• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yol gösterin..

gozdesoganli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2021
79
6
3
34
Merhaba kızlar

İşe başlayalı 6 ay kadar oluyor. Ben merkez ofisteyim ama üretim yerimiz farklı ilde. Bir kere gittim üretim yerine 3saat uzaklıkta.
işe başlamadan da gidip gelinecek kalmalı vs demişlerdi bende tamam demiştim. Haftaya kalmalı gidilecek dendi eşimde sen kalma git gel yap çocuk sende ayrılmıyor böyle söyle dik dur sesini çıkar diyor. İyi de diyorum başta kabul ettim. Onlar sana muhtaç ( benim bölümde pek kimse durmuyor) sen onlara uyma onlar sana uysun diyor. Ben nasıl sesimi çıkarabilirim ki. Diyor ki işe başladığın sıra çocuk okula gitmiyordu şimdi işler değişti çocuğu okula bırakacak alacak kimse yok de diyor. Git gel yap diyor 2 gün nasıl yapayım git gel hiç kendim uzun yol gitmedim zaten...
Kv ile anlaştım sen dedim gelirsin bakarsın 1 gece çocuğa. Çünkü oğlum hayatta başka yerde kalmaz .
Zaten eşime karşı doluyum ( evlklk yıl dönümümüz geçti ufak bi hediye almadı )

of bilmiyorum kafam çok karışık. Bana diyor ki telefonda madem istifa et :(
Bugün bi iş arkadaşımın benim arabanın aynalarını çok beğenmiş onu söyledim eşime. Bana diyor ki nasıl olsa ben yokum neyse dedi sustu. Sana gram güvenmiyorum diyor 😳 ben sanki insanları arabaya bindiriyprum a getirdi olayı :(

Adam bas bayağı sizin çalışma hayatınızı baltalıyor.
Valla size güvenmiyorum demişte kendisi maşallah yalanları ardı ardına sıralamış. Yalana vergi olsa eşiniz rekortmen olacak cinsten.
Zaten karısını böyle yaftalayanin kendi niyeti bozuktur dışarıda kadınlara karşı hanımefendi yokken ne jestler yapıyordur Allah bilirrr

Zaten karısını böyle yaftalayanin kendi niyeti bozuktur dışarıda kadınlara karşı hanımefendi yokken ne jestler yapıyordur Allah bilirrr
Kişi kendinden bilir işi.
Adam zaten bir sürü yalan sıralamış :D ama daha ilginç olanı hediye almadı diye üzülmesi. Aslında durum hediyeden daha önemli ama neyseee

Eşinize söyleyin çocuğunun annesine soyadını taşıyan kadına güvenmeyen adam adam degildir

Merhaba kızlar

İşe başlayalı 6 ay kadar oluyor. Ben merkez ofisteyim ama üretim yerimiz farklı ilde. Bir kere gittim üretim yerine 3saat uzaklıkta.
işe başlamadan da gidip gelinecek kalmalı vs demişlerdi bende tamam demiştim. Haftaya kalmalı gidilecek dendi eşimde sen kalma git gel yap çocuk sende ayrılmıyor böyle söyle dik dur sesini çıkar diyor. İyi de diyorum başta kabul ettim. Onlar sana muhtaç ( benim bölümde pek kimse durmuyor) sen onlara uyma onlar sana uysun diyor. Ben nasıl sesimi çıkarabilirim ki. Diyor ki işe başladığın sıra çocuk okula gitmiyordu şimdi işler değişti çocuğu okula bırakacak alacak kimse yok de diyor. Git gel yap diyor 2 gün nasıl yapayım git gel hiç kendim uzun yol gitmedim zaten...
Kv ile anlaştım sen dedim gelirsin bakarsın 1 gece çocuğa. Çünkü oğlum hayatta başka yerde kalmaz .
Zaten eşime karşı doluyum ( evlklk yıl dönümümüz geçti ufak bi hediye almadı )

of bilmiyorum kafam çok karışık. Bana diyor ki telefonda madem istifa et :KK43:
Bugün bi iş arkadaşımın benim arabanın aynalarını çok beğenmiş onu söyledim eşime. Bana diyor ki nasıl olsa ben yokum neyse dedi sustu. Sana gram güvenmiyorum diyor 😳 ben sanki insanları arabaya bindiriyprum a getirdi olayı :KK43:

insanları arabaya bindirseniz ne olacak?
kendisi arabaya bir kadınla binince hemen sevişiyor herhalde.

İşle ilgili tutumunuzla alakalı yorum yapiyom ben. İşe alindiginizda şartları size açıkça belirtmişler ve sizde kabul etmissiniz. Kusura bakmayın ama şuan kabul etmeme lüksünuz yok. Onların size mecbur oldugunu düşünüyorsanız ilk iş görüşmenizde özel durumunuzdan bahseder kendi şartlarınızı açıkça soylerdiniz. Size mecbur olsalardi o aşamada kabul ederlerdi ve sizde haklı olurdunuz... Bende işçi alımı yapiyorum sürekli ve çalışma şartlarını açıkça anlatiyorum. Sonrasındaki süreçte de acil spontane mazeretler hariç hicbir mazereti kabul etmiyorum...

Allah aşkına gitmeyin il dışı göreve. Sonra sizi işten çıkarsınlar çünkü sözleşmenizde yazıyordur muhtemelen seyahat şartı. Siz de size güvenmeyen değer vermeyen adamın insafında yaşarsınız artık adam sizi boşayana kadar. Bence şahane senaryo.
Anlatmaya çalışıyorum diyor ki iş görüşmesindeki şartlar ve şimdi ki şartlar değişti

iyide üretim yeri farklı il yani bu en başından belli

Back