ben şu an ısırgan otu demleyip içiyorum bi de şerbetçi otu karışımını sürmeye başladım deneyen herkes çok memnun açıp okumanı tavsiye ederim gerçekten etkili yöntemlere benziyolar özellikle şerbetçi otundan herkes çok memnun 2 hafta ara verenler olmuş herhangi bi gerileme yok diolar başlık 'kızlar denendi onaylandı' bence bi göz at
kilo problemin yoksa kilo almayı dene cnm bende baya etkili oldu ne kadar küçük göğüslerin var derdi herkes şimdi millet bayılıyogiysi denerken falan ne güzel göğüsleriniz var dolduruyo giysileri diyolar halbuki hiç yoktu 75ken 85 oldu 85 de sıkıyo ama aynı zamanda bu çaylarıda içmeye devam ediyorum gözüm doymadı yaani hala takipteyim ama en etkilisi kilo almak
kilo problemin yoksa kilo almayı dene cnm bende baya etkili oldu ne kadar küçük göğüslerin var derdi herkes şimdi millet bayılıyogiysi denerken falan ne güzel göğüsleriniz var dolduruyo giysileri diyolar halbuki hiç yoktu 75ken 85 oldu 85 de sıkıyo ama aynı zamanda bu çaylarıda içmeye devam ediyorum gözüm doymadı yaani hala takipteyim ama en etkilisi kilo almak
85 miiikilo problemim yok ama kilo alsam nolcakki o da işe yaramaz
Kaç kiloydunki? kaç kilo olunca büyüdü? Bende büyüsün istiyorum... :85:
kızlar kilo almak için balık yağı hapını denediniz mi
canım sen onu mu deneyip kilo aldın.
nasıl aldığını söyler misin bu kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?