Gelin arkadaslarim, benimle arkadas olanlari profilimde ki albüme davet ediyorum.
Kina gecem icin giymeyi düsündügüm elbisemi paylastim.
Fikir verirseniz sevinirim.
tatlım oncelıkle ben bu albumunu goremedım o yuzden kıyafetın ıcın yorum yapamacağım .
Yenı aldıklerının hepsı cok guzel gule gule kullanırsın ıns canım benım
Ama sana bısey sormak ıstıyorum bızım adetlerde bu kına malzemelerını erkek tarafı alıyor yanı eldıvenı ortuyu dugun alısverısıne cıkıldıgında halledılıyor sızın adetler ole degıl sanırım fıyatları bana uygun geldı acıkcası ama kına mumlarını ve kına kutularını yıne sık bı sekılde malzemelerını gonlune gore alıp kendın veya arkadaslarınla hazırlayabılırsın dıye dusundum. Duğun kadehlerı bana gore gereksız ayrıntı ve masraf ama cokta sıklar begendıysen oda cıftı 25 ıse cook ıyı bunlar benım nacızane fıkrım tatlım
Canım maşallah en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş bir çeyiz topiği olmuş..Aldıkların çok hoş görünüyor, o kadehlere de bayıldım ayrıca.. :):) Allah mutlu, huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin inş.
Allah razi olsun cok tesekkürler. Darisi ve daha güzelleri basina insaAllah :)
Gelin arkadaslarim, benimle arkadas olanlari profilimde ki albüme davet ediyorum.
Kina gecem icin giymeyi düsündügüm elbisemi paylastim.
Fikir verirseniz sevinirim.
canim arkadas listemdesin ama albümü göremedim..
canım gelinliğini de iç çamşırlarını da çok beğendim. Kına malzemelerin benim için çok bilgilendirici oldu bu arada
Türkiye yeni yila girdi bile benim bir saatim daha var :)
Herkesin yeni yili kutlu olsun.
Tüm evlenecek olan arkadaslara Allah'tan yardim diliyorum.
En güzel rüyalariniz gercek olsun insaAllah.
Umarim actigim bu sayfa kk'li gelinlere fikir ve yol gösterici olur.
Hoscakalin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?