• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yol gösterin..

Anlatmaya çalışıyorum diyor ki iş görüşmesindeki şartlar ve şimdi ki şartlar değişti

iyide üretim yeri farklı il yani bu en başından belli
İşte sizin anlatmaya çalışmanızı ben anlamıyorum. Bu benim işim ve işim bunu gerektiriyor senin söz hakkın yok kocacığım diyemiyor musunuz?

Öyle dedim bi kerede ben kimim ki zaten kocayı sayan yok dedi
Ha şunu bileydin deseydiniz siz de. Sen kimsin ki diye başlayıp 3.5 saat konuşabilirdim ben mesela.

Siz bu tahta parçasını hayatınızda tutmak için çabalıyorsunuz ama anladığım kadarıyla.

Merhaba kızlar

İşe başlayalı 6 ay kadar oluyor. Ben merkez ofisteyim ama üretim yerimiz farklı ilde. Bir kere gittim üretim yerine 3saat uzaklıkta.
işe başlamadan da gidip gelinecek kalmalı vs demişlerdi bende tamam demiştim. Haftaya kalmalı gidilecek dendi eşimde sen kalma git gel yap çocuk sende ayrılmıyor böyle söyle dik dur sesini çıkar diyor. İyi de diyorum başta kabul ettim. Onlar sana muhtaç ( benim bölümde pek kimse durmuyor) sen onlara uyma onlar sana uysun diyor. Ben nasıl sesimi çıkarabilirim ki. Diyor ki işe başladığın sıra çocuk okula gitmiyordu şimdi işler değişti çocuğu okula bırakacak alacak kimse yok de diyor. Git gel yap diyor 2 gün nasıl yapayım git gel hiç kendim uzun yol gitmedim zaten...
Kv ile anlaştım sen dedim gelirsin bakarsın 1 gece çocuğa. Çünkü oğlum hayatta başka yerde kalmaz .
Zaten eşime karşı doluyum ( evlklk yıl dönümümüz geçti ufak bi hediye almadı )

of bilmiyorum kafam çok karışık. Bana diyor ki telefonda madem istifa et :KK43:
Bugün bi iş arkadaşımın benim arabanın aynalarını çok beğenmiş onu söyledim eşime. Bana diyor ki nasıl olsa ben yokum neyse dedi sustu. Sana gram güvenmiyorum diyor 😳 ben sanki insanları arabaya bindiriyprum a getirdi olayı :KK43:
En çok takıldığım konu arkadaşın arabanın aynasını beğenmiş. Eşine söylemen çok saçma. Ama eşinin nasıl olsa ben yokum demesi daha saçma. Eğer eşinizle konuşacak bişey bulamıyorsanız bulmaya çalışmayın bak iş nerelere geliyor 🤦🏻‍♀️

Evlilik yıl dönümünüzdeki hediyeden daha önemli bir sorununuz var sizin. Eşiniz size güvenmiyor. Ayrıca başta kabul ettiğini bir işte sonradan yan çizmek hiç profesyonelce bir tavır değil. Eşiniz bir gece kendi çocuğuna bakmaktan acizse babalığını sorgulayın derim

Eşiniz sizi manipüle etmeye çalışıyor. İşten ayrılmanız durumunda ise ona muhtaç olacağınız için saçma egosu tatmin olacak. Yalnız şöyle bir durum var ,siz aciz veya düşük zekalı bir insan değilsiniz ve duygu sömürüsü ile yapmaya çalıştığı manipülasyonun saçmalığını farketmişsiniz. Kafanızda niye böyle dedi niye şöyle ,bana saçma sebepten kızdı dediğiniz herşey sizi bastırmak için. Hakkınızda en hayırlısı olsun 🙏

Sizin eşiniz gibiler sayesinde insanlar çocuklu kadınları işe alırken bir yerine beş kere düşünüyor. Önce kabul et sonra benim çocuğum var diye yan çiz, ne güzel. Eşiniz beyefendiler bir gün bile çocuk sorumluluğu alamayacaksa işe girerken belirtseymiş ya fikrini.

