Geçen oda arkadaşımla kıyafetlerle ilgili konuşuyorduk, özel üniversitede okuyor kendisi. İlk sene okulunda bir kızın kıyafetleri çok kötü olduğu için burslu olduğunu düşünmüş ama sonradan lüks bir arabayla gelirken görmüş. Baya şoka girmiş, görsen asla inanmazsın diyordu. Yani iyi giyinmek için illla paran olması gerekmiyor, her kötü giyinen de fakir diye bir şey yok gerçekten.
Benim de maddi durumu çok iyi olan bir arkadaşım var, üniversitesine kaldığı eve falan ailesi bir servet döküyor. Bu arkadaşımın da kıyafeti pasaklılık derecesinde kötü yani. Yüzüne asla söyleyemem böyle bir şeyi ama aynaya bile bakmadan dışarı çıktığını düşünüyorum. Herkes kombin olayını sevmez, modayla da ilgilenmeyebilir ama üstün başın temiz olması ya da kıyafetlerin çok fazla sırıtmaması önemli bana göre.
Maddi durumum müsait değilse, ne bileyim kombin falan ayarlamaya vaktim yoksa sade renkler tercih ederdim. Mesela siyah, krem gibi renklerle güzel görünebilirsiniz ama çok fazla rengi birbirine karıştırarak kombin yaparsanız hem risk almış olursunuz hem de çok desenli kıyafetlerde kıyafetin kalitesi de göze batar.
Bu arada sizin konularınıza pek inanasım yok genel olarak ama gerçekmiş gibi yorumumu yaptım