- 2 Haziran 2021
- 79
- 6
- 3
- 34
- Konu Sahibi gozdesoganli
-
Evet konuşmuyorum zaten şuanGuvenmiyorum lafi sizce de biraz agir olmamis mi ?
Zaten karısını böyle yaftalayanin kendi niyeti bozuktur dışarıda kadınlara karşı hanımefendi yokken ne jestler yapıyordur Allah bilirrrAdam bas bayağı sizin çalışma hayatınızı baltalıyor.
Valla size güvenmiyorum demişte kendisi maşallah yalanları ardı ardına sıralamış. Yalana vergi olsa eşiniz rekortmen olacak cinsten.
Kişi kendinden bilir işi.Zaten karısını böyle yaftalayanin kendi niyeti bozuktur dışarıda kadınlara karşı hanımefendi yokken ne jestler yapıyordur Allah bilirrr
Merhaba kızlar
İşe başlayalı 6 ay kadar oluyor. Ben merkez ofisteyim ama üretim yerimiz farklı ilde. Bir kere gittim üretim yerine 3saat uzaklıkta.
işe başlamadan da gidip gelinecek kalmalı vs demişlerdi bende tamam demiştim. Haftaya kalmalı gidilecek dendi eşimde sen kalma git gel yap çocuk sende ayrılmıyor böyle söyle dik dur sesini çıkar diyor. İyi de diyorum başta kabul ettim. Onlar sana muhtaç ( benim bölümde pek kimse durmuyor) sen onlara uyma onlar sana uysun diyor. Ben nasıl sesimi çıkarabilirim ki. Diyor ki işe başladığın sıra çocuk okula gitmiyordu şimdi işler değişti çocuğu okula bırakacak alacak kimse yok de diyor. Git gel yap diyor 2 gün nasıl yapayım git gel hiç kendim uzun yol gitmedim zaten...
Kv ile anlaştım sen dedim gelirsin bakarsın 1 gece çocuğa. Çünkü oğlum hayatta başka yerde kalmaz .
Zaten eşime karşı doluyum ( evlklk yıl dönümümüz geçti ufak bi hediye almadı )
of bilmiyorum kafam çok karışık. Bana diyor ki telefonda madem istifa et
Bugün bi iş arkadaşımın benim arabanın aynalarını çok beğenmiş onu söyledim eşime. Bana diyor ki nasıl olsa ben yokum neyse dedi sustu. Sana gram güvenmiyorum diyorben sanki insanları arabaya bindiriyprum a getirdi olayı
Kısa giyiyormuşum halbuki hepsi diz altıNiye güvenmiyormus size?
Anlatmaya çalışıyorum diyor ki iş görüşmesindeki şartlar ve şimdi ki şartlar değiştiAllah aşkına gitmeyin il dışı göreve. Sonra sizi işten çıkarsınlar çünkü sözleşmenizde yazıyordur muhtemelen seyahat şartı. Siz de size güvenmeyen değer vermeyen adamın insafında yaşarsınız artık adam sizi boşayana kadar. Bence şahane senaryo.
Ne anlamda güvenmiyor?
Evet hangi sartlarda kabul ettiyseniz o doğrultuda calismaniz gerekir, bahanelerle kimseyi salak yerine koymaya gerek yok
Kendi kaç kere bayan arkadaşlarıyla bindi arabayainsanları arabaya bindirseniz ne olacak?
kendisi arabaya bir kadınla binince hemen sevişiyor herhalde.
Ne diyor hazretleri çok merak ediyorum.Kısa giyiyormuşum halbuki hepsi diz altı
dediklerini yapmıyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?