Merhaba kızlar

İşe başlayalı 6 ay kadar oluyor. Ben merkez ofisteyim ama üretim yerimiz farklı ilde. Bir kere gittim üretim yerine 3saat uzaklıkta.
işe başlamadan da gidip gelinecek kalmalı vs demişlerdi bende tamam demiştim. Haftaya kalmalı gidilecek dendi eşimde sen kalma git gel yap çocuk sende ayrılmıyor böyle söyle dik dur sesini çıkar diyor. İyi de diyorum başta kabul ettim. Onlar sana muhtaç ( benim bölümde pek kimse durmuyor) sen onlara uyma onlar sana uysun diyor. Ben nasıl sesimi çıkarabilirim ki. Diyor ki işe başladığın sıra çocuk okula gitmiyordu şimdi işler değişti çocuğu okula bırakacak alacak kimse yok de diyor. Git gel yap diyor 2 gün nasıl yapayım git gel hiç kendim uzun yol gitmedim zaten...
Kv ile anlaştım sen dedim gelirsin bakarsın 1 gece çocuğa. Çünkü oğlum hayatta başka yerde kalmaz .

Bugün bi iş arkadaşımın benim arabanın aynalarını çok beğenmiş onu söyledim eşime. Bana diyor ki nasıl olsa ben yokum neyse dedi sustu. Sana gram güvenmiyorum diyor 😳 ben sanki insanları arabaya bindiriyprum a getirdi olayı :KK43:
Güvenle ne alakası var yahu ayrıca eşin fazlaca dik kafalı başta kabul edilen birşeye sonradan itiraz etmenizi istemesi çok saçma.

Şu adamlara yüz verip verip burda ah edecekseniz etmeyin ya aawww sıktı ama şu kalasları göklere çıkarmanız. Herhangi bir şey yapmayacaksanız mutlu olmak için o halde burada mızmızlanmanın anlamı yok bence 🤷🏻‍♀️. Hiç kusura bakmayın ben duygusal olamıyorum böyle durumlara, net olacaksınız ya hayat kısa.

Merhaba kızlar

of bilmiyorum kafam çok karışık. Bana diyor ki telefonda madem istifa et :(
Bugün bi iş arkadaşımın benim arabanın aynalarını çok beğenmiş onu söyledim eşime. Bana diyor ki nasıl olsa ben yokum neyse dedi sustu. Sana gram güvenmiyorum diyor 😳 ben sanki insanları arabaya bindiriyprum a getirdi olayı :(

Evet eşiniz haklı dik durun ama eşinize karşı dik durun pes etmeyin.
Saçmalıyor. Sizi vazgeçirmek için hakarete başlamış.
Güvenmiyorsa boşasın. Çok terbiyesizleşmiş.
Bana bu lafı söylese suratına bakmazdım daha heralde.

ya siz yönetici asistanı olarak çalışıyordunuz da işten çıkmamış mıydınız?
iş hayatınızı takip edemedim ben bir süre önce de eski iş yerinize geçecektiniz?

eşiniz problemli, bu net.
ne demek bile isteye anlaştığınız yere sonradan bana muhtaçlar diye tavır koymak ?
ayrıca muhtaç da değil hiçbir iş yeri kimseye, kapıya koyar yenisini alırlar. tıpkı gidenlerden sonra sizi aldıkları gibi.
eşiniz bunun farkında olmayacak kadar hayattan kopuk mu yaşıyor ?
bana amacı psikolojik baskı, manipülasyon gibi geldi. belki de çalışmayıp evde oturun diye böyle yapıp bıktırmak istiyordur.

İşle ilgili tutumunuzla alakalı yorum yapiyom ben. İşe alindiginizda şartları size açıkça belirtmişler ve sizde kabul etmissiniz. Kusura bakmayın ama şuan kabul etmeme lüksünuz yok. Onların size mecbur oldugunu düşünüyorsanız ilk iş görüşmenizde özel durumunuzdan bahseder kendi şartlarınızı açıkça soylerdiniz. Size mecbur olsalardi o aşamada kabul ederlerdi ve sizde haklı olurdunuz... Bende işçi alımı yapiyorum sürekli ve çalışma şartlarını açıkça anlatiyorum. Sonrasındaki süreçte de acil spontane mazeretler hariç hicbir mazereti kabul etmiyorum...

bu devirde hangi iş kime muhtaç ki ?
çıkanın yerine yenisi gayette bulunuyor.
arkadaşın eşi saçmalamada nirvanaya ulaşmış.

Merhaba kızlar

Kendisi istifa etsin baksın çocuğa, deli mi ne? İnsanlar sizle basta açık açık konuşmuş kabul etmişsiniz, sonradan böyle yapmanız hiç hoş değil. Eşinize de her şeyi söylemeyin bence arabanın aynalarını beğendi ne yahu 🤣 belli ki aranızda bir ‘güven’ problemi var, konular da bundan kaynaklanıyor. Evliliğinizi eşinizi seviyorsanız bu güven problemini aşmanız gerekli. Yoksa markete gitmeniz bile sorun olacaktırx

Back