Yolculuk kabus gibi geçmesin

Ruzgaressede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
88
66
88
Merhaba 1 hafta sonra otobüs ile 11 saatlik bir yolculuk yapacağım herzaman eşimle yaparken kızım(3) oğlum(8) la birlikte yapacağım benim sıkıntım yolculukta benim mide bulantılarım çok oluyor ve istifra ediyorum sonrasında iptal oluyorum yolculuk bitene kadar bana önereceğiniz bir çare varmı?:110:

bulantı haplarından 2 tane attın mı tamamdır.beni de çok tutar araba ama bu ilaçlar kurtarıcım.

Bulantı için haplar var. Özellikle biri var çok iyi ama reçetesiz satılmıyor o.
Onun dışında tuzlu bir şeyler yemek iyi geliyor yolculuk esnasında bulantı için .

bir arkadaşım kulağının arkasına yara bandı yapıştırıyordu kulaktaki dengeyi koruyormuş.
Bende şehir içi trafiğinde o olur o nalet kalkasıca bulantı. Göbek deliğine çapraz yara bandı duymuştum ama hiç denemedim.
Hamilelere de verilen araç, uçak tutması için olan iki hap var. D. İle başlayan bana iyi geliyor ama bazı insanlarda uyku yapabiliyor.

Merhaba 1 hafta sonra otobüs ile 11 saatlik bir yolculuk yapacağım herzaman eşimle yaparken kızım(3) oğlum(8) la birlikte yapacağım benim sıkıntım yolculukta benim mide bulantılarım çok oluyor ve istifra ediyorum sonrasında iptal oluyorum yolculuk bitene kadar bana önereceğiniz bir çare varmı?:110:
Yolculuk öncesi mide bulantısı önleyici haplar var onlardan alın eczaneden.

Canm bnmde olur yolculukta mide bulantısı
Bn çözümü sakız çiğnemekte buldum 😅
Öyle rahat ettim
Ha bide sade maden suyu içiyorum molalarda falan oda iyi geliyor
Hap falan bna çözüm olmadı malesef

Emedur var mide bulantısı için bende tekneye binmeden yarım saat önce alıyordum biraz rahatlatıyordu.Birde naneli sakız çiğne o da iyi oluyor.Ayrıca bulantı bileklikleri var eczanelerde etkilimi bilmiyorum ama kullananlar var.

Ben medpamit şurup veriyorum. En iyi
O geliyor bize. 6 saatte bir tekrarlanıyor. Birisi bitkisel bir şurup Önermişti ama hiçbir işe yaramadı.
Yazlığa giderken mutlaka ikisi birden aynı anda kusardı. Bu şurupla çok rahat ediyorum ben, mideleri bile bulanmıyor. Tavsiye ederim.

Bulantı ilacı dışında pek fikrim yok. O ilaçlar midede ki yiyeceğin çarçabuk sindirilmesini sağlıyor mideyi boş yapıyor. Tabi yolda yenen yiyecekler tekrar bulantıyı kampçılar mı? Onu bilemicem

Bulantı ilacını biliyorum ama onu içince 1 saat sürmeden uyuyakalıyorum saat 9 dan sonra uyur çocuklarım düzenlerine göre 4 saat kadar uyanık kalsam bana yeter şu bant meselelerini deniycem

Canm bnmde olur yolculukta mide bulantısı
Bn çözümü sakız çiğnemekte buldum 😅
Öyle rahat ettim
Ha bide sade maden suyu içiyorum molalarda falan oda iyi geliyor
Hap falan bna çözüm olmadı malesef
Sakız bana fayda etmiyor ama maden suyu mantıklı geldi kendimi bitkin hissettiğimde içtiğimde dipçik gibi oluyorum😂 teşekkür ederim

Back
X