- 11 Eylül 2020
- 290
- 329
-
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
Bende yokdil ile yds ye yeni başladım benm hocamdan hakkı şahini dinlyrm bide yavaş yavaş kitaplarını da almaya calscam hocanın bol soru ve deneme ile olur sanrm ben ilk defa gircem yokdil e sen nasl calstn :)Merhaba kızlar, yökdil sağlığa hazırlanan var mı ? Ben geçen yıl 65 alıp çok şükür yüksek lisansa başladım fakat doktora için en az 80 gerekiyor? Kursa gitmiştim o zamaar ama şuan evde çalışmam lazım. Çalışan varsa nasıl ilerliyor özellikle evliolanlar nasıl vakit ayırıyorlar?
Sabahın erken saatinde uyanmak iyi oluyoMerhaba kızlar, yökdil sağlığa hazırlanan var mı ? Ben geçen yıl 65 alıp çok şükür yüksek lisansa başladım fakat doktora için en az 80 gerekiyor? Kursa gitmiştim o zamaar ama şuan evde çalışmam lazım. Çalışan varsa nasıl ilerliyor özellikle evliolanlar nasıl vakit ayırıyorlar?
Ben Ankara'da bir kursa gittim 2 aylık bir kursa. Önceki sinavimdan 30 almıştım. Ondan 65 aldım. Sadece yokdile odaklı bir kurstu. Tavsiyem bazı hocalarin PDF phrasal verbleri veya sağlık kelimeleri var onları indirebilirsin. Konu anlatımı için ise hakki hocadan dinliyorum bende şuanBende yokdil ile yds ye yeni başladım benm hocamdan hakkı şahini dinlyrm bide yavaş yavaş kitaplarını da almaya calscam hocanın bol soru ve deneme ile olur sanrm ben ilk defa gircem yokdil e sen nasl calstn :)
Ben elektrik mühendisym canm alana göre mi gircez sınava acaba. Kursa gittikten sonra mı 65 aldn. Ben maraştaki hiçbir kursa güvenmyrm kaliteli degldr zannmcaBen Ankara'da bir kursa gittim 2 aylık bir kursa. Önceki sinavimdan 30 almıştım. Ondan 65 aldım. Sadece yokdile odaklı bir kurstu. Tavsiyem bazı hocalarin PDF phrasal verbleri veya sağlık kelimeleri var onları indirebilirsin. Konu anlatımı için ise hakki hocadan dinliyorum bende şuan
YDS veya yokdile girebilirsiniz ama bazı üniversiteler alımlarda yokdili kabul etmeebiliyordu geçen yılBen elektrik mühendisym canm alana göre mi gircez sınava acaba. Kursa gittikten sonra mı 65 aldn. Ben maraştaki hiçbir kursa güvenmyrm kaliteli degldr zannmca
Tabiki çok doğru iyi bir kurs bulsam gidcem ama maraş gibi bi yerde iyi bir kurs yok adı neydi senin gittiğin kursunYDS veya yokdile girebilirsiniz ama bazı üniversiteler alımlarda yokdili kabul etmeebiliyordu geçen yılşunu demeliyim ki, video asla kurs kadar etkili olmuyor. İngilizceyi ben zor kavradım hocaya soru sorabilmek gibisi yok.. videoda verim alamıyorum kurs kadar
Tamam ben bi araştıraym çok teşekkürler bide kaynak olarak hangi yayın iyi olur acabaTac dil kursu. Akın dil kursunun falan şubesi yok mu orada. Bana sorarsanız haritalara yabancı dilkursu yazın en yüksek ve çok oy alanla konuşun..