar eşyayı Türkiye'ye mi getireceksin yoksa. Allah huzur ve mutlulukla kullanmayı nasip etsin.